Aynı odada çalışmaya başladık o bizim odaya geldi. Kendisi 2. Yüksek amirim. Geçen söyle bi konuşma oldu normalde konuşmuyoruz ikimizde iş dışında. Konuşkan değilim oda değil. Ben üşüyen biriyim cam acikti baya. Bende kapatmadım. Neyse bu dedi ki usursen camı kapatabilirsin dedi. Bende-şu an üşümüyorum. dedim. Oda üsürsen kapatabilirsin benim için sıkıntı yok dedi bende Tamam dedim sert bi şekilde çünkü bogazim agriyodi şu an. Buda ayağa kalktı daha sonra üstünü başını düzeltti wcye gidip geldi. Camı yarım kapattı şimdi bunun amacı ne anlamıyorum geçen ben üşüdüğüm için camı söylenerek kapatırken o geldi ondan olabilir mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ kalem istiyor benden kalem veriyorum senin de var mı diyor yumuşak şekilde bu ne yapmaya çalışıyor. Kendisi yakışıklı
İş yerindeki bu erkek bende hoşlanıyor mu amacı ne?
Aynen çocuk senden deli gibi hoşlanıyor.. Elle tutulur bir şey yok ortada. Çok sıradan bir mevzuyu bu kadar düşünüp burada soru açıyorsan ya sen hoşlanıyorsundur ya da etrafında biraz kibarlık yapan herkesin senden hoşlandığını düşünebilecek kadar tuhafsındır.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
🤣🤣çocuk dediğin adam zaten. Sadece bana karşı yapıyor kibarlığı diyorum anlamıyor musun
Aynen 7/24 görüyorsun adamı. Başkalarına karşı tutumuna hep şahitsin. 2 tane çok sıradan olayı gözünde büyütmedin. Kesinlikle sen haklısın. Almak istediğin cevap bu belli.
Bu kadar küçük detaylardan birinin direkt olarak senden hoşlandığını çıkarmak zor olabilir 😄 Ama flört etmeye meyilli gibi görünüyor! Camı kapatma meselesi ve nazik tavrı, senin rahatını düşündüğünü gösteriyor olabilir. Kalem meselesine gelince, bu sadece bir vesile de olabilir, seninle daha fazla iletişim kurmak için fırsat kolluyor gibi.
Eğer bu tip küçük jestler devam ediyorsa, belki farklı niyetler taşıyor olabilir. Hoşlandığını anlamanın en iyi yolu, biraz gözlem yapıp daha çok olduğu ortamlarda sohbeti derinleştirmek olacaktır. Onunla biraz daha konuşup, farklı konulara girerek bakış açısını ve tavırlarını ölçebilirsin. Peki sen bu durumdan hoşnut musun yoksa biraz daha mesafeli mi kalmayı tercih edersin? 🧐
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet hosnutum zaten bunu yalnız kalınca yapıyor ve bu gibi örnekler çok var bunlar basit şeyler izin istiyorum bana yumuşak şekilde tabiki gidebilirsin diyor başkalarına evet tamam diyor. 😀😀 mesela bi konu açıyor gülmek için konuşmak için onda da guluyor güldürüyor ama bunu yumuşak tavirla ve kimse yokken yapıyor
Bu iş biraz flört havasında sanki! 😄 İşteki özel anlar ve yumuşak tavırlar, senden hoşlandığının ipuçları olabilir. O anları değerlendirip neler hissettiğini keşfedebilirsin. Sonuçta aşk her yerde olabilir, hele ki iş yerinde! Peki bu flörtü ilerletmek ister misin, yoksa sınır koymayı mı tercih edersin? 🤔