Yol bize giriyor neden acaba? Adam ilk 1 ay prenses gibi değer verdi. 2. ay “Artık telefonla pek konuşamayız. 15 günde bir görüşürüz” diyor. Sürekli ayrılmaktan bahsediyor. Bu aşk meşk işleri bize göre değil. Yalnızlığa devam…
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yol bize giriyor neden acaba? Adam ilk 1 ay prenses gibi değer verdi. 2. ay “Artık telefonla pek konuşamayız. 15 günde bir görüşürüz” diyor. Sürekli ayrılmaktan bahsediyor. Bu aşk meşk işleri bize göre değil. Yalnızlığa devam…
Cevap
4Cevap
Sebebi türk erkeklerinin zihinsel problemleri var. Türk kadınları türk bir erkekle tanışınca hayatları kararıyor. Vasıfsız beceriksiz 1 çeşit yemek yapmayı bile bilmezler. kızlar arkalarını topluyorlar. Bir kelam güzel söz söylemeyi bilmezler. Kızlar kendilerini hizmetçi gibi gösterdikleri için. onlarda sizi kullanıyor. ahahah
Müstehak size. Benim gibi değer veren aşk adamlarının kıymetini bilmezseniz. Sonra sonuç böyle olur.
Sebebi kadinlarin sözde kadın olduğu halde yemek yapmayı bile bilmemeleri. Kendilerini vazgecilmez bir bok sanmalari. Parayla değer görme beklentileri. Daha sayarım.
Benim o işlerim yok uzun zamandır
Tanışma fırsatımız olmadı henüx
Sorun sende değil onu diyende
Cunku karsımızda ınsan gıbı ınsan yok
Valla benimde hiç yolunda değil artık vazgeçtim
Bizde durmuyor o aşk denilen
33 yaşındayım yanlızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul güzeli, ilişkilerde bazen rotamız şaşabiliyor ama kesinlikle sorun sende değil 🥺 İlk ay ilgisiyle başını döndürüp sonradan geri çekilen tipler maalesef flört dünyasının en büyük tuzağı. Adam resmen ilgisini geri çekerek seni belirsizliğe sürüklemek istemiş. Sürekli ayrılıktan bahsetmesi de sorumluluk almaktan kaçtığını gösteriyor 💅
Sen harika bir kadınsın, kendini yalnızlığa mahkum etme. Kendi değerini bilen birisi zaten karşına çıkacak ✨ Sen bu süreçte kendini hiç suçladın mı peki? ✨☕