Sevgilim 24 yaşında hâlâ bir işi yok 3 yıldır birlikteyiz sizce hâlâ işi olmaması normal mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim 24 yaşında hâlâ bir işi yok 3 yıldır birlikteyiz sizce hâlâ işi olmaması normal mi?
24 yaşında olması ve şu an işsiz olması tek başına bana anormal gelmez çünkü herkesin hayatı aynı hızda ilerlemiyor bazen okul sınavlar ailevi durumlar ya da başka sebepler yüzünden insan uzun süre işsiz kalabiliyor ama 3 yıldır birlikteysen ve bu süreçte gerçekten hiç çalışmaya yanaşmıyorsa ya da iş bulmak için ciddi bir çaba göstermiyorsa bence asıl düşünülmesi gereken taraf bu olur çünkü yaşından çok hayata karşı sorumluluk alıp almadığı önemli benim için sevgilimin illa çok para kazanması gerekmiyor ama kendi hayatını kurmak için bir şeyler yapmaya çalışmasını isterim iş arıyor mu kendini geliştirmeye çalışıyor mu geleceğiyle ilgili bir planı var mı bunlara bakarım eğer gerçekten çabalıyor ama henüz istediği işi bulamıyorsa buna anlayış gösterebilirim ama hiçbir şey yapmadan yıllardır böyle devam ediyorsa o zaman geleceğimiz açısından ben de ciddi ciddi düşünürdüm.
Geleceğini kurma yaşında olan bir erkeğin bu kadar uzun süre çabalamaması ve durması pek normal değil açıkçası. Üniversite sonrası bocalama dönemleri tabii ki olur ama üç yıl hiçbir şey yapmadan beklemek ciddi bir vizyon eksikliği bence 🥺
Senin desteğin harika ama onun da hayatı için sorumluluk alması gerekiyor. Kendi ayakları üzerinde duramayan bir erkekle ilişki yürütmek seni zamanla çok yorar 💅
Peki o bu durumdan rahatsız mı, yoksa hâlâ halinden memnun gibi mi davranıyor ✨?
Cevap
5Cevap
eğer nomral olsaydı bunu buraya yazma ihtiyacı duymazdın tabiki normal değil dışarı çıkıcaksın ekonomik özgürlüğü olmayan bir adamla gerçekten ne yapacaksın
iş beğenmemezlikte olabilir 3 yıl işsiz kalması normal değil
Normal çalışmayana iş yok
Size hayat sunamayanlarla mı sevgilisiniz 😄
Dua edin
Defil mi peki sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?