ilk zaman üstüme titreyen erkekti tam duygularım oluşmaya başladı içimde yansıtmasamda çok. böyle oldu her bir tartışma olduğunda uzatıyor kendini haklı görüyor artık alttan almıyor en son yazdığıma cevap da vermedi. ne yazsam napsam ya da beklesemmi bişey yazmadan en son mesajları ben yazdım. ya da ayrılmak mı istiyorsun ozaman bitsinmi desem
3 aydır birlikte olduğum sevgilim, tartışma sonrası artık beni alttan almıyor ve ilk kez mesajıma cevap vermedi napabilirim?
kanka benimkide başta ne zaman kavga etsek barışana kadar yazardı hep özür dilerdi kendini affettirmek için şekilden şekile girerdi sonra ben alıştım tabi herşeye trip atmaya başladım o da sıkıldı yazmadı artık hatta doğum günümü bile kutlamadı yani herzaman alttan alanlar bile birgün patlıyorlar biraz bizim de alttan almamız lazım. sen şansın varken özür dile. bizimki bitti maalesef 1 yıl oldu ben unutamadım ama o unuttu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama şimdiye kadar alttan hiç almadım bu sefer alırsam demezmi bak işte ben kazandım
yoksa sence kendiliğinden yazmazmı.. ama oda alttan alıp tamam hayatım diyebilirdi yumuşardım son zamanlar oda kavga oldugunda uzattı tavır yaptı. ama ilk kez yazdığıma cevap vermedi.. bide evlilik teklifi etmişti 3 hafta önce demekki sevdiğini sandı hersey yalandı. ya da mesaj atıp artık bana hislerin kalmadıysa açıkca söylemi desem
nasıl çözüme yardımcı olur musunuz lütfen en son yazdıklarımı görmüşsündür okudu ilk kez bana cevap vermedi.. normalde 3 aydır hiçbirzaman alttan almadım ama son zamanlarda üzerime titreyen adam oda kavgaları uzattı tavır haline getirdi. şimdi son mesajımada cvp vermedi napsam anlamak icin sevip sevmediğini yazsammı bana karşı artık hislerin kalmadıysa söyle bende bileyim ozaman hicbişeyinde anlamı yokmu desem
evet bide sabah işte hala aynısın böyle devam et dedi sanırım benden beklemişti sabah günaydın yazmamı tartısma sonrası bende işte o en son iki mesajımyazdım ona yolladım okudu cvp vermedi tüm gün
peki anladım ama bu seferde hiç yazmadın derse ya da kendiside hiç yazmazsa? özürmü dilesem ya da mesajla ama terste tepebilir bunca zaman alttan almadım şimdi alırsam
Vazgeçer. Aşk sevgi canım ya. Boa boş konuşmasın kimse. Herkesin sabri duygusu onuru vardir. Aşık diye her şeyi yapamazsın. Siz kadınlar kendinizi bir şey sanmaya devam edin böyle. Anca oyuncak olursunuz.
3 günde bile yapar. Bir tek hayatın yorgunluğu dertler üzüntüler kaygılar gelecek sıkıntıları bir sürü sıkıntı kadınlar yaşamıyor sadece. Bizim bütün işimiz guccumuz derdimiz kadınlar mı sanıyorsun sen. Kim bilir senden ayrı kaç tane derdi var. İnsanların birşeye tahammülü mu kaldı. 15yasinda ergenler gibi trip atmayacaksin kardeşim. Sen erkekten adamlık bekliyorsan köstek değil destek olacaksın. Sonra o gidiyorsa o zaman adam değildir. Önce kadın adamı adam eder bunu unutma
haklısında benim karekterimi en başından biliyordu en başından demiştim kavgalarda zıtlaşırsan inatlaşirsan hicbirşey iyiye gitmez diye buna rağmen böyle yaptı tamam hayatım bi sorun yok deseydi bukadar uzamazdıki
Niye sen de ölür müsün. Sen ağzına geleni soyle sırf inatcisin diye o da canım gibi tamam hayatım özür dilerim hayatım bı daha olmaz bebeğim. Sen canım mısın hangi erkek kadının altında olmak ister. Erkek dediğin baskın olmasa bile baskın hissetmek ister. Erkegin doğasında var bu. Sen gideceksin o zaman dişini gecirebilecegin kılıbık biriyle ol bizene.
tamamda kendisi en başında öyle tanıttı kovsanda gelirim derdi hep ilk 2 ay son 1 aydır böyle ama ben en başından nasılsam öyleyim son 1 aydır bana böyle diyen adam kavgaları uzatmaya basladı mesela ben bişeye kızdım uzattı oda tavır yaptı bu 5 /6 gün sürdü en sonda dün oldu işte tartışma
peki sana soruyorum ozmaan hata kimde ben en basından oldugum gibiyim son zamanlarda tartışmaları oda uzattı acaba baahanemi etti ayrılmak icin anlamadım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 aydır birlikte olduğum sevgilim, tartışma sonrası artık beni alttan almıyor ve ilk kez mesajıma cevap vermedi napabilirim?