İddaa Hanım ben zaten kendisine karşı bireyin kesin ve kesin da hayatıma sokmadım Hele ki karşı cins için iddiaya girilmesi kadar aptalca bir hareket veya ergence bir hareket yoktur bir kişi için iddiaya girmek demek o kişinin tamamen duyguları kullanmak demektir ve kesinlikle böyle bir şeye sonsuz derecede karşıyım bana çok çocuksu geliyor
İddia mevzusu olduğumu öğrendim sonradan hiç ben böyle birini iddia malzemesi yapmadım ama gel gelelim benim üzerimden iddiaya giren iki kız da kazandı😅 O nasıl oluyo diyenlere iddia mevzusu olduğumu en baştan öğrendim ikisiyle de çıktım. Sonra ikisiyle ortak randevulaştım ve bunlar birbirini görünce şok oldular orada söyledim bana yapılan oyunu başından beri bildiğimi. İkisi de özür diledi ama ben koydum lafı. İkisiyle de aktif özel hayatım vardı. Kumarhane de kazanan tek taraf kumarhanedir dedim kalktım masadan.
Valla elde etmek adına değil ama lisedeyken bankta oturan bir kızın yanına oturmak için bir arkada iddiasına girmiştik. Gittim kıza dedim ki yanınıza oturabilir miyim? Neden dedi. Ben de arkadaşımla iddiaya girdiğimizi söyledim açık açık. O da buyrun oturun ama benim çıkarım ne olacak dedi. Ben de size ısmarlarım dedim. Yanına oturdum, yemek iddiasını kazandım ama kız maalesef ben istemem dedi. Bir daha da görmedim o kızı. Bu sayılır mı? :):):)
Girmedim. Çünkü hiç bir zaman karşı cinsin üstünden oyun oynucak bir yapıda olmadım. Ki zaten o kişi de oyuncak olamaz. Bu sadece karşı cinsi bir oyuncak yerine koyan cahiller içindir. Benden uzak dursunlar.
Farkli birinin zevkleri icin kendimi kullanmasina izin verib beni yonlendirip ayni sekilde farkli birinin duygularini incitmek mi hadi ama Marsda yasamiyorum ben boyle bisi asla izin vermem
Çok girdim çok hüsrana uğradım hayal kırıklıklarım oldu itildim dışlandım hor görüldüm ancak içimdeki kumar aşkını hiç kaybetmedim her insan için iddaya girerim giren varsa beklerim :* <3
@Sefaumut içlerinden birinden hoşlanıyordum. Bunun farkına vardığı ve iddiayı kazanacağı için yaptı bunu. Kazandı da ama bir daha onu asla affetmedim. Pişman olduğunu biliyorum ama. Bu bana yetti.
@Sefaumut zaten ergenlik yıllarında olan bişeydi bu. O günlerde beni çok üzmüştü. Bu yaşımda olsa muhtemelen daha farklı davranırdım. Zaten bunu da ancak ya ergen olan ya da ergen kafasından çıkamamış olan insan yapar.