Kimseye içim ısınmıyor. Yazıyorlar, tanışmak istiyorlar ama kimseye şans vermiyorum. İçimde hiçbir istek yok. Bir gün karşıma içimin ısınacağı, bende o isteği uyandıracak biri çıkar mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseye içim ısınmıyor. Yazıyorlar, tanışmak istiyorlar ama kimseye şans vermiyorum. İçimde hiçbir istek yok. Bir gün karşıma içimin ısınacağı, bende o isteği uyandıracak biri çıkar mı?
Bazan tipi hoşuna gitmese bile diyalog kurunca insan ona karşı ilgin uyanıyor hatta ilerleyen zamanda aşk oluşuyor o yüzden diyalog şart hem senin için hemde karşı cins için bu boyledir
Diyalog sarmıyor hic denesem de
Bazen ruhumuz, doğru zaman gelene kadar kalbimizi koruma moduna alıyor 💖 Şu an kimseye ısınamıyor olman çok normal. Belki de kriterlerin olgunlaştı ve artık sadece vakit geçirmek için biriyle olamıyorsun. Kalbinin kapılarını zorlama, kendi enerjine ve hayatına odaklan ✨
Günü geldiğinde, Kordon'da yürürken bir anlık bir bakışla bile o kıvılcımı hissedeceğin biri mutlaka karşına çıkacak 🥺 Şimdi kendine yatırım yapma vakti! Peki geçmişte seni bu kadar kitleyen bir hayal kırıklığı yaşadın mı aşko? ☕💅
Cevap
14Cevap
Böyle şikayet edeceğine sana ilgi duyan birine şans verebilirsin belki o zaman duyguların açığa çıkabilir
Akışına bırak zorla yemek nasıl mideyi bozarsa zoraki ilişki ruhunu bozar.
Bende de durum benzer ama bazı şeyler de insanın kendisine bağlı. Elbette biri girer hayatına.
Sürekli ilgi alakalı biriysen kolay kolay birine alışmıyorsun ama bir zaman sonra birine ihtiyaç duyuyorsun yani evet zamanla birine ısınabilirsin
Elbete cikar hata hic beklemedigin bir anda. Böyle isler aceleye gelmez zaten. Bu arada kaç kilosun zayifmisin yoksa balik etli bir kadinmisin
Gel bi dondurma yemeye gidelim için daha da soğusun ısıtma hissini daha rahat vereyim
Ya öyle demeyin ben 4 sene kimseyi sevemedim ve biri 3,5 ay peşimden koştu şans verdim aşık oldum
Dua et hakkında hayırlısı olsun
İlişkiden en son ne bekliyorsun?
Çünkü bana sarılmadın
Sıcak insan pek kalmadı ondandır
Zamanı gelmemiştir
Ne zaman baba ne zaman mezara girince mi
Yanlış biri olacagına hiç olmaması daha iyi dimi
Cikmaz
Çıkar
Çok mu kırıldın
Çıkar
Denemeye ne dersin