Geceleri veya yalnız kaldığımda korkuyorum yardım edin:(?

Merhaba herkese ben küçükken çok değişik ve korku içerikli şeyler izlemeyi seviyordum ve hâlâ seviyorum garip bi şekilde.. ama tek başıma asla izleyemem gündüz belki ama gece asla izleyemem. Biri olursa yanımda gece gündüz farketmiyor. Geceleri tek kaldığımda veya biri olduğunda bile durmadan etrafı kontrol ediyorum gözümü açıp ve rahat bi şekilde uyuyamıyorum hep tedirginlik var içimde sanki biri izliyormuş gibi veya biri varmış ya da bişey olacakmış-varmış gibi. En ufak sestede irkiliyorum. evde yalnız kaldığımdada aynı uyumadığım zaman bile içimde tedirginlik oluyor mesela salondayken mutfaktan bir ses geliyor irkiliyorum aklıma değişik değişik şeyler geliyor. Yaşım kaç oldu ama ışık açmadan uyuduğumu pek hatırlamıyorum. Küçüklüğümden beri altıma kaçırma huyumda var açık konuşmak gerekirse dışkı bile kaçırıyordum ara sıra.
Ve yaşım büyüdüğü halde çok çok nadirende oluyor idrar kaçırma yani bunla alakası var mı anlamadım. lütfen ne yapmam lazım yardım edin korkmak istemiyorum artık aklıma saçma sapan şeyler gelmesinide istemiyorum.
Geceleri veya yalnız kaldığımda korkuyorum yardım edin:(?