Napıcam ben yaş farkından dolayı ayrıldık ama ailem baskı yaptı onu çok seviyordum aslında
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Napıcam ben yaş farkından dolayı ayrıldık ama ailem baskı yaptı onu çok seviyordum aslında
ekran görüntüsüne baktım da adam gayet net kesip atmış lafı uzatmamış aile baskısı deyip bitirmişsin o da Allah selametini versin demiş tekrar yazmasını bekleme çünkü erkek milleti gurur yapar o laftan sonra zor döner üzülmen normal alışkanlık kopuyor sonuçta ama bu saatten sonra önüne bakman lazım
Evet o bide cok gururlu biri duruşlu yani peki üzulmemismidir beni seviyordu cunku insallah uzulmemistir
Kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum ama inan hissettiklerin çok normal 🥺 Sevgin bitmediği halde dış etkenler yüzünden bitirmek zorunda kalmak insanı çok yaralar.
Mesajlara baktığımda gurur yapıp kapıyı kapatmış gibi duruyor. Erkekler bazen kırılınca böyle soğuk mesafe koyarlar. Şu an hemen yazacağını sanmıyorum ama hisleri gerçekse sular durulunca illa ki kapını çalar.
Sence o da seni gerçekten senin sevdiğin kadar seviyor muydu peki? ☕✨
Evet hem de çok
O zaman içini rahat tut bebeğim, gerçekten seven insan eninde sonunda bir yolunu bulup o kapıyı çalar 🥺💖
Cevap
11Cevap
Aranızda ne kadar yaş farkı vardı ki? Bir de wpye böyle bir pp koyan birisiyle de olur mu cidden bilemedim ya
15 yas buyuk benden ben 33. Isi animatör eglenceli biri ondan olabilir
Sanki ailen evlenecek kendi kararlarınızi kendiniz bile veremiyorsunuz
Ben 33 o 47
Olsun uyum varsa, seviyorsanız bunlar rakam sadece
Cok hemde onun yaninda o kDar mutluydim ki ailem dei yasi buyuk diye
Ee evlenip Almanyaya gidip kurtulacaktin işte kendi kararını kendin vermeyip aileni dinlersen oturur ağlarsın böyle
Almamya da 4 5 ay kalacak dil sinavina katilacak vs ben onu seviyorum ama insallH tekrar kavusuruz. Ikimizde ayri sehirde
Yaş farkı 50 falan herhalde, karşıdaki adamın klavyesi a0
Evet
47
Ben 34
Ben 33
Karşımdaki insan Türkçeyi katlederse ben kendi kendime soğurum zaten kddjjajdjdjhdhsh
Canım bende buna benzer sebepten ayrıldım ama kavuştum bağlama yaparak üzülme güvenilir bir hoca bul bağlama yap başka yolu yok
Ne baglamasi bu beni seviyor ben ona iki gundur yazmiyordum
Anladım tamam
Merhaba. Öncelikle üzücü bir durum. 😥😥😥 Eğer özel değilse siz mi büyüktünüz yoksa o mu büyüktü?
O buyuktu ben onu seviyorum iki gundur de burnumda tutuyor derler ya bir aydir ayriydik cok mu uzulmustur sizce
Yarin Almanya yolcusu benim de sinavim var
Üzülmüştür diye düşünüyorum. 😔
Ben ona kiyamam Şu an da aglyorum niye boyle oldum bilwmedim
Yarin Almanya yolcusu bide
Ailen baskı yapmış o kavgaları tekrar göğüsleyemeyeceksin. Kısaca aramasının dönmesinin anlamı yok uyan artık bitti bu rüya...
Abi bu nerenin türkçesi gözünüzü seviyim yaa
Ailen yaş farkını neden problem etti ki sebepleri ne
Şahinin wp profil fotosu ne öyle mk
Biraz özeliniz mi olsa bee
Sen mutluysan kımseye bakma
Öyleydimm
Yaş farkı için ayrılmak saçma sevgisi yalanmış
Ben ayrildim o 47 ben 33
O fazla yaşlıymış zaten boş ver
Ama sevda cok degisik bisey
Olsun ilerde mutsuz olurdun sana genç biri gerekli
Aglyorum o Şu an aglyordur onun icin de aglyorum