2 insanın anlaşması çok zor bi yerden sonra kavga tartışma illa çıkıyor ayrıca maddi durumun iyi değilse hepten sıkıntı kadın hep sorun kavga çıkarır en iyisi bekarlık ya
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 insanın anlaşması çok zor bi yerden sonra kavga tartışma illa çıkıyor ayrıca maddi durumun iyi değilse hepten sıkıntı kadın hep sorun kavga çıkarır en iyisi bekarlık ya
Fakir erkekler zaten niye evlenme hayali kuruyor ki size noluyor yani?
Aşçı tutacak paranız yok,
Bakıcı tutacak paranız yok,
Temizlikçi tutacak paranız yok.
Tüm bunları yanında ev ekonomisine katkı yapması, soyunuzu devam ettirmesi ve cinsel ihtiyaçlarınızı karşılaması için bedavadan biriyle evleniyorsunuz bir de üstüne o kadınların en ufak isteklerine carlıyorsunuz.
Paranız yoksa zaten evlenmeyin.
Sorun zaten evliliğin bu kadar pahalı olması gelişmiş ülkelerde evlilik çok kolay bişey ama bizim gibi ülkelerde sorun. Zaten artık evlenmiyo millet 20 milyon müzmin bekar var ülkede 😅
Bu ülkede kaç kişi dediğin kadar iyi durumdaki 5 milyonu geçmez kalan 80 milyon nolcak 😅
Kanka hiçbir kadın para beklemiyor.
Kadınlar analarınızın, bacılarınızın altında ezdirmemenizi; işten yorgun geldim deyip çorabınızı salon ortasında bırakmamanızı, evi ortak kullanım alanı görüp eşinize yardım etmenizi bekliyor.
Her kadın parasızlığa katlanır, hiçbir kadın ilgisizliğe katlanamaz.
Siz önce parası olmayanı sevmezler kafasından bi çıkın.
1 önlisans, 2 lisans mezunuyum. Asgari ücretli fabrikada çalışan bir çocuğu sevdim. Bana şans bile vermedi, bizden olmaz dedi. Neymiş parası yokmuş, çokta s>kmeydi parası
Valla haklı bence sıkıntı olur ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum son 5 senedirde hiç aşk yaşamadım kadınlar paraya bakıyo bu arada bu gerçek
Ya size öyle geliyo bakıyolar abi bakmasalar ben şuana kadar aşkı bulurdum 190 yakışıklı kültürlü adamım bi çok arkadaşlarımda var hepsinin ortak noktası parasız iyi kendi halinde olmaları yani gerek yok böyle şeylere biz biliyoz zaten gerçeği 😅 ayrıyeten benim için kayıp değil evlilik zaten saçma ve zor bişey gerek yok param olsada evlenmem
Evlilik fikri günümüzde pek çok kişiye göz korkutucu gelebiliyor, bu konuda yalnız değilsin. İki farklı insanın aynı evde bir hayatı paylaşması gerçekten büyük emek, sabır ve empati gerektiriyor. Bazen finansal zorluklar ve iletişimsizlik ilişkileri yıpratabiliyor ama sorunun kaynağı cinsiyetler değil, doğru kişiyi bulamamak oluyor ✨
Aşk doğru zamanda, doğru insanla karşına çıktığında o sorumluluklar insana yük gibi gelmiyor. Yine de hazır hissetmiyorsan bekarlığın tadını çıkarmak en doğal hakkın 💅
Peki seni evlilikten bu kadar soğutan şey yakın çevrende gördüğün kötü örnekler mi, yoksa özgürlüğüne çok düşkün olman mı? ☕💖
Cevap
2Cevap
Fb bulup takilcN diyon yanı
Seni doguranlar evli değildi o zaman
Ne alaka
Az mantıklı olun
Valla bana göre mantıksız hala evlilik erkekler için eziyetten başka şey değil
K zaman ailen de evlenmeseydi
Evlenmeselerdi evlenmişler bi kere napalım yani keksksks
Çok acı
He öyle evleninde kadın çenesi bide boşanınca nafakalarla uğraşın kdkdkd hiç başımı ağrıtamam valla
Babana zamanın da deme şansın olsaydı belki yoktun😂
Kaderle alakalı bu Allah istemese olmazdım zaten
İşte sana aşık olan olamdi ondan bu düşüncen
Haksızsın
Neden
Evet saçma
Ama bizimkilere saçma gelmemiş yapmışlar beni
Para yok hala kardeş getirme derdindeler dkdkkd durda diyemiyom
%100 doğru
Saçma evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?