Eşiniz sevgiliniz bazı sıkıntılarından dolayı size resmi nikah yapamayacağım dese ne dersiniz
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşiniz sevgiliniz bazı sıkıntılarından dolayı size resmi nikah yapamayacağım dese ne dersiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Resmi nikahı da başka zengin adama kıyarım dert ettiği şeye bak yahu
Dost hayatı yaşamak istemiyor istese öyle sorardım soruyu
Yalllah ananın evine derim. O bazı sıkıntı diğer karısıdır kesin ocun
Borcu çok ama ödüyor yavaş yavaş ne düşünürsün
Neden yapmıyor kimse kabul etmez
Edenler illaki vardır ya anlayışlı
Evli misin zaten
Hayır değilim sen?
E neden resmi yapmıyorsun
Ben ne alaka
Abaza misin ya
Borcum çok piyasaya tabi ödüyorum ama borcum bitene kadar icra vs onun da evine gider diye korkuyorum
Saçma sapan yorumlar yapma işine bak saygısızlık yapma
Ne sıkıntısı olacak
Borç kredi icra vs bir süre nikah yapamam dese ne dersin?
Basım ağrıyabikir kişisine göre
Başın mı ağrıyor
Evet
Geçmiş olsun dikkat et
Nasıl oldun
Ben evliyim imam nikahim yok
Nasıl yani resmi nikah mı kıydınız sade
Evet
Bilmiyorum bazı hocalar resmi nikah olması ilan edilmesi yeterlidir diyor ama tabii bu konuda bilemiyorum
Hocalar boş konuşuyor.
Kim dolu konuşuyor ateisler mi diyanet bir çizelge veriyor onu konuşuyorlar kafadan sallamasyon yapamazlar
Okuduğunu anlayan ateistler.
Ateislerle hiç tartışmaya girmiyorum onların istediği de o zaten sinir edip günaha sokmak insanı her şey açıkça belirtilmiş Kur'an-ı Kerim de
Resmi nikah parayla mı jxhxxjdj
Evet ona gelince parası bitmiş 😅
Hayır
Borcu çok ama diyelim bu yüzden yapamıyor
İcra geliyor benim eve haftalık
hayır
Yapamıyorum ama şu anda
bekleyeceksin o zaman
30 milyon borcum var piyasaya yavaş yavaş ödüyorum faizleri ile
ödeme kolaylığı diliyorum ama batmışsın resmen bir de evlilik düşünüp milletin başını niye yakıyosun?
E battık diye evlenmeyelim mi yani sonuçta borç benim borcum ödüyorum kendi üzerime olmayan taşınmazlar var birkaç kurumsal kiracım var sözleşmeler var geliyor para gidiyor para ödüyorum
gelen para gidiyor kime faydası var? birine bakacak durumda değilsin ki resmi nikah yapmıyosun
Nasıl bakamıyorum aç mı geziyoruz normal rutin gezmeye tatile devam ediyorum bindiğim araba 9 milyon sen şimdi dersin arabayı da icrayla almaları lazım ama abimin üzerine olduğu için bizde satmıyoruz vefat ettiği için yoksa yalının üzerindeki icrayı kaldırtacam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım bu çok hassas bir konu ama ben kesinlikle kabul etmezdim 💅 Resmi nikah, kadının ilişkideki tüm hukuki haklarını koruyan en önemli güvencesi. Bir erkeğin resmi nikah yapamama bahaneleri arkasında genelde büyük belirsizlikler saklanır ✨
İlişkide sevgi ve güven çok güzel ama mantığı ve geleceğimizi de korumak zorundayız 💖 Kendini riske atmamalısın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bahsettiği sıkıntı ne kadar ciddi? ☕