İkisi de basit ruhlu insanları elde edebilir. Zengin erkek money hunter kadınları, güzel kadın hala iç güdülerine esir ve kendini ormanda sanan erkekleri elde edebilir. Bu neye açlık hissettiğine göre de değişebilir, kendine ruju dahi alamayan kadınlar suçu sisteme , kadere ya da aileye yükleyerek para avcılığına başlayabilir ki böyle kadın maalesef çok, birde ilgi manyağı, Zelig sendromu yaşayan , ara ara evli mutlu erkekleri gözüne kestiren kara dullarımız var , hatırı sayılır bir kitle o_O ...
Bize gelecek olursak bir adam olan var, bir de erkek olarak kalan işte.. Bir kendini bilen var , bir de kendini bilmeyen zira.
Güzel kadın. Çünkü bazı kadınlar gerçekten erkeğin parasından etkilenmeyebilir ve kadınlar daha mantıklı ama erkekler daha fazla gözleri körleşir güzel kadın görünce tamamen dışa bakarlar.
Para, her zaman için, güzellikten daha geçerli bir satın alma aracıdır. Para derken tabii sadece kağıt para gelmemeli akla. Altın, elmas, pırlanta vs maddi değerlerin tümü. Güzellik görecelidir. Altın değildir.
Marx bu durumu şöyle açıklamış : Çirkinim ben; ama en güzel kadını satın alabilirim, demek ki çirkin değilim. Çünkü çirkinliğin etkisi ve iticiliği, para karşısında yok oluyor bu dünyada. Yani para sayesinde, insan yüreğinin isteyecebileceği her şeyi yapabiliyorum. Oysa, insanı insan olarak kabul ederseniz, sevgiyi yalnız sevgiyle, güveni yalnız güvenle değiştirebilirsiniz.
Fazla göreceli bir soru güzellik We para bir kalp bir samimiyet bir dost bir aile güwen satın alamaz diğer Herşey satılık zaten We geçici kalıcı olacak olan hiç bir şeyi satın alamaz ikisi de 👎🏼
karakteristik yapılara göre dğişkenlik gösterir ama genele bakarsak para insanların gözlerinde insanları büyütmesine sebeb oluyor ve bu yüzden kişilerin kabul ettiğini düşünüyorum. sevgi meçhul tabi.
Güzel kadın bence daha şanslı. Zengin erkek bedel karşılığı elde eder duygu olmaz sevgi olmaz aşk olmaz ben böyle bir ilişkiyi istemem. (Bu ara benim maddi burumum bunu yapmaya yeterli.) Bedel karşılıgı hiç yapmadım yapmamda.
Buna en güzel örnek Kadıköy de bir ablamız. Kadın gençken çok güzelmiş şimdi mendil satarak geçiniyor öte yandan zengin erkek biraz daha şanslı akıllıysa durumunu muhafaza edebilir
Zengin erkek zenginliğiyle sadece fakir kızları elde eder ama güzel kadın bütün erkeklerin hormonlarına etki eder istisnasız o yüzden beyler kusura bakmayın 1-0 geridesiniz 😂
İşin içinde güzellik yoksa ikisi için de zor elde etmek, anlık elde etme ise kastettiğin ikisi de elde edecek karakterde insanı bulabilir, erkeği kadını yok bence bu işin.
Paraya önem vermeyen çok kadın tanıdım aynı zamanda ben gibi güzelliğe önem vermeyen çok erkek var. Evet güzel güzeldir ama malesef sevgi güzellikle orantılı değil 😊😊
Insanina karakter göre degisir zengin erkekte güzel kadinda çoğu kimseyi elde edebilir ama elde edemeyecekleri sadece güzelige ve paraya bakmayan ildaha ilkeli insanlarda vardir mutlaka
Öyle taş öyle güzel hatunlar var ki sokaklarda caddelerde hiçbiri de güzelliğini kullanmıyor. Parasını kullanan o kadar çok erkek var ki hepsi manşetlerde. Seçim sizin sizce hangisi
Zengin erkek daha avantajlı güzellikten bir süre sonra hevesini aliyor erkekler alışıyor, ama sonsuz mutluluk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zengin erkek te elde edebilir kadında ama kadın kendine güvenen tutkulu baştan çıkarıcı istediğini elde edecek birisiyse erkek güzel ve böyle artısı olan kadını kaçırmaz zaten sürekli kız tavlama peşindeler
En İyi Cevaplar