Ben kaç yıldır hiç uzun ilişki yapamıyorum yıllardır sap sapım beceriksiz miyim karşıma çıkanlar da istemiyor
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
sorun sende evet
Yok ya hemen kendinde bir sorun arama bence yıllardır sevgili bulamıyor olman beceriksiz olduğun anlamına gelmez bazen gerçekten insanın karşısına çıkan kişilerle bir türlü denk gelmiyor bazen de hoşlandığın kişiler aynı şeyi hissetmiyor bu da herkesin başına geliyor hem uzun ilişki yaşamayan çok insan var sadece çoğu bunu dışarıdan belli etmiyor kendini sürekli başkalarıyla kıyaslayınca sanki herkesin hayatında biri varmış da bir tek sen yalnızmışsın gibi geliyor ama öyle değil bence senin yapman gereken kendine sap ya da beceriksiz diye yüklenmek yerine biraz daha rahat olmak ve karşına çıkan insanları tanımaya çalışmak doğru kişi denk geldiğinde yıllardır olmamasının da çok büyük bir önemi kalmıyor zaten.
Evet gerçekten günde binden fazla mesaj geliyor resim paylaşıyorum ama kimse gel bir kahve içelim konuşalım demiyor hepsi niyeti bozuk benim suçum değil bence be normal bir ilişki istihorum yaşıtlarım çok yapıyor 20 li yaslardayım hiç sevgilim olmadı şans mi nasipte yoksa olmuyor kader gerçekten hersey
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Benimle kimse sevgili olmuyor neredeyse hiç sevgilim olmadı ben de artık sabit biriyle konuşma istiyorum ama yazan mesaj atan çok niyetleri hiç uzun süreli değil çok üzülüyorum
Yazdım ama bakmıyorsun ki
Benim 1 yil oldu açıkçası ama ben de şunu istiyorum; evleneceğim kişiyi buliyim ve kendisi son aşkım olsun
Benle normal buluşsun kahve içsin şükür namazu kılcam yazanlar çok hepsi niyet farklı konuşuyorum olmuyor anlatıyorum olmuyot nasıl bir bahtsızım
Açıkçası seda hanim kendi özelimde konuşayım ve beni yanlış anlamayın. Ben de kendimi evliliğe saklayan biriyim ve benim derdim yakışıklıyım bulamıyorum değil, ben doğru kişiyi bekliyorum ve son aşkım olsun istiyorum. Siz de talip çoktur çünkü hoş birisiniz fakat zihniyetler bozuk maalesef. Bana sizin gibi edepli size de benim gibi düşünen biri gelir umarım
ben genç bi kızım kimseylede bişey yaşamadım daha önce neden benle normal bır bulusma konuşma yapan uok bunu anlamıyorum doğrusu üzülüyorum herkes kalbinin ekmeğini yesin
Suç sizde değil seda hanım, zihniyette. Bence içinizi ferah tutun sonuçta sizden kaynaklanan bir şey değil bu istekler, sapıkça görüşler sadece
İşte hepsi mi s@pıkca olur kaç mesaj sırf siliyorum yani normal biri sevsin beni de ben de insanım ya 🥲😂
Burdan mı mesajlar geliyor yoksa genel mi ve nerede bulduğunuz önemli mi?
genel normal hayata olsun görüpte teklif yoluyorlar ama niyet hep farklı mesaj atan olsun heryerde aynı burada nasılsa başka yerde aynı
Ben bu yaşa kadar sevgili yapmamışım kimseyle takılmamışım normal buluşalım diyenler hep kandırıyor
Sizin gibi kızlar da mesela niyeti kötü olmayan bizleri reddediyor. Yani bilmem tipe ne kadar bakarsınız da genellikle öyle bence
Benim 1 adet oldu ve kendisiyle de bir şey yaşamadım çünkü evlenmeden olmasına karşıyım da ınsanların hepsi aynı olmaz
yalan ben tipe bakmıyorum demek ki denk gelme meselesi ben bakmıyorum ama hepsi genelde aynı oluyor şans olduğunu düşünüyorum
Benim bir tane bile olmadı diyenler bana inanmıyor süslü kendime bakan bir kızım çok kuaföre giderim makyaj yaparım ama bana teklif edenler hiç normal buluşma bile cagırmıyorlar çok anlayışsız bel altı isteyenler genelde hep
Haha diyorum kimse bana inanmıyor ama gerçekten hiç sevgili yapmadım çünkü ben istesem bile yapmıyorlar dediklerimi erkekler me yapim umudum kesildi baya
Bana hiç normal gel buluşalım tanışalım diyen olmadı ki normal bi şekilde gelse kabul ederdim erkekler çok çok güzel olması gerekiyor bakmıyorlar galiba
Senin gibi güzel bir kız nasıl sevgili bulamaz ya çok şaşırtıcı biraz cilveli olsan mı acaba
Yazanlar çok siliyorum mesajları hepsi niyeti bel altı normal sevgili olalım diyen hiç yok o yüzden
Allah Allah ben şok
Bazen kısmetsiz geçen dönemler olabilir, kafaya takmanız yersiz.
Hayır yazan erkek çok ama niyet farklı hepsi hiç sevgili olalım diyen yok ona üzülüyorum
Yazan o kadar cokki günde kaç mesaj siliyorum Allah bilir kimse normal sevgili olalım demiyor ben helalimi beklemişim bu yaşa kadar bel altı konuşuyorlar onların anası bacısı yok mu hiç anlamıyorum açık giyiniyorum diye yazık bende insanım
Ayn ya da kandırıyolar gel normal buluşalım diyolar buluşunca niyeti bişry yapmadan hemen bozuyorlar kimse kimseyi sevmiyor hep bel altı ya da benim şansım yok üzülüyorum çok normal bir cidi ilişkim uok
Kendi adıma konuşayım: Tanımadığım bir insanla münasebete giremem. İşlerin o noktaya varması çok uzun zaman alır. Güvenmem lazım. Dünyanın binbir türlü hali var, hastalığı var, hırsızı var, uğursuzu var...
Kaldı ki arkadaşlık gibi değerli bir olgu varken işi baştan saçma yerlere sürüklemek de neyin nesi oluyormuş.
Normal buluşmaya gorusmeye Çağıran yok hep bek altı belki güzel değilim ortalama bi tipim var benden daha cirkin var fiziğim de dolgun ne günah işledim fazla erkek te yok hayatımda biri benle normal buluşsun ya üzülüyorum gerçekten
28 yaşındayım hala sevgilim yok. Olacaksa hayırlısı olsun
Bende 20 lerdeyşm karşıma çıkanlar hiç sevgili olmak istemiyor nasibimiz de yokmuş
Kendini o kadar odaklama sevgiliye. Hem benim kadar daha yaşlanmadın 😂
canım odaklanmıyorum yazanlar yüzde doksan bel altı normal gel yemeğe çıkalım diyen yok hepsi kafası başka yerde
Günde kaç mesaj siliyorum bel altı diye normal buluşan yok
Kanka anladım. Saçma sapan insanlarla ömür geçmez, bunlar için kendine nasipsiz falan deme hemen yani
Sorun değil de uyum problemi bence bendede var
Sorma çok zor oldu ama yaş geçiyor
Ya hem yaş geçiyor hem iyiler kapılıyor 😂
Ayn bize de işte işsizler boş beleşler kalıyor
Ahahaha kızz öyle demede yani evet 😂
Kabe’ye giden yolu mu taşladık ne bu bahtsızlık
Ahahah bacım valla zengini okumuşu geçtim en son nefes alsına doğru gidiyor yaş 😂😂
Bu gidişle tek tabanca kalcaz ya ne olcak halimiz şansımıza bi tükür bacım belki düzelir
Ahahaha ben saldım aşkoo salarsam olur diyodum oda no 😂
kimse beceriksiz olduğu için yalnız kalmaz merak etme doğru insan denk gelmemiştir sadece biraz da akışına bırakmak lazım fazla takıyorsun kafaya
Sevgilin var sanıyorlardır ulaşılamaz gibi bir hâlin vardır
Benimde 5 yıldır ilişkim yok alıştım biraz d yorgunluk
yaşın kaçki yıllar oldu
20 lerde
Ben de 6 aydır yalnızım ve duygusal olarak boşluk ve yalnızlık hissediyorum, çekiyorum
Noldu kız kudurdun mu 😅
Sevgilim olmuyor bu diyo kudurdun mu istemek normal bişi
Öyle tabi benim de olmuyor bir süredir ama napalm kısmet
Normal buluşmak sohbet etmek isteyen olsa ona da razıyım hepsi niyet bozuk kafa bozuk normal bi ilişki çok mu zor ya
Ne gibi insanlarla muhatap oldun ki sen ya?
İnsanlarda asıl sorun
Cidi ilişkim geçtim normal bir uzun süreli konuşacak bir yok
Kısmet değilmiş demek ki
Kısmetimiz çok kötü ozmn kadar saplık baya kötü
Elbet geçer bir gün daimi olmaz
Sen nasıl sevgili bulamıyorsun yaa 🤔
Yok ciden yapamıyorum hiç yetenek 0
Bişey yapmana gerek yok ki🫤
Bilmiyorum sevgili yapmak istiyorum yazan da çok ama hiç o niyetle yazan yok ki
Hmmm sevgili bulamıyorum demek için uygun biri değilsin
Karşıma çıkanlar hiç sevgili olmak istemiyor oysaki yazan çok anlamıyorum
Hmm kaç yaşındasın pki
Huu gittin mi 🙄
20 li yaslardayım normal bi ilişki arkadaşlık ta okeyim yaşıtlarım evleniyor cidi ilişki yapmam gerekiyor yani
Hmm bende sen gibi arayış içindeyim bu dönem,☺️
Normal bi bulusma yani hepsi mi farklı niyetle yazar şansıma biri tükürsün Milete bakıyorum ilişkileri var ben hayatımda sevgili yapamadım nasıl bi şanstır ya
Normal bir buluşan olsa ona da okeyim de yazan çok hepsi niyeti saçma uzun süreli yok
Şansıma biri tukursun yasıtlar hepsi 3 4 sevgili yapıyor ben daha bir tane yapamıyorm
Pki sana deneyelim desem ne dersin belki bu karşılaşma bir tesadüf değildir
Yaş kaç o önemki
24 yaşındayım 🙄
Bende o civar üzülüyorum yani hiç sevgilim normal uzun buluştuğum konuştuğum uok ben de istiyorum sabit biri ama
🥲🥲
Hafif cidi olsun demiyorum çok cidi olsun normal buluşsun falan yani yeter
Aynen aynı şeyleri düşünüyoruz resmen ☺️
Bi deneriz belki birbiizime iyi oluruz kim b
Bilir
öyle mi burcum yengeç benim bu arada
Terazi bende
Nerdensin bu arada
İstanbuldan
Hmm Ankara bende
Tüh
Ne olduuu
Sorun var biryerlerde çözemedik
Neyde var yaa
Heyecanımızı kaybettik
Yaş 22 ve yıllardır 😊 kaç yaşında başladın ki aramaya
E normal bende de ayni
Yaşın genç olur merak etme
Daha gençsin bulursun
Yalnizizda takmiyoruz
Yalnızlığına şükret.
Yaşın küçük daha okur bakalım
Düzgün erkek yokki
Ayn ciden hepsi niyeti orada hiç sahiplenen yok
Atiyosun
Yok Ciden olsa neden söylim
Bu güzellik boşta kalmaz
Yeminle boş yıllardır
Dolduralım
Mutsuzum yapamıyorum sevgili olsa niye yazim berecemiyırum insanlık hali
O ne demek ki
boş ver
Sorun kimse hiç bir zaman bilinmez
Nasıl yani anlamadım
Belkı dogru kısı daha cıkmadı
Fzla uzaklaşma insanlardan
Sahimi
hayır beceriksiz değilsin sadece bir kuzum
Tip yoktur.
Yo cirkin olduğunu düşünmüyorum ortalama bir tipim var hersey tip mi göğüslerim fkn baya iri
Yani çirkin değilsindir ama güzelde değilsindir tabi görmeden de bir şey diyemem
Hersey tip mi göğüslerim büyük avantajlıyım yanş neyse hersey güzellik dehil çok ta cirkin degilim bence
Kilo var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom sakın kendine beceriksiz deyip o güzel enerjini düşürme 🥺 Şu an yanlış insanlara denk geldiğin için böyle hissediyorsun, sorun kesinlikle sende değil. Bazen evren doğru kişiyi karşına çıkarmadan önce seni koruyor olabilir ✨
Alsancak'ta kahvemi yudumlarken çevreme bakıyorum da inan yalnız değilsin. Kendine odaklanıp enerjini yükselttiğinde doğru aşk seni bulacak 💖 Sen bu süreçte kendin için en son ne zaman güzel bir şey yaptın? 💅