Sevgilim 35 yaşında ben ise 23e yeni gircem. Çok seviyorum. Yaş farkı sorun olur mu sizce? Evlenmeyi düşünüyoruz.
Cevabın nedir?
Olur. Ne gibi sorunlar?
Esas kaynağı enerji farkı.
Sen çok enerjik, o enerjisiz olucak.
Sen her yere gidip gezmek isteyeceksin.
O oturup kafa dinlemek.
Bir yerden sonra adam evde oturucak, sen yalnız gezip tozacaksın meselâ. ya da sen de evde oturucak ve sıkılacaksın...
Tabi bunlar genel geçer kavramlar. Adam enerjikse, kız pek enerjik değilse daha iyi uyum sağlarlar birbirlerine vs...
Ayrıca kültür farkları da olacaktır. Ha dişi erkekden çoook şey öğrenir bu süreçte. Erkeğin öğrenme kapasitesi azaldığından o pek öğrenemeyecektir mesela. Bu da sorunlara yol açabilir...
Ha seviyoruz, aşk vs... Tamam seversiniz. Aşk da yaşarsınız. Bunlar engel değil. Önemli olan bu engellerle karşılaşınca bunları birlikte aşmak için çaba mı göstereceksiniz, yoksa amaan ne uğraşacağım diyip ayrılacak mısınız. Tüm mesele burada aslında...12 Yorumla
Soran+1 yılO oturup kafa dinlemek isterse bende onunla oturup onu dinlerim😊. O nereye ben oraya. Onsuz gezip tozmam. Zaten gezgin biri değilim yerine göre gezerim. Onunla iken otursam da sıkılmam 😊. Aldatma ve şiddet olmadan da asla ayrılmam.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İlla ki sorun olacak noktalar olacak. Daha büyük soru şu: bunları biliyor ve birlikte göğüslemeye hazır mısınız?
Aynı çağlarda büyümediniz. Zamanın ruhu ikinizde de farklı şekillerde tezahür edecek. Bunun farkına varıp aynı paydada buluşmaya hazır olmanız gerekecek. Cinsellik de bir diğer nokta. Eşin yaşlandığında seni tatmin edemezse sen ne yaparsın? Cinsellik ilişkinin temel dinamiklerindendir. Bunlara yanıt bulmanız lazım kesinlikle. Şahsi değil genel konuşuyorum bu arada.02 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşım genç ama hal hareket olarak olgun biriyim. O yaşta birine ayak uyduracak kadar olgunum arada sorunlar olsada ayak uydurmaya çalışırım.
Cinsellik konusunda ise iradeli biriyim hayatımda ilk o oldu. Sorun olmaz benim için.
Genç biriyle evlensem bile onun zamanla sağlık sorunlarından dolayı o konuda gucsüzlesmeyeceği ne malum..
O zaman da onu sorun edip aldatmam mi gerekir? Yoksa sadık bir eş mi olmam gerekir? Herşey cinsellik değildir bence. O yüzden sorun olamz benim acımdan.
Olur bak ilerisini de dusun sen 30 olunca 0 43 yasinda olcak ask zaten bitiyo evlenince sonra etrafindaki genc erkeklere olgi duycaksin keske evlenmeseydim diyceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılDemem öyle asla ilkim o zaten. Bunun farkındayım yaş farkı ileride daha da olacak. Tek düşüncem ecel eğer sırayla gelirse onun önce ölecek olması 😔.
+1 yılgayet olur sen de ufak değilsin sevdikten sonra boş nolcak sanki sen biraz yaşından büyük o da yaşından küçük davranır olur biter☺
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 😊
- +1 yıl
ufak değilsin ki evlilik yaşın da gelmiş 😆😆
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
47Cevap
+1 yılgayet doğal bir yaş farkı kadın 30 undan sonra yer çekimine karşı koyamaz 35 inden sonra çökmeye başlar erkek kadına göre avantajlıdır sen 40-45 ine geldiğinde aranızda fiziken fark kalmaz zaten en fazla 45 inde andrapoza gireceksin seks isteğin azalacak ha tabiii erkek o yaştan sonra daha genç bir kadın isterse sorun orda :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşımdan küçük gösteriyorum 😊. O kadar çökeceğimi sanmam. Bu çok iyi bir avantaj küçük göstermem 😆 yaşlanınca işe yarıyacak. İş başvurularında 18 yaş altı almıyoruz diyorlar genelde 😃😂😃😂😃😂😃😂
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yasalar gereği evlenmenizde bir sakınca yoktur hayırlı olsun
124 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😃
Soran+1 yılHayır bıkmam asla çok seviyorum kendimden bile çok seviyorum.
Soran+1 yılElbette öyle ama herkes ileride şöyle olur böyle olur diyor. Bunun demelerinin nedeni bence olaya cinsellik yönünden bakıyorlar. Herşey o değildir bence. Eğer sizinde söyleme amacınız o yönde ise o konuda asla sıkıntı olmaz. Ben sevgiyi öncelik görürüm. 😊😊onun yanında olmak bile bana yetiyor.
Soran+1 yılTabi genele bakarsan sorun çıkıyor evet. İnşallah biz sorunsuz olanlardan oluruz 😊😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah öyle olur 😊😊.
Soran+1 yılHahahaha 😂😂oku oku hayır duasına ihtiyacım var bu aralar 🙂
Soran+1 yıl😂😂 o kadar tesirli mi duaların. Döverim hepsini pişman olurlar 😏
Soran+1 yılTabi ya ne sandın vurduğum duvara yapışır 😋😂😂
Soran+1 yılSaygılar bizden efenim 😀
Soran+1 yılTeşekkür ederim efenim 🙂
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yıl35 yaşındaki bir adamı nasıl seviyorsun hayret😀ileriyi düşün o 70 olduğunda sen 55 olucan 😀
15 Yorumla- +1 yıl
57 pardon😂😂
Soran+1 yılSevgi bu. Tanısan sen bile seversin 😏
- +1 yıl
Düşün ben 18 yaşındayım 33 yaşındaki kadını seviyorum 😀saçma ya
Soran+1 yılHahaha öyle ama bayanlarda pek sorun gözükmez bence sevdikten sonra. Zaten genelde kız erkekten ufak olmuyor mu
- +1 yıl
Öyle de ne bilim yav tutan mı var seni yiğidim koştur sen 😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hiçbir sorun teşkil etmez. Seviyor ve anlaşabiliyorsanız , Allah tamamına erdirsin diye dua ederim. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDaha birkaç saat önce 22 - 36 yaş olan yeni evli bir bayan boşanmayi istiyordu soruda eşi izin vermiyormuş. Anlayın artık davul dengi dengine. Hayatta uyum diye birşey var ya
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden boşanmak istiyormuş? Bena seviyorum evlenirsem boşanmam asla şiddet ve ihanet olmadıktan sonra
- +1 yıl
O sebepler değil basit bir sebep onunki de
- +1 yıl
Ama mesele bu değil, denklik
+1 yılyani sevgiyse gerçek dürüstlükte varsa evlen ne olmuş ama bu soruyu kendine sor bir ömür sen geçiriceksin bizler değil
10 Yorumla
+1 yıl5-6 yaşı ideal bulurum... üstü bana fazla geliyor... azı eksik... :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz evlenebilirsin. çok seviyorsanız birbirinizi.
10 Yorumla
+1 yılYaşın önemi yok rakamlardan ibaret bir şey ama iyi düşün öyle karar ver tatlım
10 YorumlaOnu kendine sor anlaşabiliyor muyum diye senin için yaş farkı sorun değilse evlenebilirsn
10 Yorumla
+1 yılMadonna ile dansçı sevgilisi arasında 23 yaş vardı ayrıldılar
10 YorumlaÖnemli olan kafa denkliği. Fikirleriniz hayata bakış açınız uyuşuyorsa ne ala. Rabbim hayırlı yuvalar nasip eylesin
00 Yorumlaşu an sorun olmazda bir 10 sene sonra büyük sorun olur
00 Yorumla@majestetuncay tamam şimdi düşününce doğru aynı yaş farkı var sorry 😂😂😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen gencsın o olgun bellı bı zaman sonra kavgalarınız baslar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama istersen 5 6 yaşa kadar normalde 13 yaş ne ya? Otur gençliğini yaşa. O adam da bizim hakkımızı yemesin 30 31 yaşındaki biriyle evlensin
08 Yorumla
Soran+1 yılJababsbdj sizin hakkınızı yemiyor ki😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye sen 23sün sonuçta bizimle olman gerekirdi 😊😂
Soran+1 yılJshsjsksnbdsj.. ama onunlayım çünkü kalbimi o kazandı
Cevap sahibi+1 yılBir an önce kaybetmen dileğiyle shshshs
Soran+1 yılTövbe de çok kötüsün 😒
Cevap sahibi+1 yıl6 7 yıla amcanın pili biter sende etrafa bakarsın. Amca yiğen ilişkinin ötesine gitmeyin bence
Soran+1 yılOlaya cinsellik yönünden bakmayın!
Cevap sahibi+1 yılSonuçta çocuğunuz olacak, ve elbet o da olacak
+1 yılYaş sadece bir rakamdan ibaret 😉 önemli olan mutluluk
10 Yorumla
+1 yılBiz ne bilek evlenip beraber yaşayacak olan sensin. :/
10 Yorumlailerde gozun daha genc kizlarda olur blki yasına gore birini bulmalisin. Nasibinde kim varsa artik
00 Yorumla
+1 yılMatematiğin de mi yok 12 yaş var arada shsjskkss
17 Yorumla
Soran+1 yıl13😏
- +1 yıl
35-23=13 bana bunun matematiksel ispatını yapabilir misin :D
Soran+1 yılAhhaha ama daha basmadım ve o da 35 de takılı kalmıyor heralde ben 23e basarken o da 36ya basıyor 😂
- +1 yıl
Tamam sen kazandın bir sey demiyorum:D :D ama evlilik için sorun olacagını sanmıyorum, ne de olsa eski dönemlerde her evlilikte öyle yaş farkları varmış.
Asıl kendine sorman gereken bir şey var, mutlu olacagına inanıyor musun?
Soran+1 yılBen inanıyorum mutlu olacağım 😊
- +1 yıl
İnanıyorsan, güveniyorsan. Allah mesut etsin sayılara takılma :)
Soran+1 yılAmin inşallah 😊😊
+1 yılbence problem..
ben 18 yaşında biriyle olmam mesela..05 Yorumla
Soran+1 yılSevmiş olsan?
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için hiçbir sorun yok, evlenebilirsiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha kahkaha attım ya😂.
Soran+1 yılTamam sen izin verdiysen direk evleniyorum 😃
- +1 yıl
Sorun yok gördüğün gibi.😂
Gülüşün daim olsun..
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizinde 🙂
+1 yıladam çıtırı bulmuş kaçırmasın. evlen ablacım evlen seviyorsan aşıksan evlen beee
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin olumlu ve olumsuz yönünü değiştir ama karşılıklı sevgi varsa bunlar önemli değil
10 Yorumla
+1 yılhayir evlenip haystini mahvetme hani dul olsan hadi neyse diycem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılKanunen bir sorun yok hanımefendi. Ahlâken ise bakış açınıza göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılEvlen evlen. Birkac sene sonra seninde boşanma sorularini okuruz burdan.
10 Yorumla
+1 yılAnlaşıyosanız onu kontrol altında tutabileceğine inanıyosan hayırlı olsun... karşında olgun biri var bunu iyi değerlendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam vadesini doldurmuş
Bir yastıkta kocayın, kocayıp sen geriden gelme04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Vadesini doldurmuş diyorum,
Soran+1 yılHiçte bile daha 35 yaşında
- +1 yıl
10 sene sonra başlar çocukça hareketlere
evlen canım ama yaş fazla biraz bence. sen biraz daha büyü yaşın küçük evlenmek için. nişanlanın 2 yıl sonra evlenin öyle bişey olabilir. ama sen bilirsin. ailenin görüşünü almayıda sakın unutma
00 Yorumla
+1 yılEn kısa sürede vazgeç bence iler ki süreçte yaş farkı gerçekten sorun çıkarır
00 Yorumla
+1 yılkafaların anlaşması önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmAz bence ilerisini düşün yaş farkı çok şeyi dogura bilir iyi düşünmek lazım
00 Yorumla15 yıl sonra adamın prostati ile ugrasirsin artık 😂
20 Yorumla
+1 yılSorun olmaz bence anlaşabiliyorsanız.
10 Yorumlasevgi varsa hiçbir şeyin önemi yok evlen tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıltabikide hayir ne mutlu sana böyle tecrubeli birine kendini teslim ettin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz sana karşı davranışları nasıl
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi biri 😊. Bazen yaş farkından olsa gerek ona ayak uydurmada zorlanıyorum mesela bana normal gelen şeyler ona çocuksu gelebiliyor. Ama elimden geldiğince yaşına uygun davranmaya çalışıyorum.😊
Cevap sahibi+1 yılErkek kızdan büyük olduğu zaman daha iyi oluyor bence kızın kıymetini biliyor ilgileniyor falan
+1 yılyaş bişey değil kişilik önemli yaşa takılma
10 Yorumla
+1 yılsen kırkından sonra azınca onun pili çoktan bitmiş olacak :)
00 Yorumlaolmazki olgun erkek candır
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok iyi biri 😇
Soran+1 yılHer konusu umrumda değil onunla aynı havayı solumak bile yeter bana🙂
+1 yılCok seviyorsan, buradakiler hayir derse evlenmeyecek misin yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece fikir alıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşıyorsan sorun olmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olur ama zaten vazgeçmeyeceksin ki
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Soran+1 yılElbet yaşanır ama birlikte atlatılır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsan yaş engel değil
10 Yorumla
+1 yılBence sorun olur ilerde..
00 Yorumla
+1 yılMutlu olacağına inanıyorsan evlen
10 YorumlaBilmem ama olmaz gibi
10 Yorumlaİleride sorun olur 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence olur yasitin olursa daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılbence olur örnekleride burda vardı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Olgun erkek ıyidir. Bence değerlendir
10 Yorumla
+1 yılAdım gibi eminim seni kullanıyordur
015 Yorumla
Soran+1 yılYoo kullanmıyor
- +1 yıl
Sen bana bir mesac at ben sana onun ne yaptıklarını söyleyeyim
Soran+1 yılBurdan da şöyle hiç sıkıntı değil
- +1 yıl
Benim için sıkıntı sistem engelliyor
Soran+1 yılSistemin uygun görmediği şeyleri duymak istemem 😁😁😁. Sende kalsın
- +1 yıl
Ya benle senle alakası yok o kişini seni nasıl kullandığını söyleyeceğim
Soran+1 yılKullanmıyor beni !!
- +1 yıl
İddiaya bile girerim
Soran+1 yılSen ne tanıyorsun onu da iddiaya bike giriyorsun hiçte öyle biri değil
- +1 yıl
Yaz bana ispatlayayım
Soran+1 yılBurdan ispatla
- +1 yıl
İspat istiyorsan yazarsın
Soran+1 yılBen inanıyorum ona gerek yok
- +1 yıl
İnansaydın bu soruyu sormazdın
Soran+1 yılBen inanıyorum. Soruyu sormamın sebebi ilerde soru yaşarmıyız diye görüş almak istedim. Ama biz sorun yaşamayız. Ben onu asla kırmam sözünü de dinlerim, yaşına ayak uydurmaya çalışırım, her türlü eşlik görevimi de eksiksiz yapmaya çalışırım. Onun için sorun yaşamam inşallah
Seviyorsan evlen
10 YorumlaBiraz fazla gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama seviyorum..
Soran+1 yılEvet fazlasıyla mutluyum
Soran+1 yılTeşekkürler ☺😊
Olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Çok seviyorsan olmaz
10 Yorumla
+1 yılBilmem :D bence olur
10 YorumlaHayır olmaz🤗
20 Yorumla