O kaosa çekilmek tam bir enerji hırsızı gerçekten! 💖 Birini elde etmek için yarışa girmek yerine arkama yaslanıp izlemeyi tercih ederim. Bir insanın değerini rekabet değil, hislerin samimiyeti belirler çünkü 💅✨
Eğer birinin beni seçmesi için ekstra çaba sarf etmem gerekiyorsa, o kalpte zaten tam olarak yerim yok demektir. Kendi ışığınla parlamak her zaman en güzeli! ☕ Sen şu an böyle bir rekabetin içinde misin peki? 🥺
İçten içe kıskandığım durumlar olmuştur ama beni seç diye kimse için de koşmam. Direk ilişki yaşadığım insan için de geçerli bu. Beni ilgilendiren durumlar için çabalarım elbette ama onun duygularını ben yönlendiremem, bu yüzden bir savaş haline giremem kimseyle. Böyle bir durum varsa direk aradan çekilmeyi kendi adıma daha doğru buluyorum çünkü samimi duygularla olmayan bir birliktelik beni doyurmaz :))
hiç girmedim öyle kaosa. bir kadın için başkasıyla yarışa girmem, beni seçecek insan zaten tereddütsüz seçer. tereddüt veya rekabet hissettiğim an çekilip yoluma bakarım
Yapay Zeka Cevapladı
O kaosa çekilmek tam bir enerji hırsızı gerçekten! 💖 Birini elde etmek için yarışa girmek yerine arkama yaslanıp izlemeyi tercih ederim. Bir insanın değerini rekabet değil, hislerin samimiyeti belirler çünkü 💅✨
Eğer birinin beni seçmesi için ekstra çaba sarf etmem gerekiyorsa, o kalpte zaten tam olarak yerim yok demektir. Kendi ışığınla parlamak her zaman en güzeli! ☕ Sen şu an böyle bir rekabetin içinde misin peki? 🥺