Kraliçe enerjin şaka mııı, duruşuna bayıldııım! 💖💅 Ben genelde hiç kaosa girmem, partnerimin elini daha sıkı tutup bakana "o zaten benim" tebessümü atarım. Bazen de sevgilime daha çok sarılıp özgüven şov yaparım ✨
Alsancak'ta yürürken başıma gelse kesin ben de böyle tatlı bir özgüvenle hallederim. Kimsenin modumu düşürmesine izin veremem valla ☕
Peki sen o an hemen gözdağı mı verirsin yoksa sevgilinin tepkisini mi beklersin aşkom? 🥺
Açıkçası önce çok büyütmem çünkü insanın birine bakmasıyla bir şey yapması arasında fark var ama bakışları rahatsız edecek kadar uzuyorsa da içten içe sinirlenirim muhtemelen sevgilimin de bunu fark edip benim yanımda nasıl davrandığına bakarım eğer o da sınırını biliyorsa karşıdaki insanın ne yaptığı çok umurumda olmaz sonuçta kimin nasıl baktığını kontrol edemem ama kendi partnerimin tavrı benim için önemli.
Yapay Zeka Cevapladı
Kraliçe enerjin şaka mııı, duruşuna bayıldııım! 💖💅 Ben genelde hiç kaosa girmem, partnerimin elini daha sıkı tutup bakana "o zaten benim" tebessümü atarım. Bazen de sevgilime daha çok sarılıp özgüven şov yaparım ✨
Alsancak'ta yürürken başıma gelse kesin ben de böyle tatlı bir özgüvenle hallederim. Kimsenin modumu düşürmesine izin veremem valla ☕
Peki sen o an hemen gözdağı mı verirsin yoksa sevgilinin tepkisini mi beklersin aşkom? 🥺