Yanağımı sıktı elini belime dokundurdu kolunu omzuma attı. Nette bunlar hoşlanma belirtileri olarak geçiyor ama kafam karıştı. Birisi duyguları varsa gelecek bana açılacak ben ilgi istiyorum falan da diyor. Bir de ben aseksüelim bu 3 günlük süreçte diyor.3 gün dediği de beraber olacağımız süre. Bir de o İstanbul'da yaşıyor istanbula gelirsen bana mesaj at buluşalım müsait olursam dedi. Bana güzelim diye hitap etti. Bu adam benden hoşlanıyor mu?
Ama bir yandan da yaralıyım ben diyor, aşk şarkısı çalarken alkollüyken neden aldattın gibi şeyler söyledi, kankası da bilmiyorum eve gidince ona sorarsın dedi. Bu adamın amacı ne?
Ama bir yandan da yaralıyım ben diyor, aşk şarkısı çalarken alkollüyken neden aldattın gibi şeyler söyledi, kankası da bilmiyorum eve gidince ona sorarsın dedi. Bu adamın amacı ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızım adam Belli etmiş seninlenciddi değil birkaç günlüğüne yatağa aticak birini bulmaya çalışıyor sende radarindasin adamın hoşlanmıyor ben sana diyim
Kankaa sey iste sevgilim olmasin ama her halti yasayalim. Seni dusurmeye calisiyor. Ama ayni zamanda da bisey olmayacak falan diyor. Sey iste bi gun birakip gidecej diyecekki ben sana demistim yaraliyim diye falan bahane uretecek.
Asıl senin amacın ne sen ne istiyorsun
Ben bundan çok hoşlanıyorum. Bir ilişki yaşamak istiyorum
Yaptığı hareketlere olumlu cevap ver olur büyük ihtimalle
Olumlu cevap derken
Ne biliyim elini beline attığında sende başını omzuna koyabilirsin.
Neden izin veriyorsun dokunmasina
Şimdiye kadar kendimi kimseye dokundurmadım benim amacım bağlanmamayı öğrenmek. Yengeç burcuyum biraz duygusal biriyim. Bi anlamda direnç geliştirmek için.
Bu sekilde direnc saglanamaz ve çok sacma
Sana atlamak istiyor altına alırsa isin zor
hemen aldanma sende..
Amaç pompa
Seni götürür bu adam söyliyim
Kaç yaşındasın
22
Etkilendim mi adami
Ondan hoşlandım baya
Yakınlaşma oldumu
Dediğim gibi seks olmadı sadece dediğim dokunsal temaslar
Sende dokun
Zaten başımı omzuna koymuştum. Yine koyarım sıkıntı uok. Mesele bana karşı hisleri var mı yok mu onu anlamadım
Var sen yakinlas. Sonu seks ama pişman olma