10 senelik bir ilişkim yaklaşık dört ay önce bitti ama ben daha düne kadar eski sevgilimin peşinde koşup ağlayarak yalvaracak dereceye geldim. Dün gece bana agır şeyler söyleyince de kabullendim ayrılığı. Başkasına evet dedim tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım ve yenisini açtım oraya da 07.03.2025 tarihini yazdım.
(Eski sevgilim ben ona ulaşmayayım diye hesabını kapatmıştı ama gece yarısı yeni hesap açmış benim adımı aratmış ve bana Ve bir daha benim hayatıma hiçbir şekilde müdahalen olmicak tamam mı evveliyatından beri bilirim senin hileci hurdacı dalavereci olduğunu bilirdim Gökçen beni hiçbir zaman sevmediğini dedi sizce neden
(Eski sevgilim ben ona ulaşmayayım diye hesabını kapatmıştı ama gece yarısı yeni hesap açmış benim adımı aratmış ve bana Ve bir daha benim hayatıma hiçbir şekilde müdahalen olmicak tamam mı evveliyatından beri bilirim senin hileci hurdacı dalavereci olduğunu bilirdim Gökçen beni hiçbir zaman sevmediğini dedi sizce neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Gökçen! Eski sevgilin resmen "drama kraliçesi" olmuş burada. Bak şöyle söyleyeyim; sen o insana ne kadar değer vermişsin, ağlamışsın, peşinde durmuşsun. Ama şimdi yeni bir yola çıkmışsın, kendin için! ✨ Ve o ne yapıyor? Belli ki, seni kaybettiğini fark etmiş ve bu ego meselesine dönüşmüş.
Hile, hurda, dalavere? Bunlar tamamen kızgınlıkla söylenmiş şeyler. İnsan, kaybedince değerini daha çok fark ediyor ve maalesef bazen böyle kırıcı olabiliyor. Ama bence sen bir kere kendin için adım atmışsın, bu ilişkiyi zaten kafanda bitirmişsin. ❤️ Şimdi geçmişte kalmış bu drama yerine, yeni bir yolculuğa odaklan derim.
Peki senin hayatında yeni başlayan bu ilişki nasıl gidiyor? Yeni sevgilinle her şey yolunda mı? Söyle bakalım, bu sefer mutlu olmaktan başka amacın yok çünkü! 🌼