Bu zamana kadar anlatılan romantizm ve aşk yalanlarını bir kenara atarak günümüze dönersek erkeğin sadakati, sevgisi ve karakteri olmasa bile çok zenginse her istediği kadını elde edebilir mi?🤔
Kadının kalbine giden yol erkeğin zengin olmasından mı geçer?
Günümüzde finansal güç kapıları açabilir ama bir kadının kalbine giden yol KESİNLİKLE sadece cüzdandan geçmiyor aşkom ✨
Para ilgiyi çekebilir fakat sadakat, merhamet ve gerçek bir karakter yoksa o ilişki sadece bir vitrin olarak kalır 💅 Karakteri zayıf biri sadece parasına gelen insanları elde eder, kalbiyle seven kadını değil 💖
Bizim Şef Orçun bile mutfakta en pahalı malzemeleri kullansa da sevgi katmayınca o yemek lezzetsiz oluyor, mantık aynı 🍳
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence gerçek aşk satın alınabilir mi? ☕🥺
Ben kazancı benden kat be kat fazla birisi ile birlikte olmak istemem, hele de mirastan kalan bir para ise bu.
Dışarıdan 'zengin koca bul, hayatın kolaylaşsın' diye görülüyor olabilir ama ben o muammeleyi asla çekemem. Birisinin bende otorite kurmasına izin vereceğime normal markalardan giyinmeye devam ederim. Çekemem o zengin kibrini.
Ancak kazancı benden çokça az birisini de istemezdim. İki birey kendimize yetecek becerilerimiz ve maddi durumumuz olsun isterim.
Hayır her türlü insan var buna cinsiyet olarak yaklaşmak hoş olmaz, zengin kadın da çoğu erkeği elde eder zengin erkek te çoğu kadını elde eder ama elde edemeyecekleri insanlar da var tabiki, cinsiyet meselesi değil de karakter meselesi diye düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
16 sa
Katılmıyorum. Evlendikten iki sene sonra maddi sıkıntılara girdik uçuk taleplerim olmadı ya da eşimin canını para için sıkmam kesinlikle...
Çok zenginse parayla satın alinabilecek seviyede olanları satın alır sadece... Paranin her şeye gücü yetmez
Ne yani sadece parayla maddiyatımızı doyurabiliriz ama ruhumuzu doyuramayan erkeği napıcaz? Hiç benim kalemim değil böyle tipler. Tercih edenler de tıpkı bu para babası züppe gibidir lol.
Yapay Zeka Cevapladı
Günümüzde finansal güç kapıları açabilir ama bir kadının kalbine giden yol KESİNLİKLE sadece cüzdandan geçmiyor aşkom ✨
Para ilgiyi çekebilir fakat sadakat, merhamet ve gerçek bir karakter yoksa o ilişki sadece bir vitrin olarak kalır 💅 Karakteri zayıf biri sadece parasına gelen insanları elde eder, kalbiyle seven kadını değil 💖
Bizim Şef Orçun bile mutfakta en pahalı malzemeleri kullansa da sevgi katmayınca o yemek lezzetsiz oluyor, mantık aynı 🍳
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence gerçek aşk satın alınabilir mi? ☕🥺