Sevgi ve değer vermek çoğu zaman birlikte anılsa da, aslında aynı şey olmayabilir. Sizce bir insanı sevmek, ona gerçekten değer verdiğiniz anlamına gelir mi?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgi ve değer vermek çoğu zaman birlikte anılsa da, aslında aynı şey olmayabilir. Sizce bir insanı sevmek, ona gerçekten değer verdiğiniz anlamına gelir mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevmek çok farklı bir his değer vermek çok farklı.
Merhaba,
Evet birini sevmek ile ona değer vermek aynı şey ama farklı kulvarlar fakat sonuç olarak aynı şey! 😅
Sana değer veriyorum çokça ama seviyorum da! 😅
Aynı şey tabii ki sevdikçe değer verirsin
Aynı şey değil ama birbirine bağlantılı Sonuçta insan birisini sevdiği için değer verir Ama bu sevgi ne şekilde bir sevgi şimdi Sevgi dediğimiz zaman insanlar genelde aşk mutluluk Düşünüyor bu şekilde mi bir sevgi yoksa normal samimi bir sevgi mi Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor Bu da kişiye değişir
Değildir Cancağızım.
Birini sevmek ona bağlanmak, Birine değer vermek ise ona sevmesen dahi önem vermektir.
Aynı şey değil. Birini sevmek farklı değer vermek farklı.
değil tabiki sevmek başka bi kafa değer vermek işin icraat kısmı yani bi insanı sevebilirsin ama hareketlerinle bunu göstermiyosan o sevginin pek bi kıymeti kalmıyop
Yani şöyle de denebilir. Bazen birine seni seviyorum demenin başka yolları vardır. Sevdiği bir şeyi jest olarak yaparsın onu düşünerek yaptığın bir şey olur
Derin bir soru olmuş evet sevmek genel bir tanım ve geniş kapsam da kullanabilir değer vermek daha öznel daha özeldir
Sevmek daha yoğun bir duygudur değer arkadaşça da verilebilir
Hayır değer vermek umursamaktır dikkat etmektir çekinmektir. Ama herkesi sevebilirsin.
Her seven değer vermiyor
Keske sadece kendimi sevebilsem belki mutlu olurum
Tabii ki de ama yine de kişiden kişiye değişir
Hayır değildir
Degerle sevgi bambaşka
Kesinlikle evet