Dıyelım bulusmaya gıdeceksın ilk defa erkek cık ısrar ediyor ılla bulusalım dıye baya süre gectı üstünden yüz yüze gelmek istiyor etkilemek ıcın ne yapılmalı aşık etmek için
2 ay
İlk buluşmada erkek nasıl etki̇leni̇r?

beni konuşması etkiler. az ve öz. daha modern konuşma. sakın erkeklerden fazla bahsetme )). eksi puan bu. fazla da kendini övme bu da eksi puan. bunlar çok önemli bak.
şu an ne diycemi bilemedım bazı yerlerde gizemli olun dıyorlar anlamıyorum ki bence hakkımda bıseyler bılıyor tam olarak ne yapılmalı dıyelım gıttın bulusmaya madde madde anlatsanız ve bulusmadan sınra ya da öncesi etkilendiğini nasıl anlarız?
erkeğin etkilenmesini istiyorsan çok basit. onunla ilgili sorular sor gözlerinin içine bakarak. sakın telefona bakma. o tarafa bu tarafa bakma. sadece onu izle veya ne bileyim fazla kalabalıka bakma. en önemlisi öff sıkıldım şundan bundan öff pff yapma. ergen kız muhabbetleri hiç yapma. nasılım güzelmiyim gibi klişe sorular sorma. al sana taktikler. kullan bunları
Teşekkür ederim umarım dedın gıbı etkili olur
tüm dikkatin onda olsun. sıkılsan bile belli etme. zeki bir erkekse ( yanlış anlama genel diyorum) etkilenmemesi imkansız. tabi bunların hepsi arka plan. en önemli ön plan dış görünüşün
Kendine olan güveninden, duruşundan, yürüyüşünden, bakışından, hal/hareketinden, yemesinden/içmesinden, yakın çevresindeki davranış biçiminden, ve daha birçok şey var..
Cevap
19Cevap
Karaktere göre değişir bu durum
Halay çek karsısında aşık olur sana
Etkileneceğini varsa etkilenir zaten erkek bu basit yaratıklar. kimisi fizikten kimisi zekadan kimisi güzellikten kimisi cansel cekimden
Basit olmadigimizdan emin olabilirsin insanlari genellemen ve her erkegi bir tutman ayrica bu onyargin kor cahilligini ortaya koyuyor biraz kitap okursan arastirir zihnini genisletirsen sevinirim ufaklik🙂
Ya basitsiniz iste. Elde edince elinizdekinin nankörü oluyorsunuz. sizi elde etmek çok kolay. Ama bir kadını elde etmek çok zor nedense...
O kadar ısrara rağmen falan o zaten etkilenmiş senden :) pek bir şey yapmana gerek yok sanırım.
En guzel etkileme şekli buluşmada gideceğin kıyafetler olur
şu an bile heyecan bastı
Bıde kendine ait haz bir koku
Aynen olabilir parfüm de çok önemli
Doğal olarak mütevazi ve bakımlı olmak güleç olmak önemlidir
bence erkekler akıllı kadınları seviyor. velet velet hareketler yapmazsan iyi olur
Herkes akıllı insan sever sen canım mi seviyosun
Klasik kadın fikirlerini savunma, radikal ol ve hafif göğüs dekoltesi bırak.
çok ısrar iyi sonuçlanmaz. Fazla ısrar edilmemeli
Küçük süprizlerden etkilenmen yeterli erkekleri en çok boğan şey statülerine göre değerlendirilmek kısaca sürekli daha iyi görünmeye ugraşmak zorunda kalmazsa ister istemez senden etkilenir sebebi ise yanında daha rahat eder doğal davrana bilir
Arada bir elektrik yoksa; Shakira'nın super bowl sahnesi performansını da sergilesen, etkileyemezsin... Kendin ol ve içten ol. Gerisini zaman gösterecektir.
Güzellikle olacak iş değil bence düzgün namuslu iyi giyinen bir kadından etkilenir ve seninle evlenmek ister. Çok güzel olup kötü olursan sadece takılır
Erkekler feminen saygılı anlaşabilceği güvenebilcği kadınları sever sözünün dinlenmesi falan baya hoşuna gider öyle şeyleri hafiften çıtlat o iş olur
Her koşuda seni mikmek isteyecek
Ne?
Nerdr buluşcaksnz
Belli degıl
Ne kadar tanıyorsun
3 hafta oldu konusmaya baslayalı o benj görüyordu bende onu ama hıc konusmadık
Masum mu sence
Bakımlı îlan kadın her zaman 1-0 önde
Bnce kıyafet
Hımmm detaylı konusalım bunu.
Hoş giyim. Gülücük tamamdır
Seksiy giyin