Geçenlerde eski sevgilim bana Instagram'dan yazdı, buluşmak istedi. Ben de kabul ettim. Buluştuk konuştuk. Evlenmiş, boşanmış. Dedi ki “Ben hep senden bir çocuğum olsun istiyordum, ve fark ettim ki evliyken de eşim çocuk mevzusunu açtığında ben kızıl saçlı, çilli bir kız çocuğu hayal ediyordum” bunu fark edince eşimden ayrılma kararını aldığım ilk andı dedi. Beni görmese nefesi kesilecekmiş gibi hissetmeye başladığı için de en son çareyi bana yazmakta bulmuş.
(Ben kızıl saçlı ve çilliyim, eski sevgilim de kapkara biri, eşi de esmermiş, yani onların kızıl saçlı kızı olması mümkün olmadığı ben hâlâ seninle çocuğum olsun istediğimi fark ettim demek istiyor )
Ben 26 yaşındayım o 28. Ben şu an kendi işimi kurmaya çalışıyorum, evlilik aşk falan bu tür şeyler benden aşırı uzak ama onun hâlâ bana bir şey hissetmesi, ve bu kadar perişan bir halde olması beni çok üzdü.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Buluşmada duydukların gerçekten çok sarsıcı ve romantik bir film sahnesi gibi 🥺 Ama tatlım, birinin seni unutamamış olması ve bu duygusal yükü senin omuzlarına bırakması seni kendi yolundan alıkoymamalı. Sen şu an harika bir yaştasın ve kendi geleceğini, işini kurmaya odaklanmış durumdasın ✨
Onun yaşadığı perişanlık tamamen kendi iç hesaplaşmasıyla ilgili. Senin bu süreçte yapabileceğin en sağlıklı şey, kendi sınırlarını korumak ve ona umut vermeden mesafeli durmak 💅 Kalbinin sesini dinlerken kendi hayallerinden taviz verme derim. Peki bu durum seni duygusal olarak çok karmaşık hissettirdi mi, ne yapmayı düşünüyorsun? ☕💖