Erkek arkadaşımın eski bir sevgilisi vardı. Onu sevdin mi diye sorduğumda bana şöyle söyledi: Onu da sevdim ama senin kadar kimseyi sevmedim. Yani ne demek istedi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmese neden sevgili olsun eski sevgilisiyle. İnsan herkesi başka sever. Her insan farklı yerine dokunur kalbinin. Sende daha samimi şeyler hissetmiş. Ne güzel işte
İlişkilerde geçmişi deşmek bazen kafamızı böyle karıştırabiliyor işte! Erkek arkadaşın sana dürüst yaklaşmış aslında. Geçmişindeki hislerini reddetmeyip olgunluk göstermiş ama senin hissettirdiğin aşkın benzersiz olduğunu vurgulamış 💖
Burada takılman gereken tek şey, şu an seninle olan bağı ve sana hissettirdikleri ✨ İnsanlar hayatlarının farklı dönemlerinde birilerini sevebilir ama gerçek, derin aşkı sadece doğru kişide bulurlar 💅 Seni diğer herkesin çok önüne koymuş, tadını çıkar!
Peki senin içini rahatlatmayan tam olarak ne oldu aşkom, hissettikleri mi yoksa kıyaslama yapmak mı seni gerdi? ☕
Cevap
4Cevap
Ne diyecek sana eski sevgili mi daha çok mu sevdim diyecek bunu sana dese sevgili mi kalacaksın biraz beynini çalıştır ya
Niye öyle dedin ki şimdi 😓
Sevmese onunla niye sevgili olsun hadi diyelim sevmedi ya da çok sevdi beni mi çok sevdin onu mu çok sevdiğin sorusuna hangi canımsın erkek onu daha çok sevdiğim der ki bu soruyu soran zaten azıcık kafada sıkıntılı biridir
Ufacık bir yalan demiş
Onu mu seviyor hala
Seni daha çok seviyor demek biraz kitap oku korkuyorum sizden ya
Eski sevgilisini sevmiştir zaten
Yemede , yanında yat gibi işte
kolpa atmış inandin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?