Bir kızdan hoşlandım ve onunla her gün vakit geçirdim aynı işyerinde. Vakit gecirdikçe onu çok sevdim zamanla. Ama sonradan öğrendim ki sevgilisi varmış üzüldüm. Ama ben ona çoktan aşık olmuştum. Ve ona kendisini sevdiğimi söylemeye karar verdim. Ona seni seviyorum dedim yanımdan hızla uzaklaştı. Birkaç gün sonra karşılaştık ve ona ne düşündüğünü sordum. Sevgini samimi bulmuyorum dedi. Sizce tam olarak ne demek istiyor burada?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben onunla konuşurken o da bana çok yüz veriyordu. Onun da beni sevdiğini hissettim
Sevgilisi olan kıza kendisini sevdiğimi söyledim. Bana sevgini samimi bulmuyorum dedi. Ne demek istiyor olabilir?
Daha önce hiçbir kız bana karşı böyle cesur davranmamisti hiçbir kız benimle böyle ilgilenmemisti. Ve en önemlisi onunla sohbet ederken çok mutlu oluyorum. Onunla birlikte iken tüm sıkıntılarımı unutuyorum. İnanılmaz mutlu oluyorum.
Yaşın daha genç büyük ihtimalle daha ne insanlarla karşılacaksin kim bilir. Mesela ben severek yazdığım uniyi birakmastim bana göre zannetmiştim ama öyle değilmiş sonradan farkettim. O. yuzden başta kötü gibi duran bir durum sonraki zamanlarda kendi hayrına olduğunu anlıyor insan
Evet belki de öyle ama işte insan görünen şeye meylediyor. Onun hayırsız olacağı net bir şekilde sana söylense bile sen o an onunla birlikte olmak istersin
Umarım dediğiniz gibi olur. Ama bu benim ilk aşk acım değil daha önce iki kez daha oldu. Her seferinde canım acıdığıyla kalıyor güçlendiğimi hissediyorum ama sonuç olarak bir sonraki ilişki denemem de bu şekilde başarısızlık la sonuçlandı. Bunun ne kadar acı bir şey olduğunu düşünün. Küllerimden dogacaksiniz diyorsunuz bu küllerinden doğmanın anlamı nedir daha da güçlenip bir sonraki ilişki için şansını denediğinde başarı ile sonuçlanma ihtimali çok yükselir anlamına gelir. Ama işte yine olmadı. Bu şekilde yıllarım geçiyor her seferinde olumsuz sonuçlanmanın benim umudumu nasıl kırdığını düşünün hatta beni ne kadar erittigini acıttigini düşünün
Sana ek bir bilgi vermek istiyorum belki ondan da olabilir. Ben statüsü yüksek bir bölüm okuyorum üniversitede. O çocuk ise normal dışarda restoran da çalışan birisi. Acaba bana bu yüzden yüz vermiş olabilir mi?
Keşke mümkün olsaydı ama dediğin gibi olabilir. Uzak durmam gerekecek sanırım. Ama bilmiyorum ya bende mi problem var acaba, hep olmayacak birisini mi seçiyorum acaba? ☹️
Ben ne zaman bir kızdan hoşlansam kız ya çok havalı egolu çıkıp beni reddediyor ya da sevgilisi çıkıyor. Çoğunlukla sevgilisi çıkıyor kızların. Keşke artık hoşlanabileceğim güzel bir kız karşıma çıktığında sevgilisi olmasa ve o da benden hoşlansa ve sevgilim olsa...
Bir insanın hayattaki hayali bu olmamalı ya. Bundan daha büyük bir hayali olmalı bir insanın. Ama gel gör ki böyle bir şey benim hayalim olmuş durumda. Umarım en kısa zamanda bu gerçekleşir ve ondan sonra daha fazla zaman kaybetmeden yeni ve anlamlı bir hayale yönelirim..
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisi olan kıza kendisini sevdiğimi söyledim. Bana sevgini samimi bulmuyorum dedi. Ne demek istiyor olabilir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızın ilişkisi varmış zaten. Kendine yeni bir sayfa açmaya bak
Haklısınız ama onu çok seviyorum ☹️☹️
Sevgilisi varsa çabalama, bırak gitsin
Daha önce hiçbir kız bana karşı böyle cesur davranmamisti hiçbir kız benimle böyle ilgilenmemisti. Ve en önemlisi onunla sohbet ederken çok mutlu oluyorum. Onunla birlikte iken tüm sıkıntılarımı unutuyorum. İnanılmaz mutlu oluyorum.
Her çiçek her toprakta yetişmez maalesef. Hayat bir kapıyı kapatıp daha iyi bir kapıyı açıyor insana her konuda o yüzden hayatınıza odaklanmaya bakın
Bro o kıza geç kalmışsın. O onunla yatarken sen seviyorum mu diyeceksin 😒 bırak gitsin
Doğru söylüyorsun bu durum benim de canımı sıkıyor bu sebeple onu unutmak için cabalamayı düşünüyorum 😔
Yaşın daha genç büyük ihtimalle daha ne insanlarla karşılacaksin kim bilir. Mesela ben severek yazdığım uniyi birakmastim bana göre zannetmiştim ama öyle değilmiş sonradan farkettim. O. yuzden başta kötü gibi duran bir durum sonraki zamanlarda kendi hayrına olduğunu anlıyor insan
@britney1903 sen hiç biriyle birlikte oldun mu 🤔
Hayır
Evet belki de öyle ama işte insan görünen şeye meylediyor. Onun hayırsız olacağı net bir şekilde sana söylense bile sen o an onunla birlikte olmak istersin
Üstelik bir vazgecis bile sancılıdır. İlla canım acıyacak
Psikolojik olarak guclenmen için bu dönem. O. aciyi yaşadıktan sonra küllerinizden doğacaksiniz büyük ihtimalle
Umarım dediğiniz gibi olur. Ama bu benim ilk aşk acım değil daha önce iki kez daha oldu. Her seferinde canım acıdığıyla kalıyor güçlendiğimi hissediyorum ama sonuç olarak bir sonraki ilişki denemem de bu şekilde başarısızlık la sonuçlandı. Bunun ne kadar acı bir şey olduğunu düşünün. Küllerimden dogacaksiniz diyorsunuz bu küllerinden doğmanın anlamı nedir daha da güçlenip bir sonraki ilişki için şansını denediğinde başarı ile sonuçlanma ihtimali çok yükselir anlamına gelir. Ama işte yine olmadı. Bu şekilde yıllarım geçiyor her seferinde olumsuz sonuçlanmanın benim umudumu nasıl kırdığını düşünün hatta beni ne kadar erittigini acıttigini düşünün
Eğer bir gün sana dönerse onu asla kabul etme dostum yedekte tutmasına izin verme aşk dediğin nedir ki yarın her şey değişir merak etme
Senden çaba brkliyor ama onunla da devam edicek. Sadece ilgi istiyor
Sevgilisi varsa çabalama, bırak gitsin
Bu bahsettiğiniz ilgiyi niçin istiyor ki acaba?
Bro o kıza geç kalmışsın. O onunla yatarken sen seviyorum mu diyeceksin bırak gitsin
Kızlar ilgi sever sürekli biri peşinde koşsun pnu elde etmek için çabalasın hoşuns gider
@addsiz_kiizz kız sevgilisiyle yatarken çabalamak komik ve gereksiz bence
Yani sonuç olarak sevgilisini bırakmayacak di mi? Benim peşinde koşmamı sadece egosunu tatmin etmek için mi istiyor?
Aynen bırakmıcak
Ayrıca onu bırakıp sana gelse de bi gün seni bırakıp başkasına gider
Sana ek bir bilgi vermek istiyorum belki ondan da olabilir. Ben statüsü yüksek bir bölüm okuyorum üniversitede. O çocuk ise normal dışarda restoran da çalışan birisi. Acaba bana bu yüzden yüz vermiş olabilir mi?
Her ne için olursa olsun gözü dışarıda biri. Sende de aynısını yapar eğer olursanız
Keşke mümkün olsaydı ama dediğin gibi olabilir. Uzak durmam gerekecek sanırım. Ama bilmiyorum ya bende mi problem var acaba, hep olmayacak birisini mi seçiyorum acaba? ☹️
Olabilir
Ben ne zaman bir kızdan hoşlansam kız ya çok havalı egolu çıkıp beni reddediyor ya da sevgilisi çıkıyor. Çoğunlukla sevgilisi çıkıyor kızların. Keşke artık hoşlanabileceğim güzel bir kız karşıma çıktığında sevgilisi olmasa ve o da benden hoşlansa ve sevgilim olsa...
Bir insanın hayattaki hayali bu olmamalı ya. Bundan daha büyük bir hayali olmalı bir insanın. Ama gel gör ki böyle bir şey benim hayalim olmuş durumda. Umarım en kısa zamanda bu gerçekleşir ve ondan sonra daha fazla zaman kaybetmeden yeni ve anlamlı bir hayale yönelirim..
Bi yazsana bana
Gel gfumde kos diyor