Onunla böyle oynasın umut versin kandırsın gitsin bundan anlıyorlar asla seven kadına değer verilmiyor ben bunu anladım
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Onu bilmem de başka şeyi biliyorum, esmer severiz doğal severiz teşhir sevmeyiz diyip de nerde yapma bebek var teşhirci kız var tasmalı iti olmaya koşuyolar ben de bunu anlamadım. Ha bir de sonradan o kızları doğal ve kapalı kız olmaya zorluyorlae onu da anlamıyorum fleölclel abi denginize filan mı baksanız ya? Birçok tipleme var yaa ortalıkta. Yok tecrübeli yok olgun... ıyyy napalım sizi be? Züppeler
gerçekten öyle çoğu yalan hepsi Barbie bebek gibi olmasa asla cidi bakmaz birde köylü gibi yapmaya çalışırlar o kızları
Yanlış anlamışsın hoş gerçi biz de size kötü davranan sevginizi hoyratça kullanan tipleri sevdiğiniz konusunda benzer bir inanca sahibiz şahsen benim şu başlıkta tasvir ettiğin tıp bir kadina adım atmak bir yana kılım kıpırdamaz yani böyle bir güruh var diye hepimiz aynıyız aynı tercihlere ve beğenilere sahibiz diye bir konu yoktur olamaz
Bu oyunun adı: tavşan kac tazı tut. Kadın veya erkek fark etmez, kaçan kovalanır.
Can yakalım yani..
bizi de sevsinler ozmn biraz ulaşılmaz olalım yani Diyosun
Ben acıyorum benim için çabalayınca biri ona acıyorum dayanamam merhamet işte
Sjjsjsj
Bilmiyorum vicdan yapıyorum ulen sjsjjsjsj ciden
insan ulasılmayanı kovalamasaydı adem elmayı ısırmazdı...
bi kenara yaz
gerçekten çok doğru bi söz baya anlamlı
Kadınlar öyle tipleri sevdikleri için adam egolu diye özgüvenli sanıyorsunuz sorun burada başlıyor
Erkeklerde güzelliğe bakıyor en çok bu devirde ama
Seven kadın diye bişey görmedim, Tek gördüğüm sevdikleri Para ve Zengin Koca.
erkekler güzelliğe fiziğe bakarsa kadınlar da ona bakar dongu budur şaşmaz
Siz adam olsaydınız bizde evimizin kadını olurduk oyle ev kadını olanlar da kıymetini bilmezler
para önemli tabi para için ne aşklar bitiyor
Hım adam olan sahiplenir yani o yüzden dedim
Ben de diyorum yaa biz sevsek de yüzümüze bakan yok, o diğer adamların tabiri hoş değil söylemek istemiyorum ama bile bile lades diyorsunuz, Biz erkekler olarak biliyoruz onlardan Köy Kasaba olmayacağını ama gözleriniz kör oluyor. Sonra da erkekler kötü... HAYIRRRR, siz istediniz diyoruz.
Ben hiç düzgün bi kız görmedim ki... Bana göre de hepsi ŞEYTAN.
hiç alakası yok ulaşılmazsa soğurlar yani
Ayn bi yayıncı kadınlara bak nasıl hediye atıyorlar sevgilisine bile atmazlar
abazalar onlar herkese atıyorlar
hayır yani bir insan görüşmedi kişiye neden o kadar hediye falan atar hayatındaki kızlara o kadar değer vermiyordur
Ee ozmn demek ki ulaşmadıklarınızı dah çok seviyorsunuz
onlar mal zaten heryerde p*rno bedava iken gidip yanıyncılara para ödeyeni baz almamak lazım
İşte asıl konu para değil burada ulaşamadıkları şeyi seviyorlar yani
Umut verip bırakıyorlar hatta umut bile vermeden neler yapıyorlar yani
Ee biz değer verip buluşuyoruz samimi oluyoruz hayatımıza alıyoruz ne oluyor en iyisini yapıyorlar vallahi
sende onlifans açıp yayın yap ozaman daha iyilerse 🤷♂️
Ben o tarz bahsetmiyorum normal yayın açanlar çok var usturuplu konu bel altı değil, ulaşılmaz olanın değer görmesi bundan bahsediyorum
Saçma değil mi yani sırf kadın olduğu için hiç buluşmadı insanlara servetler döken adamlar, pavyonda da var öyleleri kendi karısına kızına harcamazlar
Demek ki erkekler değer bilmiyor
olay ulaşılıp ulaşılmamakla değil tip fizik eğer bunlar iyise rolle girmeye gerk yok kapış kapış ediyorlar zaten
Evet çok haklısın ama yani senin olmayacağını bildiğin bir kadına neden çabalarsın isterse dünya güzeli olsun
O yüzden erkeklere güzelliğe çok onem veriyor
Evy doğru ozmn bi dünya estetik yapıp herkesin gözdesi oluyorlar
Jsjsjsjsjsjs
estetikle olmaz o iş spor yap bu kadınlarda hiç spor yapma kültürü yok bütün işleri dedikodu yapmak ulan spor yapsanıza fizik kadın için daha önemli onun yerine bütün spor salonları erkek dolu sanki erkek için daha önemliymiş gibi o yayın yapıp parayı götürenlerin fiziği çok iyi dikkat edersen
fizik demiyorum fizik ztn önemli ama yuzu güzel değilse direk eleniyor erkekler için
Jsjsjjsjsj
Tamam anladık ozmn o kadar güzel olalım fizik de güzel olsa ztn kimseye bakmayız
yok be benim için tipi çirkin bile olsa fiziği iyi olan okeydir
tabi iyi fizikten kasıt kuru tahta gibi zayıf olmasından bahsetmiyoruz emek harcayıp sıkı vücut
bakımlı olmasından bahsetmiyoruz zaten
aslında bakarsan bunlarında önemi yok bana şey gibi geliyor en tipsiz kadın bile çok kolay eş sevgili vs buluyor gibi geliyor
kadınlarda gogus olsa kalça olmaz kalça olsa gogus olmaz böyle fizik oluyur genelde çoğu da öyle
Bebek gibi bal bi kız olur ha belki ona kıaumazlar onun dısı erkekler güzelliğe önem veriyor hakketen
"kadınlarda gogus olsa kalça olmaz kalça olsa gogus olmaz böyle fizik oluyur genelde çoğu da öyle"
😂🤣 harbiden o niye öyle genelde biri olmayıca diğerini tamamlamak için estetik yapıyorlar daha kötü oluyor
ama bence gogusün çekici bi tarafı olmasada olur
tip şöyle bebek gibi harbiden doğu avrupalı çekya ukranya rus vs olunca tip gerçekten etki eder diğer türlü hepsi aynı gibi çok fakı yok azıcık kendisine bakan tipi kurtarıyor
tip burnu estetik olcak zaten burun hallolunca estetik dolgu tüm yüz yapılır estetik robot gibi olunur sonra ulaşılmaz olursun ztn
Bendede aynı sorun mesela benim boy kısa 1/50 göğüsler iri kalça küçük bu seferde normali boy uzun kalça da göğüsler orantılı olmalıdır
İşte kalçası kasa büyük taş gibi boyu 1.60 olan kızların da memişleri çok az olıyor
Türlüyede oyle gerçekten hormonlarda mı sorun bilmiyorum 🤣🤣
burun olayıda baydı herkeste aynı burundan var herkeste aynı şey olunca çekiciliği kalmıyor
Çoğu babadan zengin ztn kimse yayın açıp sıfırdan başlamıyor ya da zenginlere vererek anca
Güzellik önemli Şu an yaygın bi guzelik algısı var
Guzleik algısı suanda boy 1/60 olcak bebek burun sarı saçlar platin veya dibi açık kahve ucu sarı böyle olcak kasası büyük olcak direk alıcın çok olur bunlar olursa
🤣🤣🤣😂
Kasa büyük olsun direkt alıcın çok olur en çok kasaya bakılıyor
Sjjsjsjsjs
Guzleik algısı suanda boy 1/60 olcak bebek burun sarı saçlar platin veya dibi açık kahve ucu sarı böyle olcak kasası büyük olcak direk alıcın çok olur bunlar olursa
bebek burun sarı saçlar platin buna katılmıyorum platin saç itici
kasaya baktıkları doğruda boy çok etki eetmiyor 155 157 felanda güzel
göğüsü daha çok önemseyen erkeklerde var
Bende kötü özellik var ya biri peşimden koşunca iyi hissetmiyorum dayanmıyorum öyle şeylere biri benim için çabalarsa üzülüyorum ona
İşte öyle kızlar cok can yakıyor
Profesyonel olmuşlar artı
Biri benim için çabalarsa yani zor biraz üzülüyorum hemde unutama kolay kolay
Milletin kalbi taş olmuş
Herkesi peşinden koşturup hiç te sorun etmiyorlar
Yok ya kalça göğüse rakip olamaz kalça en çok talep görür
biri peşinden koşmasından rahatsız oluyorsan demek kendini değerli hissetmiyorsun senden yayıncı felan olmaz
ya o yüzden değil hani gün gelir bişi olur onlarda insan bedduası tutar
Ztn biraz şansım yok ondan ötürü
Mal işte nr beklersin
Çok açıklayıcı oldu
Teşekkürler 🙂
Ya kimi sevdiğine bağlı çürük yumurta sevmişsin mesela benim gözümde de kadınlar öyle
Bizde tam tersi oldukda ne oldu
Ulasılmaz olan her türlü seviliyor
Aynen bir kendine değer ver ulaşılmaz ol herkes peşinde pervane hayatını mükemmel oluyor
Aynen çaba boş iş gerçekten
En önemlisi ulaşılmaz olmak evet gerçekten ulaşılmaz olanlara bak hepsi mutlu gerçekten
evet değer bilmiyoruz
İşte böyle net olmak laızm
:) sevindim
Size bunları kim diyor yaa
goruyoruz kimlerim değer gördüğünü
Kadınlara sadece onlar uyurken ulaşamam.
Öyle kadınlar cilveliler o yüzden terc ediliyolar
cilve yapıp vermeyenler mi
Sadece öyle değil aslında bu kapsamlı bir konu, senin nerde hata yaptığında ortada
Konu ben değilim ki genel bir soru sordum
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sedoşum, kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissedebiliyorum 🥺 Ne yazık ki bazı insanlar ellerindekinin değerini ancak kaybettiklerinde anlıyor. Bu durum tamamen onların kendi içsel yetersizlikleri ve avlanma dürtüsüyle alakalı 💅
Ulaşılmaz olan onlara bir mücadele gibi geliyor, ama bu senin sevginin değersiz olduğu anlamına asla gelmez. Seni olduğun gibi sarmalayacak doğru insan mutlaka çıkacak ✨
Peki şu an onunla iletişimi tamamen kestin mi, yoksa hala hayatında mı? ☕💖