Fabrika da çalıştığım için iyi bir erkek beni sevmez mi?

Fabrikada çalışıyorum, 22 yaşındayım. KPSS’ye girdim ama başarısız oldum ve bir daha girmedim. Şu an birikim yapıyorum. Hayalim, ileride imkânım oldukça 2-3 ülke bile olsa gezebilmek. Mesela gelecekte evlenirsem büyük bir düğün yapmak yerine eşimle bir aylığına Bali’ye gitmeyi tercih ederim. İnsanları eğlendirmek için düğüne tonlarca para harcamak yerine o parayla kendi hayatımızı yaşamak, eve güzel eşyalar almak ya da birlikte anılar biriktirmek isterim.

Kendimi geliştirmeye çalışan, sürekli kitap okuyan, İngilizce ve Almanca bilen biriyim. Ama buna rağmen kariyer konusunda bir türlü istediğim noktaya gelemediğim için kendimi kötü hissediyorum. Bazen sanki insanlar beni bu yüzden yetersiz görüyor gibi düşünüyorum. Özellikle de hayalimdeki gibi bir erkeğin bana bakmayacağını düşünüyorum. Fabrikadaki erkekler ne yazık ki kötü keko kişiler çoğu öyle erkekler daha iyi bulur bu durumu keşke iyi biri çıksa ama yok ne yazık ki fabrika ortamında

Ben; kitap okuyan, yürüyüş yapmayı seven, birlikte etkinliklere katılabileceğim, dünyayı görmek isteyen, pahalı telefonlar ve gösterişli eşyalar yerine parasını gerçekten hayatını yaşamak için harcayan bir erkek istiyorum örneğin sigara alkol bu tarz şeylere sürekli para veren birini istemiyorum örneğin 1 yıl içinde birikim yapalım bununla Japonya gidelim birikim yapalım beraber Karadeniz turu yapalım Kısacası benimle aynı şeylere değer veren, hayatı sadece çalışmak, para kazanmak ve tüketmekten ibaret görmeyen birini istiyorum ama bu kişiyi asla bulamayacağımı düşünüyorum

Fabrika da çalıştığım için iyi bir erkek beni sevmez mi?