her şey güzel bi anı olarak kendimde saklayacağım.. diyen sevgiliye
Ben senin adını bile hatırlamayacağım herşeyi sileceğim. dedim. Ve sildim
Anıların dahi silineceğini bilmekte beni üzdü.. Numarandan başlamışsın.. saygı duyarım.. demiş.
her şey güzel bi anı olarak kendimde saklayacağım.. diyen sevgiliye
Ben senin adını bile hatırlamayacağım herşeyi sileceğim. dedim. Ve sildim
Anıların dahi silineceğini bilmekte beni üzdü.. Numarandan başlamışsın.. saygı duyarım.. demiş.
Kuzum sen acı çekmişsin onun da belli ki canını acıtmayı başarmışsın yapmak istediğin de bu değil miydi? Üstelik daha kararlı ve tamamen unutup sildiğinde o zaman senin acının fazlasını yaşayacaktır. Bırak o düşünsün kimse senden daha önemli ve kıymetli değil.
😊😊
Çok basit çünkü kolay lokmasın bunu biliyorsa hazırda tutmaya çalışıyor hatıralardan dem vuruyor. Bırak gitsin hiç bir şey senden daha önemli değil kendine değerin olsun bu hayatta kimse için üzülmeye değmez.
Cevap
10Cevap
Belli ki yedekte dursun istiyordu gadası
Zorunda gitmez
herzaman bi ulaşmak ister insan ayrılsa bile seviyorsa hemen bitmez aşk ayrılsa bile
Ben şahsen numara silmekle bir insanın silinmeyeceği kanaatindeyim numarasını değil kendisini kalbinden sileceksin sileceksen
Neden içerlemesin ki. Ortada yaşanmışlıklar var. Robot değil demek ki
Doğru da madem öyle gitme deseydi
Olduramamıştır
:(
Bir erkek olarak en net şunu söyleyebilirim kesinlikle yaşanmışlık anı şu bu hikaye yedek görmek istiyor seni aksini söyleyen inkar eder hani yarın bir gün ihtiyacım olursa diye en doğrusunu yapmışsın
Ne kadar şanslı bir adam bir seferde onu rahat bırakın bir kadınla berabermiş adamın başı ağırmıyor
Canını yakmaya başlamışsın doğru yoldasın çıkar acısını seni cepte görüyor demekki
milleti üzmeyin kızlar
Ama düzeltelim dedim duygusal iliskiye cesaretim yok dedi
Ben elimden gelenu yaptm bende üzülüyorum
kötüler ölsün
Çok takma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?