Dün rahatsız edercesine peşime takılan deli gibi ısrar edip zorla muhabbet kuran telefon numaramı alan ama yazmayan kişi?

Dün cafede biriyle tanıştım yakın masalarda oturuyorduk, onlar 3 kişiydi ordan biri bana bakıyordu sürekli hatta Su almaya giderken sizde ister misiniz falan dedi ben de arkadaşımlaydım neyse red ettim sonra asla bakmadım çünkü şu an ilgilendiğim başka şeyler var neyse 2 saat boyunca baktı falan sonra biz kalktık birden dışarda 2 kişi arkamızdan geliyor ama bana bakan onların yanında başka biri daha vardı oydu bence hiç bakmadığım için hatırlamıyorum ama neyse mutlu yıllar falan dedi dönüp bakmadan yürüdüm adımı sordu ben de neden soruyorsun dedim sonra yine yürüdüm aşırı özgüvenli ağzı iyi laf yapan biriydi ben de istemiyorum dedim ama hâlâ konuşmaya devam ediyor ayrıca arkamdan geldi rahatsız etti zaten takip mi ediyorsun beni rahatsız ediyorsun falan dedim dediğim gibi ağzı iyi laf yapıyordu sonra bir baktım beraber yürüyoruz konuşuyor falan çok ısrar etti sonra numaramı verdim 2 yıldır instagram kullanmadığını söyledi ama ınstagram'daki rellslerle ilgili bir şey söyledi çok ilgilenmediğim için o an hatırlamadım. Kendisinin şarjı olmadığını bu yüzden arkadaşının telefonundan aldı numaramı oradan çaldırdı falan dün gece yaşandı bu olay ve şu ana kadar hiç yazmadı acaba bir iddia olabilir mi bu hala kaldı mı böyle saçma sapan şeyler 25 yaşında insanlar yani. Diğer arkadaşına hiç bakmadım o da şey demiş olabilir ben alırım numarasını falan gibi buna da bakmamıştım gerçi ayrıca normal bi cafeydi alkolsüz bir yerdi
Dün rahatsız edercesine peşime takılan deli gibi ısrar edip zorla muhabbet kuran telefon numaramı alan ama yazmayan kişi?