Kendi yaşıtlarım hatta 24 yaşından küçükler gözümde erkek çocuğu gibi oluyor ciddiye bile alamıyorum hep daha büyük erkekler hoşuma gidiyor babamdan sevgi ilgi her şeyi de gördüm aslında bunun sebebi ne ve düzelmesi gerekir mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yaşıtların sana çocuk gibi geliyorsa bunda şaşılacak bişi yok olgun erkekler daha cezbedici gelebiliyor bazen, babandan ilgi görmüş olman da güven arayışını etkilemiştir belki ama bunu değiştirmek zorunda değilsin tamamen senin tercihin ve normal bir durum
erkek çocuğu gibi olmuyorlar sadece sen yetişkin erkekleri gözünde fazla idealize etmişsin yaşıtın erkekler istediğini düşündüğün şeylere sahip değil, biliyorum çünkü bende aynısını kadınlarla yaşıyorum yaşıtım veya daha küçük kızlara ilgi duyamıyorum
Sorumluluk sahibi maddi manevi kendini geliştirmiş gerek ekonomik gerek akademik gerek kişisel vs vs. Rahat ve güvende hissedeceğin bi ortam arıyorsun. Çocuk eglendırmek ıstemıyorsun bundan sebep olabılır.
Demek ki neymiş. Yok baba sevgisi görmemiş yok babası ilgilenmemiş safsataları yalanmış. Zevkli ve zeki olmanın getirdiği tercih bu kadar kolay gömülemezmiş.
Yaş olgunluğu ile karakter olgunluğu bazen tamamen farklı şeyler olabiliyor tatlım ✨ 19 yaşında biri olarak kendi duygusal olgunluğuna denk, seni anlayabilecek ve yönlendirebilecek birini araman çok doğal 💖
Bunun illa baba sevgisizliğiyle ilgisi olmak zorunda değil. Muhtemelen iletişim kurduğun insanların hayat vizyonu ve ciddiyeti seni çekiyor 💅 Bunu bir kusur olarak görüp değiştirmeye çalışma. Sadece yaş farkı büyüdükçe aranızdaki güç dengesine ve seni manipüle etmelerine izin vermediğinden emin ol, yeter 🥺
Peki şu an hayatında böyle ilgini çeken biri var mı, yoksa genel bir farkındalık mı bu ☕
Cevap
29Cevap
Baba sevgisi zırvalığına hiç girmeyeceğim. Pek çok sebebi olabilir. Erkek figürü genelde daha otoriter ve yönetici olur genelde. Bu tarz erkekler ilgini çekiyor olabilir mümkün. Ve yalnızda değilsin, senin gibi çok kız var.
Bu gayet normal. Kendinden büyük kişiler daha olgun, sakin, deneyimli veya güven verici gelebilir.
şu sorunun sorulmadığı bir gün olacak mı acaba çok merak ediyorum, o gün insanlığın gelişiminin ilk adımı olacak
Zamanında idol gördüğün kişi veya kişiler olmuştur.
Bunun tek nedeni bana sevgisi eksikliği değildir büyüklere ilgi duymak bir hastalık değildir
Bu tercihsel bir şey tabii çok büyük olmaması iyi olur ama yapacak da bir şey yok mutluysanız devam
Bunlar yüzünden sokakta yürüyemez hale geldik yeter...
Olgun seviyor olman kötü bir şey değil
Merhaba bence güzel bir şey eski çağ kadınlar gibi
Herkesin tercih ve seçeni başkadır sonuçta.
Davranış olarak olabilir
Olgun seviyorsun demekki
Sıramı bekliyeyim bari...
zevkler ve renkler kaydeşim
aranan kan bulundu :))
Kaç yaş aralığı Bu
zamanımız da bu çok var
Olgun seviyosun
Sen daha cocuksun
Olabilir
Tecrübe isteği
Gel bakalım