Karşılıksız aşk mı size değer vericek kişi mi?

Gizli Üye

Şimdi şöyle ki iki yıla yakın olucak birinin sevgisini kazanmaya çalıştım. Bu süreç içerisinde konuşmadığımız uzak durduğum zamanlar oldu. Başkalarına şans vermeyi denedim. Başka nedenlerden dolayı bittiğinde aklıma hep o geldi yine. Karakteri düzgün biri evet ama bencil bir yapısı var, sert bir kişilik. En ufak rahatsız eden bir şey olduğunda kestirip atan da biri. Tabi sevse belki öyle yapamaz bilemiyorum. En başından beri bana değer verdiğini, bir şeyler hissetiğini söyledi. Ama bu sevgili olabilmek için yeterli olmadı hiç ondan yana. Onun yanında kendim olmaktan bile korkuyorum. Bir şeyler söyler onu rahatsız ederim benden soğur diye. Bekledim hep. Gerçekten değer vermiş olabilir belki ama ben çok hissedemedim. Hakaret etmedi hiç her şeyini bilse de çok üzülüp üzerine gittiğim zamanlar da bile kötü bir söz kullanmadı. Ama her konuşmak istemediğinde, değersiz hissettirdiğin de hakaret etse daha iyi dedim. Bana bekle dese yine beklerdim aslında bir iki güzel söz bile ayakta tutardı beni. Zaman içinde çok yıprandım. Zamanında sevgimin biir gün biticek düşüncesi bile korkuturken vazgeçme noktasına geldim. Tam bu noktada benim için geliceğini söyledi. Bu kadar zaman bir şey hissedememiş ken. En ufak ieyler bile zor gelmişken. Şimdi gelse bilse umudum kalmadı ki bizden yana. Doğru olarak şu anda bile ümit vermekten kaçınıyor. Nasip, kıısmet diyor. Sadece bir ihtimal belki olur düşüncesi onunki. Geliceğini söylemeden önce yse biri çıkmıştı karşıma henüz bir aydır tanıyorum. Onun aksine bana çok iyi davranan biri. Her şeyin en iyisini hakettiğini söyleyen biri. Hem fiziksel hem karakter olarak beğendim. Kafamın karışık olduğunu söyledim ona , geliceğini söylediğini de. Kafamı toparlamamı bekliceğini söyledi, ama buluşursam da haliyle beni kabul edemiceğini de söyledi. Ben o çocuğa aşık olmuştum. Hala öyle mi gerçekten bilemiyorum. Ama çok uğraştım ve onu görmem gerekiyor. Anlayabilmem için. Emin olabilmemin başka yolu yok gibi. İlerde tekrar pişman olmak istemiyorum. Bir yandan da yorgun ve umutsuzum. Yükümü hafifletip bana sevgisini hissettirecek birini kaybetmekte zor. Belki ikisi de olmaz dersiniz. Seçenek arasında kaldıysan ikisi de senin için doğru kişi değildir. Gerçekten bende bilmiyorum

Karşılıksız aşk mı size değer vericek kişi mi?
13 Cevap