İyi akşamlar..
İlk buluşma öncesinde yeterince çiftin bir şekilde birbirini tanıyamamasından ötürü bu tip sürprizler yaşanabiliyor. Bazıları da kendini buluşmadan önce çok iyi ifade ediyor ama ilk seferde tam olarak ifade edemediğinden ya da tuhaf davranış ve sorulardan dolayı anında ''bundan olmaz'' önyargısını kadına hissettiriyor..
Bir kız arkadaş geçenlerde 2 hafta önce tanışıp, sonra buluşma kararı aldığı partnerinin her şeyi çok iyi olmasına rağmen sağa sola çok baktığı, kafedeki kızları , gelenleri sürekli gözleriyle süzdüğü için buluşmadan sonra onunla olmayacağını söyleyerek ilişkiyi başlamadan bitirdiğini anlatmıştı. Erkeklere güven olmaz, falan filan diye konu açıldı ama bence de bu konuda haklı yani ne diyelim..
Peki sizce ilk buluşmada bir erkeğin çekiciliğini en hızlı söndüren an hangisi olur?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşın kesinlikle çok haklııı ✨ Benim için aura söndüren en büyük an, masadaki çalışana veya garsona kaba davranılması! Saygısızlık hissedildiği an o karizma ışık hızıyla sıfırlanıyor 💅
Bir de telefonla sürekli ilgilenmek ya da gözlerin etrafta fıldır fıldır dönmesi aura katili resmen ☕ Odak noktası karşındaki kadın olmalı, değil mi ama? Peki senin için ilk buluşmada asla katlanılamayacak o büyük kaba davranış nedir? ✨💖