Çok soğudum tiksinti var toksik ilişkideki kişiyle beni hem aldattı hem yıprattı
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok soğudum tiksinti var toksik ilişkideki kişiyle beni hem aldattı hem yıprattı
Bence çok normal hatta böyle bir ilişkiden çıktıktan sonra hemen yeni birini istememen bana daha sağlıklı geliyor çünkü insan aldatılınca sadece ilişki bitmiyor güveni de baya sarsılıyor birine yeniden güvenmek konuşmak yakınlaşmak bile bazen yorucu gelebiliyor bir süre kendi başına kalıp kafanı toparlamak istemen çok anlaşılır bir şey illa hemen hayatına birini almak zorunda değilsin biraz kendine zaman verirsin ne istediğini düşünürsün sonra gerçekten içinden geldiğinde birine şans verirsin bence yeni birini istememek sevgiden tamamen vazgeçtiğin anlamına gelmiyor sadece yaşadıklarından sonra kendini korumaya çalışıyorsun ve bu da gayet normal.
Ya şöyle söyleyeyim önce bir kendine gel bazı şeyleri atlat psikolojik olarak kendini iyi hissettikten sonra yeni bir ilişkiye başla. Hani insanlar Derya çivi çiviyi söker çivi çiviyi sökmez kesinlikle önce bir kendine gel
Söker
Eğer kendi aynani bulursan
Kendi aynanı bulduğunu zannedersin daha hazır olmadığın için ilişkiye birazcık sana ilgi gösterse tamam dersin Benim aradığım insan bu Ama işte o işler öyle yürümüyor. Tabii senin hayatın karar verecek olan sensin
Yanlış düşünüyorsun
Kesinlikle Sen yanlış düşünüyorsun bu konuda bak eğer bundan öncekini gerçekten sevmediysen aşık değilsen şu anda o kişiyi unutmadan hayatına birini alırsan gerçekten yanlış yapmış olursun. Çevremde arkadaşlarımın arasında bunları yapanlar çok oldu sonu sürekli hüsranla bitti
Yooo bitmedi benim çevremde tam tersi oldu senin çevren akılı değilmiş ne yapalım çevreni değiştir ozamam
Ben de senin çevren hakkında aynı şeyi düşünüyorum. Ya dediğim gibi tartışacak bir şey yok seven insan aşık olan insan böyle bir çırpıda hayatına başkasını almaz benim Sevgi anlayışım bu demek Senin sevgi anlayışın farklı. Her şey gönlünce olsun arkadaşım.
Başkası ile yapabiliyorsan başla bir şeye ama o kişininde hayatını zindan etme derim diğer ilişkinde yaşadığın şeylerin hesabını bu adamdan sorma oluruna bırak
Böyle hissetmen o kadar normal ki aşkom, kalbin şu an haklı olarak kendini koruma moduna almış 🥺 Kalbini yıpratan ve güvenini boşa çıkaran birinden sonra hissettiğin o soğuma aslında ruhunun iyileşme çabası.
Şu an kendine biraz zaman tanı, aşka küsmek yerine önce kendi enerjini topla ✨ Doğru insan karşına çıktığında o tiksinti yerini güvene bırakacak, söz veriyorum 💖
Peki şu an kendi bakımına ve sana iyi gelen şeylere odaklanabiliyor musun, bugün kendin için ne yaptın bakalım? ☕💅
Cevap
19Cevap
normal değil.
çok normal yaşadığın o ağır tramvazdan sonra hemen bişeyler hissetmeni beklemek saçma olur zaten o pisliği atlatman zaman alacak kafanı dinle yeter
Onun travmasını atlatmadan yeni biriyle olursan sadece kullanılırsın
Tam tersi olmasın o :)
Yaralı olan sensin yaram iyileşsin diye illa tavizler vereceksin karşındaki kişide aptal değil bu boşluğa düşmüş bundan fayda sağlarım kafasıyla senle bsşlıyor zaten
Hayır tam tersi saglikliyken kullanmaya geliyorlar yaralı insanı kullanamaz yaralı olduğu için zaten kendini kullandırmaz merak etme yaralı insanda canım değil yanlış düşünüyorsun
Valla ben bildiğimi yaşadığımı hatta bizzat bi kızdan bunu dinleyen biri olarak söylüyorum gerisi sende
Senin o dinlediğin kız hattali dengini ehlini bulmadiysa ben ne yapayim
Böyle bi durumda dengini arayacak kadar doğru düşünüyorsan sen zaten boşluğa düşmemişsindir
Bosluktayiz diyede seçici olmayalım mi?
İşte olmuyor bazıları karşılarına ilk çıkanla hata üstüne hata yapıyor erkekler boşuna mı boşluğa düşen kız avına çıkıyor sanıyırsun
Yok artık ben onu yapmıyorum bence o boşluk değil azginlik sanki 😁
Orasını bilmem valla ama şu vae ayrıldığı kişi ile seks yapmış olan sonraki ilede yapıyor
Bence karşılıklı birbirilerini kullanıyorlar
Bana pek tek taraflı gibi gelmedi
Karşılıklıysa daha iyiya işte beklentiyi karşılasın ywter yani
Gayet normal o ilgi ve sevgi acicigini kapatmak istiyorsun
Onun için kendi aynami bulmam lazım
İnsanları tanımayı dene bu sana iyi gelecektir
Çok fazla tanıdım daha beteri oluyor tanımak istemiyorum
Nasıl almayı düşünüyorsun hayatına
Söyleyim isteklerimi siz bulun bana
Söyle bakalım
Gayet normal sende özel biri gibi hissetmek değer görmek ilgi görmek istiyorsun.
Evet
Yok saol
neden?
Evet normal bir ilişki değer bulduğun bir insan istiyorum
ara ver biraz beyin dinlensin sana erkek mi yok
Yok vallaha ben dinlendim zaten zamanında
Basbayaga yok hepsi abaza gelenlerin düzgün Yok
Vay güzel kardeşim vay biz bulamyoz millet aldatıyor
🥹
hakkımızı yiyor bu laleler 😀
Dimi
Nasıl anladın aldattığını lalenin
Mesaj yakaladım kızı takip edip evde bastim
Yok artık inşallah uygunsuz değillerdir öylesi ayrı mide bulandirir
Uygunsuz
Deme be :(((
Evet gayet normal tabii
Durdugun kabahat
Evet bulamıyorum ama yeni birisini ayna olucak birisi
Ayna derken saçım kel değil ama sana işlik ederim
Ayna derken kendi benzerini demek ruhunda demek aynı yaşantıları yaşamış kişi demek
Yaş sorun etmezsen deneyebilirsin
Normal
Evet normal
haklısn
Normal
Normal
flortozmusun
Olsam olurdu şu an
fb karsımısın
Evet karşıyım
teklıf aldınmı hıc neden karsısın
Çok aldım inancima ahlaki degerlerime ters