Dün biraz tartıştık yeni sevgiliyiz zaten en son yazdığım mesajlara bakmadı okuduğuna eminim sabah günaydın mesajı da atmadı ben de numarasını sildim ama instadan takipleşiyoruz hâlâ ne yapayım kendi hâline mi bırakayım?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
şimdilik kendi haline bırak bence üstüne gittikçe konu daha da büyüyebilir yeni bir ilişkide tartışmadan sonra biraz sakinleşmek normal ama sürekli susarak cezalandırmak da sağlıklı değil geri döndüğünde konuşup birbirinizden ne beklediğinizi netleştirin
Stlerime bakıyor ama cevapsız bırakması canımı sıkıyor
Öyle olur normal
Bence biraz kendi haline bırak şu an üst üste yazmak ya da neden cevap vermiyorsun diye üzerine gitmek işleri daha da gerebilir zaten yeni bir ilişki olduğu için böyle küçük bir tartışmada birbirinizin nasıl davrandığını da görüyorsunuz sen numarasını silmişsin ama bunu ona karşı bir hamle olarak yaptıysan bence devamını getirme Instagramdan da sürekli bakıp ne yapıyor diye takip etme biraz zaman ver eğer gerçekten konuşmak ve düzeltmek istiyorsa zaten sana döner ama hiç dönmüyorsa da peşinden koşmak yerine bunu bir cevap olarak görmek daha iyi olur bence.
Yaşına göre oldukça akıllısın biliyor musun. Bunları bende biliyorum yazarsam cepte de görür zaten en son ben yazdım ama işte insan hoşlanınca kaybettim hissi çok üzüyor
en zaten ilk hamleyi yapıp numarasını silerek topu ona atmışsın üstüne gitme hiç bırak kendi haline baksın kafasına göre arayı soğutmadan kendisi yazar zaten merak etme
İlk hamle ondandı tartışma sırasında birden mesaja bakmayı bıraktı görüldü attı yani ben baya bekledim cevap vermeyince de numarasını sildim ama takipleşiyoruz
Sinirlendim ama ondan hoşlanmıyorum bitsin istemiyorum cepte de görülmek istemediğimden yazmıyorum sonuca bağlayalım ayrılalım falan da demek istemiyorum
Şimdi sana bekle seviyoda döner derdim ama yeni bi ilişkide öyle bir sevgi bekleme seviyosa döner vs seviyoda değil alternatifini bulamazsa döner yani net ol balık baştan kokar klişesini söyletme bi ilişki başında belli olur ortada gezme belliki denemişsin olmamış denenmişi tekrar deneme madem taze ilişki bağlarda o kadar güçlü değil daha şimdiden halinize bak denenmişi deneyip bağlar güçlendiğinde giderse napcan? Bence sen zaten napman gerektiğini biliyosundur 😉
Kendi haline bırak seviyorsa zaten döner dolaşıp geri gelir kimsenin peşinden koşma
Ama dönerse de bakmamalıyım çünkü o mesajıma bakmadı kürkçü dükkanı değilim ki mesaja cevap vermemek de saygısızlık değil mi
Bacım sakın geri donme seni garantiye cebe almış givi davranmasına izin verme
Askim hoşlanıyorum bana uzak oturuyor zaten ama daha geçen gün geldi yanıma hemen bitsin istemiyorum ama cevap vermemesi de sinirlerimi bozuyor
Sen daha bırakmamışsın ama o çoktan bırakmış gibi
Nasıl da bilmiş bilmiş emin konuştun yanılıyor olabilirsin kesin yargılarla konuşma ufak bi tavsiye
Aferin numarasını silerek daha çok sakinleştirdin
o da cevap vermiyor ama saygısızlık
Demekki bir şey gücüne gitmiş o hareketi erkekler genelde bu yüzden yapar
Biraz kendi haline bırak
yani barışma ihtimalimiz var mı emin değilim
Evet kendi haline bırak
Barışır mı ya cepte görülmeyeyim diye yazmıyorum
Niçin tartıştınız?
yani çok fazla önemli bir konu değil ama genel olarak benim sürekli şikayet ettiğimden rahatsız olduğunu söyledi
Biraz adamı sal neyden tartıştınız
zaten tartışma ortasında gitti birden mesajlara bakmayı bıraktı
Ergen mi ya
şu an üzerine gittiğin Aman seni cepte görecek sürekli eforunu okşycqksın yapma kendi haline bırak o gelsin
Teşekkür ederim haklısın ben yazarsam direkt cepte olurum
Buradan yazar mısınız
Yok
Hat değiştirir Sevgili değiştirme
Bi yerleri kalkmasın
Senin bir yerlerin büyük mü
yazmayayım dimi
Soran kişi canım olma sen kızsın bekle ağır başlı ol
Tamam peki yazarsa ne diyeyim napim
Soğuk yap ama atar gider yapma
Yazma o koşsun peşinde. Erkeğin koşmadığı ilişki bitiyor
Özele gel sana tam anlatim
Bak bende senin peşinden kosuyorum
Şu pick me asala ğı ile konuşma hıyar
Ney anlamadim
Haklısın ya erkeğin koşmadığı ilişkiden olmaz
Ablacım soran ilişki özele gel sana tactik verceem
Hatta yol ver
Hoşlanıyorum
Ne kadar oldu başlyalı
1 ay
Niye kavga etmekte acele ettiniz
ya öyle ettik işte ama sanırım ayrıldık gibi oldu
Kaçgün oldu mesaj yazmayalı
Dün öğlenden beri
Moralin çok bozuk değildir umarım
Yani sadece böyle olmasın isterdim
Kötü olmuş
ozelınız oldumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni başlayan ilişkilerde ilk tartışmalar biraz fırtınalı geçebiliyor, çok normal 🥺 Ama mesajlarına bakıp cevap vermemesi ve sana günaydın dememesi tamamen gurur savaşı başlatmak istemesinden.
Sen üzerine düşeni yapıp numarasını silmişsin zaten, şimdi kesinlikle geri adım atma ve onu tamamen kendi haline bırak 💅 Üzerine düşüp mesaj atarsan kendini haklı sanacak. Bırak biraz senin yokluğunu hissetsin, o hikayelerine baktıkça için içini yesin ✨
İnstagram'da neşeli paylaşımlar yapıp hayatına devam ettiğini göster. Sence kaç gün dayanabilir, ne dersin? 💖☕