Mesela 23-24 yaşındaki bir erkek 33-34 yaşındaki kadınla evlense mutlu olmaz mı yani mutlu olmazlar mı. Hani yadırgıyorlar hep. Yani karşılıklı sevgi saygı sadakat. Bu 3'ü ilişkiyi yürütmez mi.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela 23-24 yaşındaki bir erkek 33-34 yaşındaki kadınla evlense mutlu olmaz mı yani mutlu olmazlar mı. Hani yadırgıyorlar hep. Yani karşılıklı sevgi saygı sadakat. Bu 3'ü ilişkiyi yürütmez mi.
Cevap
0Cevap
Sizce benden hoslaniyor mu?
X Başak burcu ve benden 12 yaş büyük. Akraba ama yakın değil. Zeki, görgülü, yakışıklı ve maddi olarak oldukça iyi durumda.
Köyde benimle birkaç kez özel olarak ilgilendiğini düşündüğüm davranışları oldu: beni sık sık süzmesi ve gözlerimin içine bakması, yardım etmesi, ağır kovayı kendisinin taşıması, bana ceket getirip giydirmeye çalışması, beni düşünmesi, iltifatlar etmesi gibi.
Annesi ve ablasının beni “hanım hanım” bulduğu ve yaşım biraz daha büyük olsa X için beni isteyebilecekleri söylenmiş. Ablası çok sıcak değil, daha çok annesi sıcak.
Teyzem X'in bana ilgisini anlamak için onu arayıp yoklamış. X telefonda “O da mı var yanında?” diye sormuş ve ertesi gün gelip gelmeyeceği sorulunca “O da olacak mı?” diye özellikle sormuş teyzeme. Teyzem onu arayıp konuşurken Y ile (Y benim) oturuyoruz dedi.
X'in ilk tepkisi “Y de mi var yanında, selam söyle” oldu. Sonra teyzem “Yarın buraya gelecek misin?” diye sorduğunda X, “Y de olacak mı?” diye özellikle sordu.
Ayrıca X'in daha önce ne “hanımefendi”, “ağırbaşlı kız” dediğini duydum benim için. Fakat son günlerde X'ten adım yok, yani ne teyzemi arıyor ne geri dönüş yapıyor, belli etmiyor. Ayrıca şu an kafası karışık da olabilir, bir kızı ayarlamaya çalışıyorlar çünkü bir iki kişi ona?
Sana ilgili oldugunun belirtileri var. Fakat baska bir kizi ona ayarlamaya calisiyorlarsa sana karsi kendini geri cekmis olabilir. Sen adim atmiyorsan bile biraz acikca hafif net olarak belli et. Ya da geri cekmek degilde şanseseri seni sormuyorda olabilir. Net bir kan8ya varamayiz. Ama sen yine bir belli et.
Evet başka kiz şöyle 1 yas benden küçük bi kiz var çocuğun ağzının dibine düşecek nerdeyse cok belli ediyor. Bu çocuğun ablasi da basta beni istiyordu ama sonradan kizi istemeye basladi kiz zengin ya o yuzden onunla olmasını istiyo şu an erkek kardesinin
Ben zaten bi yan yana gelebilsek biraz belli edicem de olmuyo bi arasa sorsa olacakta iste ayni ortamda olamadık
Yaw bu adamlarin kendi kararlari yokmu. Ablasi annesi neden karar veriyor. Seninle tutkulu ise seninle arasinda elektrik var ise senle olmasi daha iyi onun açısıdan.
Yan yana gelmesende annesiyle ablasiyla sohbete gir. Ya da firsar olusturmaya calis.
Kac yaşındaydı erkek
34 yaşında ben 22
34 mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumun bu tür yaş farklarına takılması tamamen eski kafa kalıplarla alakalı tatlım ✨ Karşılıklı sevgi, saygı ve sadakat olduktan sonra yaş sadece kimlikte yazan iki haneli bir sayıdan ibaret kalıyor 💖
İnsanlar alışılmışın dışındaki şeyleri yargılamayı çok sever ama önemli olan iki kişinin birbiriyle nasıl bir ruh uyumu yakaladığı. Ruh eşini bulduysan yaşın hiç bir önemi yok 💅
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, etrafında böyle mutlu olan çiftler var mı peki? ☕