Sanalda yabancı bir erkekle tanıştım, olur mu?

Benden yaşça çok büyük. 14 yaş var aramızda ama uzundur evlilik istediğini söyledi. Konuşacaksak bunu düşünerek ve buna hazırlanarak konuşalım dedi. Kendi ülkesinde kırsal bir yerde yaşıyor ve olursa ben de orada yaşamalıyım demektir. Düşünmeye başladım ama bir de normal çevremdeki kimseyle paylaşasım yok. Kesin olmadan bir şeylere karar vermeden başkalarına anlatmak istemiyorum. O yüzden burada danışmak istedim. Benzer tecrübesi olanlar var mı? Sanaldan tanıştığınız uzak bir ülkeden biriyle ilişkinizin sonu nasıl oldu?

Güncellemeler
2 gü
saçma sapan cevaplar yazacaksnz hiç yazmayın.
Güncellemeler
2 gü
nasıl bu deneli kıskanç insanlar olabilir. adamın biri gelip "onlar size bakar mı denyo" filan diye hakaret ediyor. Öteki "Avrupada maymun bile kadn bulur, size mı kaldırlar", bu nasıl bir iç çürümüşlük, nasıl bir kıskançlık ve gömme çabası. sanki hiçbir kadın yabancılarla evlenmiyor gibi. sizin bu kudurmuş köpek gibi saldırma halinizi görünce tam tersi doğru yoldaym diyorum. düzgün bir insan bulmuşum, yaşı maşı umrumda değil. yakşklı ve net biri. elbet yaşayp görecez ne olacagnı...
Sanalda yabancı bir erkekle tanıştım, olur mu?