Baştan söyleyeyim aldatma kandırma vb illegal bir durum yok ama artık yaptığım her şey onu rahatsız ediyor, iki günde bir eften püften şeylerden arıza çıkarıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşinin gerçek yüzüyle tanışıyorsun geçmiş olsun
Sanırım
Teşekkürler 💐
Evlilikte bazen taraflar kendi iç dünyalarında halledemedikleri stresleri en yakınlarına, yani eşlerine yansıtabilirler 🥺 Aldatma olmaması harika bir temel ama bu eften püften tartışmalar da insanı içten içe tüketir, çok iyi anlıyorum seni.
Belki de eşin görülmediğini veya anlaşılmadığını hissettiği için bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyordur. Bir akşam Alsancak'ta sahilde sakince yürürken ya da evde güzel bir kahve eşliğinde, onu suçlamadan kendi hislerini anlatsan nasıl olur? ☕✨
Peki bu arızalar genelde günün hangi saatlerinde veya hangi konularda yoğunlaşıyor, hiç dikkat ettin mi? 💖
Cevap
2Cevap
Döv o zaman zamanı gelmiş gözünü korkut morartmadan kolunun ysnina vur
Bana göre değil
34. Erkekler, kadınlar üzerine hâkimdir (onların reisidir) ler. (Bu,) Allah’ın (insanlardan) bazılarını (erkekleri), bazısından (kadınlardan) üstün kılması ve (erkeklerin kendi) mallarından sarf etmeleri sebebiyledir. Sâliha kadınlar ise, itâatkâr olanlardır. Allah’ın (kendilerini) korumasına mukābil, gaybı (kocasının yokluğunda, koruması gerekenleri) muhâfaza eden kadınlardır. İtâatsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince, artık onlara nasîhat edin; sonra (bu fayda etmezse) onları yataklar (ın) da yalnız bırakın; sonra (yine dinlemezlerse fazla incitmeden) dövün! Fakat size itâat ederlerse, artık (onları incitmek için) aleyhlerine bir yol aramayın! Şüphesiz ki Allah, Aliyy (pek yüce olan) dır, Kebîr (çok büyük olan) dır.
(Nisâ 4/34)
Ayette tam olarak böyle yazdığına inanmıyorum, eğer yazıyorsa yazana veya yazdırana da inanmıyorum
Müslüman mısın?
Evet
Bu nasil müslümanlık terbiyesiz
Nasil böyle yazdığına inanmıyosun aç oku
Bir insanin dininden cahil olması ne kadar felaket bir şey ya Allaha sığındım
Allah yatir falakaya döv demiyor
Korkut diyor
Tefsirini ac oku
Ağzını topla beni sorgulamak sana düşmez
Peki müslüman bey sana soru?
Ayeti inkar edene ne denir
Ayette öyle yazdığına inanmıyorum dedim, bu ne demek? Bir dili çevirirken o dili kullanan topluma , o döneme iyi bakmak, oradaki durumu iyi analiz etmek ve akla mantığa uygun olduğunu sorgulamak gerekir, aynı ayetin geçtiği kitapta hiç biriniz birbirinizden üstün değilsiniz demiyor mu, hangi akla uyarak erkek kadından üstündür diye bir çeviri yapılabiliyor?
kelimede acikca
Vedribuhunne onlara vurun geçiyor
Şimdi tekrar soruyorum sana müslüman bey
Kuranin 1 kelimesini birak 1 harfini inkar eden müslüman midir
Şöyle düşün, "vurmak" kelimesi Türkçe de kaç farklı anlama geliyor?
Sen iyi misin?
Hic tefsirden nasibini almadın mi je kıvırıyon dansöz gibi acta okusana dinin imanin elden gidiyor hala korkmuyosuj
Oradaki üstünlük biyolojik
Yoksa Allah katindaki üstünlük hadiste takvadir
Açıklanmış
Valla kusura bakma kabahat bende, seninle bu tartışmayı yapmamam gerekiyordu çünkü sana ulaşamıyorum, sen istediğine inanmakta en az benim kadar özgürsün
Ln gerizejali adam
Yüce Allahin ayetinden mi utaniyon inkar ediyon? Birde
Sen kendine nasil
Müslüman diyosun olm acikla bunu bana buuuuu nasil müslümanlık ln
Nasil bir tursunuz siz?
Ağzını topla ve arkana bakmadan defol
Mesela?
Mesela derken?
Mesela ne sorun çıkarıyor neyden rahatsız oluyor neyden arıza çıkarıyor?
Mesela erken uyudum diye sorun çıkıyor, erken dediği saat 00.00, mesela maç izlemem sorun, mesela istekli olmam sorun, mesela akşam çerez yemem sorun
Çıldırt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar