kendime yediremiyorum nedense hemen istemiyorum ama bi yandan da tatlıs çiftleri görünce canım çekiyo ksmdpsmdhdmjd
arkadasim direkt söylüyo ben evlenmek istiyorum diye ama ben kariyer kadın olarak utanılıcak bişey gibi hissediyorum
kendime yediremiyorum nedense hemen istemiyorum ama bi yandan da tatlıs çiftleri görünce canım çekiyo ksmdpsmdhdmjd
arkadasim direkt söylüyo ben evlenmek istiyorum diye ama ben kariyer kadın olarak utanılıcak bişey gibi hissediyorum
Kariyer kadını olmak isteyen bir kadın 21 yaşında evlenmek istemez bence. 28 yaşındayım ama hâlâ evlenmek istemiyorum, kariyer planlarım var mesela 🤷♀️
ya zaten ailem bile istemez Şu an ya da bi iki deneye evlenmemi planım da yok ama çok geçe kalmasını da istemiyorum nxmxpsmxhsmjd
Kariyer uğruna evde kalın
Bazen bana da öyle oluyo mutlu çiftleri sevgili gibi olanları görünce bende diyorum bana da garip geliyo çünkü daha kariyer düşünüyorum bi yandan da normal geliyo artık bu yaşlarda nişanlanlilik falan
evet notmal gelmesi de garip geliyo
Ciddi ilişki hiç olmadıysa ondan da garip geliyo olabilir
yani ciddi ilişkiye baslarken bitiyo hep
Cevap
10Cevap
Mesleğim olsa ben evlenirdim bu arada sevdiğim kişiyle
Neyi beklicem krdşm hayat zaten stresli partnerimle beraber daha kolay üstesinden gelirdim bu yalnızlık edebiyatıda sıktı anasını satım yalnız insan güçlü insandır fasa fiso başkası ile olunca güçsüz mü oluyoruz ben hayat eşimi arıyorum evrene manifesto falan ne gerekse gönderdim gitti bile sifjslpdgjskl
Dostum bu öyle basit bir şey değil ki. Evlilik ciddi olay en basitinden maliyeti bile dağlara taşlara kadar çıkıyor aw.
maaliyeti salla
Evlilik iyi de olabilir kötü de olabilir sen ne yapacana bağlı
Bana kalırsa gençliğinin tadını çıkarr bugünler birdaha gelmez eryada geç evlenirsin zaten
5 sene daha bence sonra evlen gitsin
Bence evlenilir ne var bunda millet alışmış kucaktan kucaga gezmeye
Normal 20 yaş gayet normal
çok erken ama garip değil
Çok erken
simdi değil zatenn
Belanızı arıyorsunuz
niye ya sevdiğin kisiyle uyuduğunu film izleyip gezdiğini falan düsün dkkdspmdhskd güzel bence
Evlilik o kadar romantik değil djjdk
@muratskate nasıl değil ya😭😭😭
Erken evlenmek pişmanlıktır
neden garip olsun ki degil tabi
erken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?