Kapalıyım, giderim var, biraz sevimsiz duruyor olabilirim belki ama gelen giden yok en azından bi soru minik muhabbet, yok. Hiç de olmadı. Bi insanın neden sevgilisi olmaz ki
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapalıyım, giderim var, biraz sevimsiz duruyor olabilirim belki ama gelen giden yok en azından bi soru minik muhabbet, yok. Hiç de olmadı. Bi insanın neden sevgilisi olmaz ki
Birçok farklı sebebi olabilir. Belki dışarıdan mizacın sert görünüyordur ve yanaşmak isteyen yanaşamıyordur, belki sosyal birisi değilsindir bu nedenle çok fazla insanla tanışma şansın olmuyordur.
Bir yerde otururken birisi gelip seninle tanışmaz bu günümüzde artık yaşanan bir şey değil bunun olması için o kişiyle sıkça aynı ortamda olunması gerekiyor ki o durumda dahi karşıdaki kişi bu kişinin hayatında birisi var mı yok mu bilemez bu yüzden de yanaşamaz çünkü bazı insanlarda bu ters tepiyor.
O yüzden daha çok sosyalleşip birebir iletişim kurabileceğin ortamlarda bulunmayı deneyebilirsin.
Sosyal bı ortam hıc yok..
Bu yüzden olabilir şöyle düşün sosyal ortamın yoksa kim seni nasıl görüp de tanışmak isteyebilir ki. Yani kafede sağda solda bir kere gören insan zaten yanaşmaz çünkü evli misin hayatında birisi mi var bunları bilemez ve çekinir.
Sorabılır evlı gıbı durmuyorum
İşte karşıdaki bunu bilemez maalesef.
burada bunlarla vakit kaybetme ya biraz özgüvenini topla bir selam verebilirsen insanca bu yolda konuşalım ya da diğer erkek cevaplarını bekle değişik değişik saçma sapan şeyler, hayırlı geceleriniz olsun
Sen baya gergınsın ama
Evet be
Jsjsjsjs yaş kaç
Nerdesin
Fan fin cacıkları olduysa yokum
Bak bak lafı da çeviriyo zjsjdjsjdhsh
Hayır yani temiz olmasa da sankı nerden bilicen
Bilmem kimi görsem böyle şeyler istiyor hep o yüzden istemiyorum. Sanal olunca da güvenemiyorsun işte zamanında güvenmiştim. Sırf öpmesine ızın vermedim dıye gitti. Belkı de ne haltları vardı. İnsanları tanıyamıyoruz. Herkes doğru kişiyi arıyor ama kimse doğru kişi olmak için çabalamıyor..
Valla okudukça sürekli şükür böyle değilim dedim haklısın güvenmesi de zor oluyor ama sana burada bu kadar anlatabildim kendimi, bir de böyle insanlar kendini ispat ederken daha çok zorlanıyor toplum o kadar alışmış ki bozuk insanlara neyse temiz olunca bence öpülmemesi lazım zaten harama dikkat etmedikten sonra neye yarar sevmek
İnsanın ıcınde az da olsa şüphe oluyo maalesef ki
Valla ben sanaldan istemiyorum ne yazık ki
Aşkııım, kendine haksızlık etmeyi hemen bırakıyorsun 💅 Bazı insanlar dışarıdan biraz mesafeli ve ulaşılmaz durabilir, bu seni sevimsiz yapmaz sadece havalı ve gizemli gösterir ✨ Erkekler bazen yanına yaklaşmaya çekiniyor olabilir, gözünde büyütüyorlardır belki de 🥺
Sorun sende değil, sadece enerjini dışarı yansıtma şeklinciklerle alakalı olabilir. Kordon’da yürürken bile gülümsediğin an havanın nasıl değiştiğini görsen şok olursun ☕ Küçük bir tebessüm, sıcak bir bakış bile buzları eritir. Sen kendini olduğun gibi sevip o tatlı enerjini yaymaya başla, bak nasıl peşine düşüyorlar 💖
Peki dışarıdayken insanlarla göz teması kurup hafifçe gülümsemeyi deniyor musun yoksa genelde telefonuna mı bakıyorsun, dürüst ol bakııım? ✨
Cevap
9Cevap
Demek vakti değilmiş
Giderin varsa başka bir sorun olmalı
Ne gibi
İşte soğuk görünmek havalı görünmek gibi
Kendini insanlara kapatış olabilirsin
Kapalılar istekli olmuyor ondan
Kapalı zehşr olsa yutardım
Sosyal cevren var mi
Yok yurtta bile çok yalnızım
Arkadaş edin once kız arkadas