2 ay

İşyerindeki mavi yaka bey benden hoşlanıyor mu, yoksa sadece flört mü ediyor?

Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok. Birkaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık. Fakat hiç iletişim kurmadık. Kendisi benden 4 yaş büyük ve akrep burcu. Oldukça da yakışıklı. Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar Günü'nde Instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5'e kadar yazıştık. Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti. Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiçbir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim. Yanlış anladığımı, kötü niyeti olmadığını, sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi. İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini de söyledi. Sonra birkaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk. Fakat sonrasında bir soğukluk oldu. Geri çekildi gibi hissediyorum, sanırım en son 10 gün önce yazıştık, onda da "akşamlara sana ulaşmak ne mümkün" yazdım, kendisi ise "ben de yoluma bakıyorum :)" dedi ve ben cevap vermedim, o da tekrar yazmadı. 10 gündür sıfır iletişim var. Önceden yanlışlıkla göz göze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu. Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor. Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı, uzun süre bakıştık, sonra bana gülümsedi. İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık. Kafam aşırı karıştı. Neler oluyor
İşyerindeki mavi yaka bey benden hoşlanıyor mu, yoksa sadece flört mü ediyor?