18 yaşında minyon bir kızım nerde 25 yaşlarında erkek hoşlanıyorum özelliklede iri ise
Büyük seviyoruz dedik diye 30 yaşındaki dayılar gelmesin lütfen
Büyük seviyoruz dedik diye 30 yaşındaki dayılar gelmesin lütfen
1-Kendi hayatlarını kurmuşlardır
Yaşlandıkça, bir bütün olarak hedeflerimiz ve hayallerimiz için daha çok çalışırız. Olgun erkekler bunu yapmak için zamana sahipti ve bu nedenle genellikle genç erkeklerden daha iyi bir ayakta duruyorlar. Elbette, bunun istisnaları var, ancak genellikle genç erkeklerden çok daha öndeler.
2-İşleri ağırdan alırlar
Olgun erkekler her zaman acele etme ihtiyacı hissetmezler. Sizinle vakit geçirmekten mutlu olacak ve değerli hissetmeniz için ellerinden geleni yapacaklardır. Sizi bir olayın ortasına çekmek yerine, kendiniz için seçmeniz gereken alan bırakırlar.
3-Olgun erkekler daha deneyimlidir
Olgun erkekler, genç erkeklerden çok daha fazla deneyime sahiptir. İlişkilerden geçiyorlar ve neyin işe yarayıp yaramadığını biliyorlar. Zaten hatalarından öğrendiler ve artık daha istikrarlı bir zemine sahipler.
4-Daha duygusallar
Yaşlı erkekler, başkalarının yapamadığı şeyleri yapabilirler. Sizin duygularınızı anlayabilirler. Ne zaman kendinizi kötü hissettiğinizi veya hangi durumdan rahatsız olduğunuzu anlayabilirler.
5-Nasıl davranılması gerektiğini bilirler
Olgun erkekler genellikle daha kibar ve anlayışlı olma eğilimindedir. Birçok durumda partnerlerine nasıl düzgün davranılacağını ve flört etme konusunda onlara nasıl iyi davranacaklarını bilirler.
6-İlişkinin kendisinden ne istediklerini bilirler
Yaşlı erkekler ne istediklerinin farkındadırlar. Diğer insanların zamanını boşa harcamazlar. Eğer ilgilenmiyorlarsa, sebepsiz yere size yapışmayacaklardır.
7-Daha rahatlardır
Olgun erkekler ortalama bir kişiden çok daha rahattır. Daha sofistike bir şekilde anlaşılması ve rastlanması daha kolaydır. Kendilerini taşıma şekilleri, bir bütün olarak nasıl gördüğünüze bağlı olarak benzersiz ve oldukça çekici olabilir.
8-Sizi değiştirmek istemezler
Olgun erkekler insanları değiştiremeyeceğinizi zaten biliyorlar. Bunu yaşadılar ve gençlerin hala anlamaya çalıştıkları bir seviyede bıraktılar. Sizi olduğu gibi kabul etmeye daha istekli olacaklar.
9-İyi sohbetten hoşlanırlar
Olgun erkekler konuşmayı sever. Sizinle yatak odasının dışında eğlenebilirler ve gerçekten hayatınıza dahil olmak isterler. Bu, dünyadaki birçok erkeğin üzerinde çalışması gereken bir şey.
@sultan06s hayır yardımcı olmak isterim
Eyvallah birader eline sağlık
Değişim dönemin devam ediyor.
Bu gelgitler olmaya devam edecek...
Yaşın itibariyle zaten o kişilerle tam anlamıyla sağlıklı ilişkiler kurabilmen mümkün olmaz.
Olgunluğu, hayata bakışı, duruşu ve gücü seni etkiler. İlgi duyman normal...
Biz erkeklerde kendimizden büyük kadınlara zaman zaman ilgi duyabiliyoruz.
cut.
Yoo anlaşırim
peki.
Cevap
26Cevap
Bana da yaşıtlarım veya bir iki yaş büyük olanlar çok küçük geliyor gözüme.
Ayy bende bebek gibiler
Olabilir Sonuçta reşitisn kafana göre takılabilirsin. Biraz maddi olarak da rahat olmaları seni etkiliyor olabilir.
Çoğu fakir oluyo
Her anlamda kendinden ileride birini istemek suç değil ben de büyük beyefendilerden hoşlanıyorum
Yani o kadarda çok yaş farkı yok 25 yaş normal takma kafana
Bencede çok ideal
Kızlar belirli bir yaştan sonra yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyor ama 18 yaşındakiler de pek rastlanmıyor diye biliyorum
Ne çok küçük ne çok büyük kendi yaşıtım olsun yeter
Gayet doğal yaşıtların sana çocuksu geliyor ondan
Çekersin ama burada değil dışarıda ve yakışıklıysan
30 yasındayım 18 kik kadına da bakmam subyancı değilim
Abicim zaten ne dedim 30 değil 24-25li yaşlar ilgimi çekiyor erkekte
Ok dogru yazmıssın gormedim
daha olgun oluyorlar cunku
Çünkü yönetilme eğilimli sahiplenen erkekleri seviyorsun
Ne alaka
Karskter ve çift uyumunuzu inceleyelim mi
Dofol ya sazan mıyım ben sen çok biliyorsun andaval
Onlarda bekliyodu seni
Evet hepsi kapıda sırada bak
Olgun seviyorsundur o zaman
30 dayı değil yalnız erkeğin en verimli çağı
Abartı bir durum değil
Dayılar gelmeyin ghjjk
Yokmu hoslandigin biri hic reelde
Var
Al benden de o kadar
Anlıyorum seni
😊😊
Daha çok küçüksün ve de çocuksun anlamaman normal.
Neyi anlamamam
yani niye 25 yaşında ki erkeklerden hoşlandığını anlamaman normal. Sevgili ve aşk ilişkileri için yaşın çok küçük. Biraz büyümen lazım ki düşüncelerinden olgunlaşsın , ne istediğini , niye istediğini bilesin.
Tercih
Birçoğunuz böyle
26 olur mu
bu bende de var 😬
Ben geleyim
Tercih meselesi
Normal o yaşlarda
Süper ya
28 kurtarır mı
Olabilirr
Neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?