28 yasındayım nısanlım 47 yasında ve Şu an hamıleyim evlenecegiz bazı arkadaslarım yası cok büyük bebegı aldır evlenme diyorlar sızce bu yas farkı beni ilerde rahatsız edermi? Zengin demeyin bu arada para için beraber degilim tekniker kamuda oyle cok parası yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşkta sevgi de mutlu bir yuva kurmak ve ona duyulan güven sonucunda ise kurulacak o masum ve mutlu yuva yaşın hiçbir önemi yok ama ileriyi de düşünerek haraket et. Bu sonuçlara katlanabileceksen evlen 30 yaşında hala ateşin tavan iken 49/50 yaşına girmiş ve belki de hiçbir tepki veremeyen ve belki de 20/30 yıl boyunca tatmin edemeyen bir eşin/kocan olacak yatağında herşeyi düşünüp karar vermelisiniz. Tam tersi de olabilir insanlık hali ama herşeyi hesap ederek haraket edin. anlık değil ömürlük düşünün
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim öyle atıp tutuyorsunuz.
Bir kere biz de yaşlanacağız bir erkek olarak ERKEKLİĞİ o kadar da küçük görmeyin be. Öyle yaşlı adamlar var ki mesela bir kere YouTube'da bir videonun altında 80'lik bir amcanın yorumunu görmüştüm, 50 yaşında beyaz bir kadınla evlendim şöyle iyiyim böyle iyiyim diye konuşuyordu. Zaten yaşlı adamın genç bir hatunla birlikte olması onu daha performanslı yapar daha iyi erekte olur, genç eşine daha ilgili olur. Ha kadınla adam ileride cinsel vesaire problem yaşarlarsa da boşanma diye bir şey var değil mi?
En İyi Cevaplar
Aranızda kuşak farkı var farkında mısınız?
Gariplikten ziyade ileride gerçekten sorun yaşarsınız. Sizin tam gezmek eğlenmek istediğiniz zamanlar ve dahası gelecek. O yaşı itibarı ile kaldıramayacak çoğu şeyi. Size ayak uydurmakta zorlanacak. Sizin normal olarak gördüğünüz bildiğiniz çoğu şeyi o farklı görecek. Belki yaşının verdiği olgunlukla bir şey demeyecek ama içten içe mutsuz olacak. Takvimi biraz daha ileri alalım. Bundan 10 yıl sonrası.. Siz 38 eşiniz 57 olacak... bir 10 yı daha siz 48 eşiniz 67
Siz halen dinamik ama eşiniz?
Çok kapsalı düşünmelisiniz.34 Yorumla
Soran+1 yılBebek var ama arada
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılSANA EN MANTINLI AKLI VERMEYE GELDIM KI BENIM BI SAKALIM YOK SOZUMU DINLEMEYENLER HEP PISMAN OLMUŞLARDIR HEMEN O ADAMDAN AYRIL O BEBEĞİ DE ALDIR. Yok günahmış yok sevapmış birine yeterli hayatı sunamıycak olmak evlilik dışı ilişkiden oluşu da başlı başına günah zaten herseyi ölçüp tartmaya kalkarsanız günahlar bitmiyor niyetlendiğiniz herseye günah yazılıyor yapmasanız dahi hayat kısa.
04 Yorumla
Soran+1 yılYas farkından dolayımı evlenme dıyorsunuz peki
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPısman mı olurum evlensem
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl öldüğünde bir başkasını arayacak sin umutsuzca bumu yani sen böyle biri ölsede bi başkasını mi bulsam mi diyceksin hayır kendinle yasit felan birini bul
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılArtık çok geç be kadın. Çocuğu aldırmakta neyin nesi. Bir cana kıymak bu zamanda neden bu kadar basit. Aklını başına öncesinde getireceklerdi. Ayrıca anlaşıyorsanız yaşa takılmamalısın, bu tür sorular da sormamalısın.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gel git aklınız var diye karnındaki çocuğun suçu ne arkadaşım bir cana kıymam kolay mı arkadaşlarına uyma her kulaktan bir ses çıkar onu baştan düşünecektin
13 Yorumla
Soran+1 yılCocugu aldırmayı dusunmuyorum. Ama sadece cocuk ıcın evlensem mi ya da evlılık dısı mı dogsam daha iyi bilemedim
- +1 yıl
çıldırmışsınız
Soran+1 yılNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendine böyle bir kötülük yaptın peki? Aynı yaştayız seninle. İki çocuğum var. Şu an kendimden 20 yaş büyük biriyle evli olduğumu hayal dahi edemiyorum doğrusu.
13 Yorumla
Soran+1 yılYazık mı ettım gercekten kendıme? Peki bebek var ama napmalıyım
- +1 yıl
Bence yazık etmişsin. Yaşı çok büyük. Nesinden hoşlandın ki o yaştaki adamın? Ama arada çocuk varmış. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok yani.
Soran+1 yılEvlenmeden dogsam olur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl30 larında kucağında bebek yanında dedenle gezersin ya nolcak takma kafana 😂
32 Yorumla
Soran+1 yılBebegı evlenmeden dogsam olur mu
- +1 yıl
O bebek illa ki doğacak evlen ya da evlenme.
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBaban yaşındaki birinden hamile kalmayı nasıl başardın?
Baba faktiruyle ilgili sorunların mi vardı da elin yaşlı insanına bel bağladın? İğrenç.12 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu sımdı ne yapmalıyım
- +1 yıl
Sen bilirsin. Hamile kalan kendi kararlarını verebilir. Allah kolaylık versin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutluysan devam et gitsin kimi niye dinleyesin ki? Ama ayrılsan da bebeği aldırma sonucta senin cocugun yani niye öldürüyosun?
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki sadece bebek ıcın evlenmek mi mantıklı yoksa bebegı evlenmeden dogsam daha mı iyi
Soran+1 yılEvlılık dısı dogsam ayıplanır dıye korkuyorum
Soran+1 yılBide bebegın kımlıgı nasıl olacak kımın soyadını alacak
Soran+1 yılAma sadece bebek icin evlenmem de yanlıs olur demı
Soran+1 yılAnlasmalı derken nasıl yani
Soran+1 yılOyle kabul etmez asla.
Soran+1 yılBen ona soylemeden evlensem sonra bosanmak istıyorum desem acaba sorun cıkarır mı
Soran+1 yılBelki velayette sıkıntı cıkarır dıye korkuyorum
Hamile kalacak kadar sorun yoksa bence evlenmede de sorun yok zaten tanıyorsun anlaşamayacağın biri olsa devam etmezdin çevreyi çok takmamak gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSenin bileceğin iş orası aradaki ilişkiyi iyi anla. Düşün biraz hakkında. Anlaşamayıp çocuğun hayatını * aldır, beni niye dünyaya getirdiniz demesin. Ama iyi olacaksa evlen. Buradaki kimse aranızdaki ilişkiyi tam anlayamaz sonuçta.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıl
sonra adam 57 yasinda olacak yani bilemiyorum yinede nasip hayırlısı olsun11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bebek var
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben 50'yim 9 ay önce 25 yaşında biriyle ewlenmek üzereydim. Sonra ben istemedim ve ayrıldım
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemedin
- +1 yıl
anlaşamadık diyelim , ben ayrıldığım kadınla ilgili sonradan konuşmam , konuşanları da pek sevmem. ilişki yaşanmış ve bitmiştir hepsi bu... ama konu zaten bu değil, olur demek istedim yani problem olmaz. zaten kadınlar genelde 40 larda falan isteksiz olur ama erkek olmaz , yani genelde böyle. o yüzden bence hiç sorun yok
- +1 yıl
Abi 50 yaşındayken 25 yaşında birini nasıl buldun ya. Kafayı yicem artık
- +1 yıl
@malignadam paramda yok. çok yakışıklı da değilim , kafayı yiyecek bir şey yok, iyiysen ve bunu karşı tarafa güzelce yansıtabiliyorsan sevilebilirsin sende. ben hayatımın hiçbir döneminde böyle bir eksiklik yaşamadım.. ve hala seçiciyimdir
- +1 yıl
Abi ben uzun boyluyum, öyle zengin değilim ama istediğim yere gidebiliyorum, yakışıklıyım da bence, işimde başarılıyım da ama dezavantajlarım şunlar: birincisi çok aceleciyim. İkincisi kadınların peşinden koşmayı hiç sevmem. Bir kere yazdım cevap vermedi tamam bitmiştir. Bi de kafaya çok takıyorum galiba bilmiyorum abi ya.
- +1 yıl
@malignadam İlişkiler, karşılıklı anlayış, saygı ve uyum gerektiren karmaşık yapılar. Birçok kadın, bu ilişkisel dinamikte olgun, duyarlı ve sorumluluk sahibi erkekleri tercih eder. Olgunluk, bir erkeği çekici kılan temel özelliklerden biridir. olgun davran , kendin ol ve asla yalan söyleme. istediğini bulursun
- +1 yıl
birine yorum yaparken şaiir gibi konuştuğumu hissediyorum :) yazıya dökeyim bari :) bence yazayım yaş farkıyla ilgili olsun dimi :)
- +1 yıl
İstedipin gibi yaz hiç farketmez abi :)
- +1 yıl
@malignadam Yazdım bile , gazeteciyim ben :) çekici bir mesleğim var ama dimi :)
Yaş farkı uçurum..
Çocuğu yaşındasın.
İleri de doğacak Çocuğunun da toplum içindeki psikolojisini düşün.30 YorumlaBu soru çok saçma..
Kalbinizi dinleyin, yaşadığınızi , karşı tarafın size yaklasimini ve yasattigini.
Sonra ona göre hareket edin.
10 YorumlaEvlen bir şey olmaz çoçuğa kıyma seviyorsa seni değer veriyorsa sana evlen
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bebek için evlenmeyi saçma buluyorum ama nihayetinde senin kararın, ne diyeyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Baya fazla yaaa 10 -12 olsa belki olurdu da 20 yaş çok fazla
10 YorumlaYa davul bile dengi dengine şu kart horozlardan ne anlıyorsunuz bilmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılGenç kadınlar olgun erkeklere bakar olgun erkeklerde gençlere 😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Kusura bakma ama nişanlıyımdan sonra hamileyimi okuduğum anda midem bulandı.
Evliler bile dikkat ederken, siz bekarlara noluyor gerçekten anlamıyorum.00 Yorumla
+1 yılBebeği düşün dedesi yaşındaki adama baba demek zorunda olucak.
15 Yorumla
Soran+1 yılAldırsamda katıl olacagım
- +1 yıl
Öyle düşünme bu kadınların en doğal hakkı.
- +1 yıl
Günah falan ama yani iyi düşün ya yazık cidden
- +1 yıl
Ne hakkı kardeşim sen seks yapacan zevk alacan sonuç ne bebek öldü israilden ne farki kalir
Ablacim öldürme bebeği o adamla da evlenme bir yolunu bulmalisin ya da evlen ayril sonra zaten evlenmeden evli olmuşsunuz - +1 yıl
Ya bak hak dediysem daha 14 15 yaşındaki kızlar namussuz insanlar yüzünden tecavüz edilerek hamile bırakılıyo 14 15 yaşındaki bir çocuk nasıl dogum yapsın daha kendisi çocuk Allah askina hadi yaşı geçtim 20 25 yaşındaki bir kadın tecavüz yüzünden hamile kalsa onu doğurmak zorunda değil kürtaj kadınların hakkıdır mantıklı düşün şu an bu durumda ise yani belki istek dışı olmuştur die söyledim herseyi basit düşünmeyin
+1 yılbiraz yaş farkı var evet bence garip ama eşin açısında güzel gibi hh
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden guzel
- +1 yıl
normalde 47 yaşında bir kadınla evlense yavaştan küflenmeye başlıyor anlarsın ya ama senin daha rahat bi 25 yılın var
- +1 yıl
hamileyim yazmışsın şimdi gördüm pardon hamileysen durum farklı eşin genç görünümlüyse çok sorun olmaz bence
- +1 yıl
ama hamile olmasan evet bırak derdim ne yalan söyliyim demekki bir bildiğin varki hamile kalmışssın sürdürebilrisin ozaman ilişkini. ama ayrılsan bile çocuğu aldırma bence
Soran+1 yılEvlenmesem cocugu evlılık dısı dogsam ayıplanırmı
- +1 yıl
neden ayıplansın ayrıca ayıplansa ne olacak hiçbir şey senin ve çocuğunun sağlığında önemli deyil bir süre ayıplanır sonra hayatıını düzene sokunca unutulur merak etme
Soran+1 yılSadece cocuk ıcın ıstemedıgım bırıyle evlenmek daha mı yanlıs
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evlenme ileride pişman olursun sen istekliyken o çöker.
310 Yorumla
Soran+1 yılBebek var ama
Cevap sahibi+1 yılBebeği aldır diyemem bir cana kıymış gibi olur ayrılıp bebeği büyüt eğer kendine güveniyorsan.
Soran+1 yılBunu bende dusundum ama Evlenmeden dogsam sorun olur mu ayıplanırmı
Cevap sahibi+1 yılKararın evlenmemekse ve bebeği aldırmamaksa mecbur doğuracaksın ama benim tavsiyem bu kişiyle gelecek göremiyorsan gerçekten aşk hissetmiyorsan evlilik gibi bir adım atma buna rağmen kaldırabilirim diyorsan evlen.
Soran+1 yılEger adamı ıstemıyorsam bebegı ıstıyorsam sadece bebek ıcın evlenmem yanlısmı olur sence evlenmeden dogsam daha mı ıyı
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini sen bilirsin iyice düşün öyle karar ver bence
Soran+1 yılSen olsan napardın
Cevap sahibi+1 yılBen olsam benden büyük olgun bir yakınımdan tavsiye isterdim
Soran+1 yılEvlenme dıyor herkes
Cevap sahibi+1 yılO halde çevrene de hak vermelisin iyiliğini düşünen insanlar seni yanlış yola sürüklemek istemezler merak etme umarım mutlu olursun 💖
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş uçurum 5 yaş 10 yaş normal ama 19 yaş çok düşün birderim.
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey olur mu ya bebeği falan aldırma onu diyen arkadaşlarınla da görüşme bence. Şayet adam sağlıklıysa sana değer veriyorsa ve iyi biri ise evlen gitsin.
10 YorumlaSana değil çocuğa üzüldüm yazık
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yorumlarını okudum. Evlenmeden doğursam olur mu diyorsun adamı sevmiyorsun sırf bebek için baban yaşında birisi ile olmak istiyorsun. Bu sence ne kadar mantıklı? Kocanı sevmediğin bir evde çocuğun ne kadar mutlu olabilir? Bence çocuğu aldırma yazık olur. Yapmışsın bir hata sorumluluğunu al annelik görevini hakkıyla yerine getir iyi bir anne ol. O adam da değişti demişsin olma onunla zaten. Sana hayatında kolaylıklar dilerim
Soran+1 yılCocuk evlilik dısı dogsa ayıplanır dıye korkuyorum bu yuzden evlenmeyı dusundum
+1 yılİşi pişirmişsiniz yeni mi aklına geliyor bu sorular
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo bebeği aldırma ömür boyu yakanı bırakmaz yaşadım biliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılPişman mı oldun aldırdıgına
Cevap sahibi+1 yılsürekli rüyalarıma giriyo delirmek üzereyim bu hayatta ona çok büyük haksızlık ettim hatta onlara 🥀 ikizdi…
Soran+1 yılNe diyecegimi bilemedim :( inanin tobe edin rabbim afeder inşAllah.
+1 yılAileni nasıl ikna ettin?
12 Yorumla
Soran+1 yılAılem yoo
- +1 yıl
Anladım. Babam 45 yaşında ben asla kabul ettiremezdim. Umarım mutlu olursunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonu yaştan ziyade evlenme sebebiniz hamile olman mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılBıraz oyle Evet
Cevap sahibi+1 yılBence asıl sorun bu; belki de evlenmek istemiyorsunuz çocuk olmasa
Soran+1 yılEvlenmeden dogsam olur mu acaba
Cevap sahibi+1 yılO da olabilir ama bu sefer çocuğu babasız bırakarak haksızlık yapmış olursunuz, hem dr size babasız çocuk bakmak, etiketlenmek zor gelmez mi
Soran+1 yılBabasıyla gorusmesıne engel olmam ısterse gorur cocugunu
Eğer sadece bebek içinse sana yazık ama gerçekten seviyorsan boş ver gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer birbirinizi seviyorsanız ve onunla mutlu olacağına inanıyorsan evlen hem çocukta aile ortamında büyür felan mantıklı bence hiç değilse çocuğunu düşün
10 YorumlaEvet çok garip bence kendi kendine yazık ediyorsun yanına yakisacak ile evlen :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten cocuk olmus artik neden icine bosalttiriyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO boku yemeden önce düşünecektin git ne halkn varsa gör
00 Yorumla
+1 yılEn geç 3 yıl sonra yatakta sıkıntılar başlar 20 yaşında birisini tercih etsen daha iyiydi güzel misin genç düşürebilir misin
11 Yorumla- +1 yıl
?
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Olmaz ya farka bak baban gibi durur yanında
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ileride sorunlar olabilir ama mutluysan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. 19 çok.. en baba 10 yaş olmalı
20 YorumlaÇok fazla bana absürt geldi
10 YorumlaYazık olmuş ama hayırlısı artık ne diyeyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bak hayatına memnunsan mutluysan kime ne?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Aranızdaki yaş farkı benle aynı 😅
10 YorumlaKeşke hamile olmasaydın ayrıl derdim. Ama adam taş gibi genç hatunu almış 🔥 tazecik P*sy
00 Yorumla
+1 yılSen vermıssın fırına mercımegı bu saatten sonra donusu yok cok psman olacaksın emın ol
00 Yorumla
+1 yılEvlenme sebebin nedir. Neden o bunu önce kendine sormalısın.
00 Yorumla
+1 yılKaç aylık hamilesin
12 Yorumla
Soran+1 yılYeni sayılır
- +1 yıl
Gerçekten istiyorsan evlenmeyi evlen. Ortada bir bebek varr ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarını dinle
14 Yorumla
Soran+1 yılBebek var ama
- +1 yıl
Kürtaj?
Soran+1 yılAldırmamı istemiyor
- +1 yıl
Onun için farketmezki senin için diyorum zaten senin için sorun olur
Troll sorumu acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde çok sorun olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha oha yani
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıls1k1lmiş 4m1n davası olmaz. bence ayrılma
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir birliktesin de hamile kaldın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl var mantık var. Yaş çok fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin mi
11 Yorumla
Soran+1 yılMemur orta halli biri
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha cok sacma
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılfark cok fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı çok..
Seni mutlu edemez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam hiç evlenmemiş mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBosanmıs 1 xoxugu var
Cevap sahibi+1 yılSen de durum nasıl
Soran+1 yılBen bekarım
Cevap sahibi+1 yılSeni ne itti bu ilişkiye. O mu bozdu bekaretini
+1 yılHayır değil seviyorsan bence sevgisinden eminsen
10 YorumlaAllah mutlu etsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılEvet garip
10 Yorumla
+1 yılSaçmalik
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
10falan olsa hak vercem
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı