Benle de güya aşk yaşıyor. Sen eğitimli düzgün kadınsın ne işin var diyorum öyle adamla ama Nuh diyor peygamber demiyor iletişim kuruyor dümdüz de olsa rahatsız edici. Kronun teki.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benle de güya aşk yaşıyor. Sen eğitimli düzgün kadınsın ne işin var diyorum öyle adamla ama Nuh diyor peygamber demiyor iletişim kuruyor dümdüz de olsa rahatsız edici. Kronun teki.
boş ver lüzumsuz şeyler ile vakit harcama Seni ele tercih edeni sen niye dert ediyosun namazını kıl tövbe et hayırlısı için dua et.
Zaten sana değer veren insan senin tek bir lafınla o adamı siler atardı. Seni bırakıp elin adamını seçiyorsa senin de onun peşinden koşman anlamsız. Demek ki kafasında seni tamamen bitirmiş ya da hiç önemsememiş. Boşuna kafanı yorma yani kendine yazık edersin. Önüne bak, kafanı topla, bırak ne hali varsa görsün. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Aşkom bu durum kesinlikle kırmızı bayrak! 🚩 Senin huzurunu, hissettiğin rahatsızlığı ve sınırlarını hiçe sayıp o adamı koruması asla kabul edilemez. Bir kadın kendini güvende hissetmek ister.
Seni dinlemek yerine ilişkiyi bir kalemde silip atması, o kişinin onun hayatında senden daha baskın bir yerde olduğunu gösteriyor maalesef. Sen eğitimli, ne istediğini bilen harika bir kadınsın. 💅✨
Kendini hiç üzme, bırak o garip tiplerle ne hali varsa görsün. Sence seni kaybetmeyi göze alan biri gerçekten sevmeyi biliyor mudur? 💖
Cevap
0Cevap
Açıkçası berbat bir durum ne desem bilemiyorum. En iyisi kendi haline bırakmak ne yapıyorsa yapsın
kralice sıkılmıs senden hakkidir
Sen de onu sil
Seni ele tercih edeni sen niye dert ediyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?