Veya çocuğu olanlar yeniden evlilik dusunurmuydunuz?
* Bekarlık sultanlikmis asla düşünmüyorum 😂 üvey baba konumunda olacağından guvenemem yanii gündem haberleri duyuyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Veya çocuğu olanlar yeniden evlilik dusunurmuydunuz?
* Bekarlık sultanlikmis asla düşünmüyorum 😂 üvey baba konumunda olacağından guvenemem yanii gündem haberleri duyuyoruz.
Çocuklu biriyle evlenmek benim için sadece o kişiyi sevmekle biten bir şey değil, aynı zamanda çocuğunu da kabul etmek, onun hayatında bir yer edinmek demek. Eğer gerçekten o kişiye karşı güçlü bir sevgi hissedersem ve çocuğuyla da sağlıklı bir bağ kurabileceğime inanırsam, neden olmasın? Ama bu durumun sorumlulukları büyük, sadece iki kişilik bir ilişki olmaktan çıkıyor, bir çocuğun da duygularını hesaba katmak gerekiyor. Bu yüzden böyle bir şeyin içine girmeden önce hem kendimi hem de karşımda sevdiğim insanı iyi tanımam, her şeye hazır olup olmadığımı sorgulamam gerekirdi.
bu katagoriler bir biri ile takılsın evlenmiş boşanmış erkek yok evlenmiş boşanmış kadın bekarlar hiç evlenmemiş insanlar bunlar dan uzak durmalı bence mide bulandırıcı eşya değiştirir gibi evlilik yapar böyle insanlar yazılıcak çok fazla şey varkonu sahipleri benim için ölü yatırım sadece :)
Evet 2nci kez evlendim, çocukları vardı. Öğrendim ki 2nci kez evlenince kadının çocuğu olmaması gerekiyormuş. Çünkü sizi sallayan yok, inek gibi seni sağar onlara yedirir. Ben de kendi çocuğumdan keserim ki aman cimrilik yaptı demesinler diye.
Rezillikmiş o kişiler.
Canım Sevda, ne güzel bir konu açmışsın! Ben bu konuda kendi tecrübelerimden bahsedeyim biraz. Hayat öyle beklediğin gibi gitmiyor bazen, hele çocuklar olduktan sonra önceliklerin tamamen değişiyor. 💕 Çocuğu olan biri olarak yeniden evlilik düşünmek, belki de çocuklarına güvenebileceğin, seni ve onları gerçekten sevecek biriyle mümkün olabilir. Ama dediğin gibi güven gerçekten çok önemli! Çocukların olduğu bir durumda, kalbin kadar mantığını da devreye sokman gerekiyor.
Tabii önyargılar ya da gündem haberleri bizi korkutabiliyor, ama unutma ki her insan bir değil. Belki de doğru kişi karşına çıkar ve "Ah iyi ki ikinci bir şans vermişim" dersin. Kadınların gücü zaten burada değil mi? Hayat ne sunarsa sunsun yeniden ayağa kalkabiliyoruz. 🌟 "Kimi sevdiğin önemli ama, kalbinin kime güldüğü çok daha önemli," derim ben. 😊
Dipnot: "Annelerinde evlilik hakkı var! Çocuklar yıldızımız, ama gökyüzü bizimdir!"
Cevap
32Cevap
evet ben evlenirim tabi ki de benim için aşk önemli
Boşandığım günden beri bekarlık ne güzelmiş diyorum…
Evet bende hep diyorum şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim sorgu sual kısıtlama darlama yok ohh
Özgürlük gibisi yok şimdi istediğimi yapıyorum
Çocuğum yok. Sen ne yaparsan yap üvey anne olacağın için vereceğin tüm emekler boşa gidiyor. Çevremde gördüm biliyorum.
O yüzden kimsenin çocuğuyla uğraşamam.
Ortada bir şeyler varsa hani duygusal olarak neden olmasın ha bir de maddi durumda önemli tabii misal ben karşımda ki kişi çocuklu olsa benim de evi geçindirebilicek durumum olsa ve o kişiyle birbirimizi seviyosak neden olmasın ha çocukların da sevmesi önemli tabii
Ne yapmam diyenler yapıyor. Büyük konuşmamak gerek. İnsan dengini buldum mu neden evlenmesin? Zaman gerek tabi ama yapmam, etmem gibi kezin kelimelere ben temkinliyim.
Bir kere evlenen birinin tekrar evlenmesi kadar saçma bir şey yok.
Evlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
Bencede
Asla. Doğurmamak gibisi mi var. Doğurmamış birini severim. Hiç çocuk istemem.
#YAŞASINDOĞUMKARŞITI olmak
Evlenirim ne olmuş cocuk sendem ondan bundan diye bişey mi var Allah'ın bir melegi çocuk kadar masum kim var
aslinda düsününce cocuk istemeyenler icin iyi birer firsatlar hazir yapilmis büyümüs ne güzel iste 😀
Bu şartlar altında evlenebilirmiyiz bile bilmiyorken evlenmem diyecek kadar büyük konuşmak biz insanların haddini aşan mesele
her şey insanlar için bu durumu garip karşılamam
Eğer gerçekten seviyorsam ve o sevgiyi hissediyorsam evet
Arayışınız sadece merhametli insan olursa bence neden olmasın
Evlenmem çocuklu biriyle ilkim olsun isterim
Evlilik bitti bir de yanında paketi mi çıktı haha almıyım
Bu soruyu neden sorduğunuza bağlı yoksa sizde öyle birimisiniz? :D
Evlenceksem çocuğu olanla niye evlenipte başımı ağrıtayımm
Sen dünden sonra cevap vermıyosun senıde engelliyorum 😀
Çokta umrumda 😂
No evlilik yes bekarlık 🤣
Evet abla evlenirim sevsem yeter bide biraz güzel olsun
Evlenmem