Boşanmak istemiyorum, duruşmadan önce eşimle nasıl konuşup evliliğimi kurtarabilirim?

Karımın ikinci evliliği iki çocuğu var benim ilk evliliğim bir yıl oldu evlendik ilk zamanlar çok güzeldi sonradan karım sürekli kavga etmeye başladı ufacık şeylere bağırdı annesine gitti geri geri geri gitti geri geldi getirdim o biraz sert birisi benden 2 yaş büyük evim var istediği gibi eşyaları aldım çocuklara oda yaptım vs vs son aylarda neymiş fazla konuşmuyormuşuz onu anlamıyormuşum dokunmuyormuşum fazla telefona bakıyormuşum dışarı çıkmıyormuşuz falan diye en son birkaç eşya aldı maddi değerli olanları PlayStation bilgisayar takılar falan annesine gitti 2 ay oldu gelmedi anlaşmalı boşanmak istiyorum diyor ama ben çok seviyorum çok da üzülüyorum çünkü kavga edince ben sessiz kalıyorum bana çok sert sözler söylüyor kırıcı oluyor bir türlü alttan almıyor Burcu Koç benim de akrep imza attık dilekçeyi verdik 2 ay sonra duruşma var konuşmak istiyorum ama konuşmuyor içim yanıyor o kadar düğün yaptık milletin içinde ben onu iki çocuğu ile kabul ettim evlendik maddi durumum da orta halli evim var istesek araba da alırız hemen öyle borcum yok alttan al diyorum almıyor bağırıyor eşyalar kalsın sonra alırım dedi bilmiyorum ne yapacağım ailem de ondan sana eş olmaz bırak dedi en son ama ben seviyorum arıyorum açmıyor yazıyorum cevap yok annesinde kalıyor ne olacak bilmiyorum şaştım kaldım geceleri çok üzülüyorum ya ben çok sevdim ya o bu sevgiyi kaldırmadı kadınları anlamak çok zor

Boşanmak istemiyorum, duruşmadan önce eşimle nasıl konuşup evliliğimi kurtarabilirim?