bir insanın sizi seviyor olması, ona değer vermek için yeterli bir sebep midir?
“evet” beni nereye koyduğuna bağlı..
bir insanın sizi seviyor olması, ona değer vermek için yeterli bir sebep midir?
“evet” beni nereye koyduğuna bağlı..
Merhaba,
Ne yazık ki bu devirde Sevgi az bulunan bir şey ve gerçekten sizi karşılıksız seven bir insan bulabiliyorsanız altın bulmuştan daha değerli bir şey bulmuş olarak kıymet vermeniz gerekir çünkü artık bu devirde insanlar bir menfaati olmadan, bir çıkarı olmadan ya da kendi düşüncelerine uymayan insanları şans vermiyorlar eğer bir insan size şans veriyorsa kıymet veriyorsa bunun kıymetini kesinlikle bilmeniz gerektiğini düşünüyorum düşünüyorum.
Aynı zamanda bunun için de o insanı tanımanız ve karakterini bilmeniz gerekir yani kısacası her seven insana da şans verilmez.
Görüş
4Görüş
Her insanın sevgisi aynı karşılığı alamaz tabii ki..
Bazı insanların nefreti, sevgisinden daha gurur vericidir.. Böyle uç bir durum yoksa; sevip değer verene saygı duyar, karşılığını vermeye çalışırım..
Yaniiiii sırff karşımdakii kişi beni seviyor diye o kişiye değer vermek mecburiyetinde değilim böyle şeyleer hiç benlik değill..
Karşımdaki kişi beni seviyorsa her ihtimali de göze alıyordur demektir..
Sevmiyorsa yemem bende 😁
Hiiiiiiç 😅
Şairin biri çok aşıkmış kafayı bozunca hareket etmeyen nesnelerle konuşmaya başlamış millette işte waoww ne kadar güzel bir deyim diyip şairi alkışlamış 😂
Bir insanın benim ona değer vermem için yeterli değildir. Ancak nasıl sevdiği tutumumu etkiler. Sevmek kadar kırmadan, incitmeden, güzel sevmeside ona verdiğim değeri belirler. Sever ama saygısızdır, yalancıdır ve yobazdır belki de...
Değer vermek için sevilmem başlı başına bir kriter değildir.
Sevmek değer vermenin bir göstergesidir. Sevmek vardır bir de Değer göstermek vardır. Değer göstermek te sevginin kökünden gelir.
Sevmek sadece bir Kapıyı açar. Ama Değer Vermek sizin ona her Kapıyı açtığınız anlamını taşır.
İkisi birbirine karıştılmaması gerekir. Sevgi sadece ilk basamaktır. Belki de kırk basamak daha çıkması gerekir.
Elbette değil, her sevene değer verseydim...
bir sebep elbette orası kesin.. ama sadece bu da yeterli olmadığı durumlar olabiliyor
Sayılır. Seven değer verir, değer veren senin için çabalar..
Elbette, aynı şeyleri hissetmiyorsak bile değer verip önemserim.
sevgsini göstermiyor ilgi vs yoksa yeterli değil
En azıdan saygı duyarım duygularına.
Beni sevmesi yeterlidir
Hayır değer vermem için ailemin sevmesi lazım
En İyi Görüş