Ben evlenirdim evet.. benim için aşık olmak önemlidir.. sevdiğim kadının önce kaç evlilik yaptığı ya da kaç çocuğu olduğuna bakmam.. zaten bunları da evlenmeden önce iyice düşünür konuşuruz.. ama kendi çocuğum gibi severim eşimin çocuklarını.
Önemli olan karşılıklı güven ve aşk yaşıyor olmak. Kimseyle çocuğu var diye evlenmeyi reddetmem tabi ki CİDDİ ANLAMDA SEVERSEM evlenirim.. Fakat mevzu şu ki, sevdiğim erkeği çok kıskanırım ben. Bu sebeple zaten doğal olarak çocuklu erkeğe âşık olmuyorum. Zaten zor âşık oluyorum. Çocuğu varsa ânında soğurum. Ben sevdiğim erkeğin benden başka birini sevdiğini hayâl bile edemem, buna tahammül etmem gerçekten..
Hayır asla olmaz demem. Sonuçta bu dünyada insanın başına neler geleceğini hiç kimse bilemez bazen evliliklerde yolunda gitmeyi biliyor. Bir başkasının çocuğuna da çok güzel babalık yapabileceğimi düşünüyorum.
Hayatım boyunca hiç evlenmedim doğruyu söyleyeyim çocuklu biriyle evlenmem niye evlenmem diyeceksin çünkü Eğer eski eşi ölmediyse hayattaysa hala çocuğunu görmek gibi bir durum söz konusuysa yani eski eşiyle görüşme durumu varsa ki Büyük ihtimal bu durum olabiliyor O yüzden kabul etmem.
tavsiye etmem ya.. çocuk insanın hayatının merkezinde olan bi şey.. oysa eşimin merkezi ya ben olmalıyım ya da ortak çocuklarımız olmalı. ikinci sırada yer almayı ancak bu şekilde kabul edebilirim
Zor. İlişkim olmuştu ama yürümedi. Gitmedi. Siz hep ikinci plandasiniz haliyle , normal olarak. Bunu kabul eden biri olamam. Kimse kusura bakmasın. Kalkıp çocuğunu bırak benimle ilgilende demem , bana yakışmaz olmadı.
Mantıklı ve dürüst bir yorum. Seversem aşıksam her şeyi yaparım vs gibi ütopik cevaplar verip sonradan hayal kırıklığı ile ayrılmaktansa, en baştan bunları düşünüp başlamamak daha iyi.
Bana biraz realist ve gerçekçi olmak gerektiğini düşünüyorum. Hayata bakış açım ve felsefem bunu gerektiriyor. Hayal kurmak bedava. Yapacağım ya da yapabilecegim şeyleri hayal etmeyi seviyorum.
İnsanları kandırmayı , yalan söylemeyi kendime yakıştıramam.
Mutlu olduğum şeyi yaparım , bununla beraber ancak başkasını mutlu edebilirim.