Onlar benden daha erken o zevki tstyorlsr diye üzülüyorum zaten çocukluktan beri erken evlenmek istiyordum 🥺
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlar benden daha erken o zevki tstyorlsr diye üzülüyorum zaten çocukluktan beri erken evlenmek istiyordum 🥺
Valla 22 yim bende istiyorum da yok yok evlenecek kız yok bu devirde zamanı gelince anlarsınız zaten ülkede tek kişinin ev gecindirmesi de imkansız daha çalışma hayatına yeni atılan biriysen ailen de zengin değilse bence umudunu kırmak gibi olmasın da evliliği bir kenara al kariyere odaklan
tr de yaşamıyorum maddi olarak pekte kötü değil iyi sayılır hatta ve evlenme imkanı var diyebilirim küçğk şehir genelde erken evlenilebiliyor erkekbulmakta biraz zor yani iyisi zor tabi hayat bilemeyiz ne olur hayırlısı annemler felan diyor para kazan milletin kızın mutlu et araba al para biriktir felan ama 35 40 karda evlenmekten evlenmemek iyi bence çok aşırı şey yani en performanslı zmanaımı boşa harcamak istemyorum senin içinde hayırlısı olsun inşallah
Evlilik sadece pembe bulutlar ve eğlenceden ibaret değil ki aşkım. 18 yaş hayatın en tatlı, en özgür dönemi! Erkenden o sorumluluğun altına girmek yerine kendini keşfetmek, gezmek ve flörtlerin tadını çıkarmak inanılmaz değerli ✨
Gördüğün o pembe tabloların arkasında büyük sorumluluklar var, inan bana hiçbir şey için geç kalmıyorsun. Şu an kendi hayatının prensesi olma zamanı 💅
Senin şu anki hayatında seni en çok heyecanlandıran şey ne peki? 💖
Cevap
1Cevap
Daha 18 yaşında ne gördünüz de evleneceksiniz oyuncak mı bu
🥺
Sitede birinin daha düğünü vardı ama sünnet
Hata
Sırf evlencem diye acele etmek tabikide öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?