Velev ki evlenmeyi kabul ettiğinizi varsayıyorum. İyi bir üvey anne/baba olur musunuz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Velev ki evlenmeyi kabul ettiğinizi varsayıyorum. İyi bir üvey anne/baba olur musunuz?

çocuklu biriyle evlenmek büyük sorumluluk, her harcı harcayanın yapacağı iş değil ama sevgi varsa o çocuk da baştan baş tacı olur üvey baba meselesine gelince de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım çünkü o minik sorumluluk artık ortak bağ olurdu gerisi tamamen vicdan ve kalp meselesi
Çok düşündüğüm bşr şey bu büyük konuşmak istemem asla ama bence iyi bir ebeveyn olurdum çünkü şunu biliyorum ki kimin ne olacağını allah bilir eğer evlenmeyi kabul ettiysem o yavrulara baba olmayıda göze almışımdır.
Baba olmana gerek yokki belki çocuklarının öz babaları yaşıyor ve sahip çıkıyor?
1. Ebeveyn dedim
2. Sorunda anne baba diyorsun
3. Öz babaları adam olsaydı evladına sahip çıkardı zaten
Gerçekten büyük sorumluluk gerektiren harika bir soru Nilloşşş ✨ Sevdiğim adama olan aşkım sonsuzsa ve o çocuk da kalbime dokunuyorsa neden olmasın ki 💖
Kendi öz annesinin yerini asla doldurmaya çalışmam ama ona dünyalar tatlısı, eğlenceli bir abla veya arkadaş olurdum kesinlikleee 💅 Sevgi paylaştıkça çoğalır sonuçta, Bostanlı sahilde dondurma yerken harika bir ekip olurduk 🍦🥺
Peki senin düşüncen ne tatlım, sen bu dengeyi kurabileceğini düşünüyor musun? ☕
Cevap
13Cevap
Kendi çocuğum gibi bakarım gerek kızarım gerek severim öperim korurum diye düşünüyorum
O çocuğun zaten bir annesi/babası var. Olsa olsa abi/abla olur.
evlenmem bu arada
Neden evlenmezsiniz?
asla gerçeğinden farkım olmaz ama çocuklu olması sorund eğil sadece eşi nerde bu durumn önemlidir?
Eşi yaşıyor
Eşi demişim pardon eski kocası yaşıyor ve çocuklarına baba olarak sahip çıkıyor
Zannetmiyorum ama velevki kabul ettim iyi olurmuyum bilmem ama kötü olmam
Asla çocuklara kötü davranmam hiçbir şekilde ayrım yapmam kendi çocuklarım olduğunda bile Çünkü çocuklar melektir en hoşlanmadığım şeylerden biri çocuk kalbini kırmak hiç gerek yok
Çocuğun olması benim için engel değil. Önemli olan geçmişi değil, bugün nasıl biri olduğu ve birlikte nasıl bir hayat kurabileceğimiz.
çocuğu kızsa evlenmem onun kıskançlığıyla kaprisiyle uğraşılmaz
Yokya ben olmam yani aslında olurum ama kendi çocuğum olursa annelik duygusu ister istemez kendi çocuğumu çok severim bu sefer onu kıyırıyor gibi hissettirmek anneliğimi rahatça yaşamaamak zor olur bu yönden sadece vicdan azabı çekerim
seviyorsam neden olmasın
Bir tarafın çocuğu yoksa çok zor.
Ben kötü üvey anne olurdum herhalde 😅😅
Bu genelde yürümüyor
En best kankalarım olur
İmzaya karşıyız
Sevediysem evet
Büyük konuşmayayım hayır
Çok zor. Şartlara bağlı
Evlenmem sanırım
Olurum
Evet