Fıstığım, güzelim, balım, yavrum bunlar bana genelde kullandığı kelimeler
1 kere de meleğim demişti bir keresinde aşkım da dedi ama bu öyle şakasına denmiş bişeydi
Daha hiç buluşmadan sevdiceğim diyor ha
Hoslaniyo felan
Bilmiyorum ki anlayamıyorum emin değilim
Nasi degilsin daha ne desin sana hem neden sormuyosun?
Ya bilmiyorum çekiniyorum cesaretimiz yok bence ikimizin de
bir de ben eskiden cok ağır şeyler yasadım ve baska sebepleri de var ondan duygusal tarafımı uzak tutmamın
O zaman boyle devam eder, guven yoksa zaten hic baslamayin
Haklısın güvenden cok bana uyusmuyor karakteri ya
Hayalini kurdugum adam o degil malesef
E şimdi ben onu alıp o profile nasıl oturtayım olmaz yani insanın huyu değişmez ben onu değiştiremem
Üzülüyorum da baya eger karakteri bana uysa evlenirdim bile onunla ama hic uyuşmuyor karakteri bana😞
Karakteri uymuyorsa bir yola çıkmayın zaten sonrası sizin için daha kötü olur en iyisi böyle arkadaş gibi konuşmak?
Cevap
8Cevap
hissetmeye başlıyorsun ama farkında değilsin daha.
Eski bir kelime. Yaşlı dede ruhu var onda heralde
Hahahahahha evet keko birazcik ankaralı 😀😂😂
Anqarının bağlarında büklüm büklüm yolları :D
Hahahhaha allahim😂😂 nerden buldum bu kekoyu hiç bilmem 😂😂😂
Seni seviyor demekki.
Sevdicegim demek seni seviyorum anlaminda
Babaanneni seviyim diyor ne diycek başka
diyosunnn
Diyorumm
Mikecek
Seviyor
seni seviyor
Gercekten mi? Ama sevgili değiliz sevgililik hakkında hiçbir şey konuşmadık hiç
Ama ben ondan hoşlanmaktan korkuyorum kaçıyorum bişey hissetmek istemiyorum açıkcası
Ya karakter olarak benim hayallerimin adamı değil aradıgım karakter o degil
Bazen mutsuz oldugumda beni hic anlamıyor bazen aynı dilden konusamıyorUz bir de sakalasiyor cok mesela salak manyak falan bu şekilde bazen lan diyor samimiyetinden o ama ben daha böyle efendi saygılı ağırbaşlı tipleri begeniyordum hep
İlk defa böyle bir cocUkla konusuyorum normalde uzak dururum böyle olan erkeklerden daha ağır sevdigim icin ama ne biliyim bu farklı kalbi cok iyi
Ama emin değilim bir yandan hep hayatımda olsun istiyorum ama arkadaş olayım istiyorum bir yandan da sevgilisi olsa üzülürüm kafam allah bullak oldu hiç bilmiyorum acaba bir şans vermeli miyim mutlu eder mi hiçbir fikrim yok ama benim aradığım profilden çok farklı sen ne diyorsun?
Yani bana hicbir erkek salak manyak bu tarz şeyler söylemedi hep saygılı efendi erkekler oldu hayatımda ama bu cok sakacı bir de alkolü abartıyor bazen ve hic aramiyor nerdeyse hep mesaj bu ne böyle
Ben aranılmayı konusmayı severim uzun uzun yapamam bunla gibi geliyo bana
Alinip bisey demiyorum cubku saka yapıyor ama bilmiyorum anladın bence sen beni
seviyor la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar