Kendime zaman ayıracağım diyen eski sevgilim neden başka kızlarla takipleşiyor?

2 yıllık sevgilim tıpta 2 sene kaldı ve maddi durumu yok işte çalışıyor gece geliyor gelince de bana biraz zaman ayırıp uyuyordu ama zaten bundan 1 ay önce benden ayrıldı bir ay sonra barıştık fakat yine 2 hafta sonra bana soğuk yapıyordu saatlerce yazmıyordu sonra da sesimi kafam karışık ilişkimiz konusunda seninle de olmuyor sensiz de sana zaman ayırıyorum bu sefer kendime zaman ayıramıyorum dedi ve ayrıldık daha sonra arkadaşımın fakesinden konuştuk dedi ki eski sevgilimi hala seviyorum ama hayatlarımız uymuyor denedik olmadı halbuki o çabalamadı hep ben çabaladım neyse sonra yazdık ki sevgili mi olsak o da dedi ki olsak bile seni birkaç ay sonra bırakırım artık ciddi ilişki düşünmüyorum kardeşim vakti biraz dedi neyse sonra arkadaşıma dedi ki bu hesap fake neden kabul etmiyorsun o da dedi ki hayır falan neyse onu takipten çıkarttı beni de Instagram'dan çıkarttı takipten bende ağır bir yazı yazıp attım görüldü attı her yerden de engelledim ama o numaramı silmemiş bir önceki ayrılığımızda silmişti bu sefer silmemiş ve başka bir fakeden istek attım o da geri takip attı bir baktım bir sürü kızla takipleşmiş hatta iş yerinde beni anlattığı kızla da takipleşmiş neyse benim anlamadığım kendine zaman ayırmak demek başka kızlara yavşamak mı bir de demişti ki arkadaşıma kafamı dağıtmak için seninle konuşuyorum falan Nefret ettim ya bu ne yapıyor bu arada biz ayrılmadan bir gün önce takipleştik onunla fakeden ve orada da engel atmak yerine kimsin dedi yaş kaç dedi ergen misin dedi sonra sevgilim var yazdı gitti biz ayrılınca da gece istek attı hesaba
Güncellemeler
2 gü
Evet cevabı bekliyor
Kendime zaman ayıracağım diyen eski sevgilim neden başka kızlarla takipleşiyor?