Niye aşk kalmadı ya da çok zor bulunuyor?

Beklentileri değişti bence insanların. İlişkiden garip garip beklentileri falan oluştu. Ben tamamen mantıken “ben bununla soyumu devam ettirsem çok hoş olur” gibi ilkel bi mantıkla bakmaya devam etmek istiyorum 😁
Ben öyle de hiç beğenmedim. Yani karakter zeka be tip üçlüsü tam olan asla rastlamadım
Ben çoğunlkla ailesel sıkıntıya denk geldim, o da içte kalmış travmalara ve psikolojik sorunlara sebep oluyor
Kadınlarda mı. Benim de var ailemden travmaların ama erkek arkadaşlarımın hiçbiri bilmiyordu. Anlatmadım. Gizleme olarak değil ama herifler o kadar mal ve yüzeyseldi ki işte hiç böyle derin sohbetler bile etmedik. Dostlarım arkadaşlarım bilir mesela ama sevgili olduğun flört ettiklerim bilmez. Heriflerin tek derdi seks eğlence olduğu için. İşte ondan nefret ediyorum.
Ama kendileri anlatırlar mesela tüm travmalarını depresyonlarını. Ama sıra sana gelince sıkılırlar ya da mala yatarlar ay bilmem sen bilirsin diye. Şerefsizler.
Valla şöyle iyi ruhlu kalpli Anıl Altan Tarkan Kıvanç vs gibi bir erkek niye karşıma çökmüyor da hem ezik abaxan aptallar çöküyor ya.
Herkes için aynı. Bende de var. Kimse söylemiyor ama yaptıkları anormalliklerden anlayabiliyor biraz psikoloji bilen birileri. Ona göre davranmazsan da ilişki yürümüyor maalesef
Evet benim son üç ilişkimde de ayrı boşanmış ailelerinin çocuklarıydı ve hiç düzgün ilişkileri olmamıştı. Benle de beceremediler zaten.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence olay sanallaşmadan ibaret. Duyduğuma göre herkes ideal koca ideal bayan arıyor ama hiçkimse birbirini bulamıyor. Birde ahlak eksikliği var tabi adam el değmemiş kız arıyor ama yediği naneler bini geçmiş. Kız adam gibi sahip çıkacak erkek arıyor ama açık giyinirim karışamaz diyor kimse ne istediğini bilmiyor bence.
Genetik bozuldu , at hırsızı genine sahip yaratıklar çoğaldı
Tüm erkekler diyerek çoğunun hakkına giriyorsun en baştada benim. Daha hiç cinsel ilişki yaşamadım.
-Tüm erkekler ilk üç buluşmada yatak kafasında o elektriği alamazsa da hevesi kaçıyor.
Demişsinde neyse.
Ya her erkek değil ama çoğu böyle sadece buluşma değil mesajlaşmada bile. Hemen seks sohbeti fizik sohbetine giren abazalar çok var
Ya bi de çoğu o kadar kuduruk kş. Benim tük exlerim de böyleydi aylarca yıllarca sexsiz ve kadınsız olduklarından daha ilk buluşmada saldırıyorlar hem fiziksel hem duygusal aç ayı gibi. Çok mide bulandırıcı. İnsanın huzuru dengesi de bozuluyor. Hani böyle başta göklere çıkarıp sonra öküzleşen odunlaşan pisleşen erkekler.
Benim 6 yılım az önce çöpe gitti neden kötüsünüz kadınlar
Aşka inanmıyorum artık
Ben kimsenin sevgisine inanmıyorum.
Sen öylelerini çekiyorsun
Evet işte zaten baskılayan da karşılaştım ama hiçbirini sevmedim. Ayrıca kadın da seks ister. Zaten kadın erkek birlikteliğinin sonucu seks. Ama kadınlar daha kaliteli erkekler gibi insanlıktan çıkmıyor seks için.
Erkekler daha çok sonuç odaklı yaşar kadınlar ise sonuca giden yolu sever. Seksin de bir duygusal alt yapısı olmalı
Hiç bulunmuyor ki zaten deliriyorum. Bazen yollarca yalnız kalıyorum zaten hiç gerçek bir ilişkim olmadı hep benden yararlanmak isteyen ezikler seni seviyoruz yalanları sıkarak beni kullanmaya çalıştı ama hiçbiri gerçekten sevmiyordu. Fiziksel duygusal beni kullanmak istiyorlardı sadece birkaç haftada anlıyordum hepsini zaten. Ondan işte inancım güvenim çok kırıldı. Yollardır hep şerefsiz bencil ve kötü erkeklerle karşılaştım çnkü. Hiç güzel kalpli beni seven koruyan biri olmadı.
Küçük yerde yasıyorsan ya da iş hayatıyla ilgili fazla sosyalleşemiyorsan normal. Daha fazla insanla tanışma oşanağı bulmak gerekiyor dediğin gibi birini buşablmen için. Bende kırsalda yaşıyorum bir süredir ve aynı duruumdam şikayetçiyim.
Çok zor bulunuyor bide birbirlerimizi beğenmiyoruz
Evet bana aşık olanlara ben hiçbir şey hissedemedim ya. Ya da çok uyumsuzduk olmadı.
Kolay ne be ne terbiyesiz laf. Şu canım görüşlerinizi bir bırakın artık. Zor olunca da bir bok olmuyor. Ben zor oldum bir şeyini de görmedim.
Herkes menfaat peşine düşmüş ne aşkı
şimdi ki aşklar lay lay lom
Aynen
Aşk 90larda bitti galiba 2000leri sevemedim
Of of ya bak film izledim aşkın kıyameti. Bu devirde böyle aşk yok ki. Herkes sadece seks derdinde. Asla romantik duygu yok.
Ya netflixte de gayet ergen bence ben hiç sevmedim çok uyduruk. Aşkın kıyameti. Yılmaz Erdoğan yazmış bi de şaşırdım.
Ergen se çekemem şimdi zaten bunaşkıda ergenler yaşıyo 30dan sonra aşka inanan pek görmedim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş